Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Kirpiklerim uzun ama karşıya doğru yani asla kıvrılmıyor kıvrılsa bile öyle kalmıyor hemen iniveriyor çok gürler sanırım. Kirpik perması hakkında bilginiz var mı?

Ben üniversitedeyken günde iki tane final sınavımın olduğu zamanlarda dahi muhakkak makyajımı full yapar o şekilde evden çıkardım. Eğer o makyajı yapmazsam kendimi uyanmamış hasta hissederdim. Sınavım bile kötü geçerdi.

Şimdi ise önemli bir yere gitmeyeceksem makyaj yapmıyorum. Günlük arkadaşlarla dışarı çıkacaksam da sadece göz altı kapatıcısı ve rimel kullanıyorum. Bence bu ikisi fresh görünüm için yeterli. Cildiniz bakımlı ise cilt için Nemlendiricinizi de sürerseniz yeterli olacaktır.

İnce telli ve düz pek kabarık değiller ama fena da sayılmaz uzatmaya çalışıyorum
Bence en azından bi göz kalemi rimel ve dudak parlatıcısı sürün derim
Sonucta sanatcılarda yok kaş konturu yok ipek kirpik yok saclarda fön dudaklarda dolgu vs mutlaka bişeyler oluyor

Hani derler ya betin benzin kül gibi diye böyle saman sarısı gibi oluyorum. Kirpiklerim de kıvrık değil uzun ve düz göz yapımda yorgun duruyor billie elish gibi bakıyorum baya fena bir durum. Şöyle al yanaklı sağlıklı görüntüde olmak çok isterdim. Sigara kullanıyorum acaba ten renginde etkisi var mıdır

Makyajsızda güzel olunur ,nemlendirici kremim bile ışıltılı :)
Beslenmenize dikkat edin bol su bol yoğurt ,
Vee kesinlikle bu konuda pembe alt cilt tonuna sahip açık kumral renkli gözlüler şanslı

Ooo kesin ve kesin sigaranın ten rengi lekeler kırışıklık ve daha bir çok cilt sorununda çok etkisi var canım

Bende buğdayım sarı alt tonlulardan. Makyajsız evet hasta gibi duruyoruz. Fakat ben sabah ve akşam cildimi temizleyip yüzüme ışıltı ve canlılık veren bi nemlendiriciyle bu sıkıntıyı çözdüm. Çok nadir rimel kullanıyorum o kadarcık. Ama bakım çok önemli.

Kışları dermaroller, c vitamini hyüluronik asit serumları ve yine nemlendiriciye devam ediyorum. Yazları temizleme ve nemlendirici. Tabi ki yaz kış güneş kremi :)

Nemlendirici markasını özelden yazar mısınız?

Yorumlardan anladım ki bu nemlendiriciler sadece bana özel sivilceler hortlatıyor. Moralimi bozuyor bu durum. Gece nemlendirip, sabah bebek bebek gibi kalkayım diye ne zaman sürsem yüzümün en olmayacak yerinde sivilce pörtlüyor. Üstelik sivilcelerden kurtulmak için hap kullanıp aylarca kan verdim. Ama geri dönüyorlar bu sayede.

su bazlı nemlendirici kullanın, yağ bazlılar sivilceye sebep olabiliyor.

Makyajsız güzel görünen kadın sayısı çok çok az. Makyajsız da güzelim ben diyen ve kendine ozsevgisi olan kadın sayısı da az. Geri kalan da üşeniyor heralde makyaj yapmaya. :) Soruyu pek okumadim ama bir işte çalışan kadınlar en azından bir ruj rimel sürün lütfen. Tamam yine guzelsinizdir kesin ama sürün

Merhaba ben de makyajdan hoşlanmayan ama bakımlı görünmeye özen gosteren biriyim aynı sekilde buğday tenliyim ..ben her sabah ve yatmadan önce cildimi temizleyip nemlendirdikten sonra kirpiklerime vazelin surerim kirpiklerimi fırçalar ve kirpik kiviriciyla kiviririm gozlerime çok hafif belli belirsiz kahverengi kalem cekerim dudaklarima da hafif renkli balm surerim makyajsız ama güzel görünüm bu şekilde deneyebilirsin

Ipek kirpik, kalici dip liner, dudak pigmentasyonu... makyajsiz guzellik.

makyaj yapmiyorum hic yapmadim kendimi guzel buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…