• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Ben makyajdan cok cilt bakimima daha cok önem veriyorum acikcasi. Parami pahali makyaj malzemelerine harcamaktansa kaliteli kremler serumlar kullanmaya calisiyorum. Hedefim makyajsiz en güzel görüntüye ulasmak:) Makyajida cok nadir özel günlerde yapiyorum onda bile asiriya kacmamaya calisiyorum. Ama galiba makyajli daha iyi görünüyorum cünkü makyaj yaptigimda bu gün ne güzel görünüyorsun diyorlar cevremdekiler:)

Ben makyajsızda kendini beğenenlerdenim :KK53: ha şunu söylim sigara içiyorsan ve az su içiyorlar naparsan yap cildin öyle capcanlı parlamıyor 38 yaşındayım hiç sigara kullanmadım cildim güzeldir bol su içerim :KK66:
Kacırdım mı ben , ipek kırpık mı yaptırdın?
Cok begenıyorum ama sankı bana cok eğreti duracak gıbıme gelıyor. Bırde sonradan dokulme meselesı var duzenlı yaptırmak lazım

Makyaj yapmıyorum.
Geçen burada açtığım konu ile gaza gelip bir dünya makyaj malzemeleri almıştım, hiçbiri bir işe uy ramıyor. Kendimi makyajlı güzel hissetmiyorum. Herkes sadece makyajlı güzel olmak zorunda değil. İnsanlar makyajsız çirkindir diyen insan da sadece kendini kandırıyordur. Makyajsız da güzel olmaz mümkün. En önemlisi bakım. Bakım olmazsa en güzel makyaj bile ciltte badana gibi durur.

1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel oldu ;) zamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
Cildin çooookkk güzelmiş ya, sırrı ne :D

Cildinize uygun ürün kullanmıyorsunuzdur, yoksa en yağlı ciltlerin bile nemlendiriciye ihtiyacı var. Yağlı cilde su bazlı, kuru cilde yağ bazlı olur, en temel bilgi bu. Cilt tipiniz nedir ürün önerebilirim.
Çok teşekkür ederim. Cildim yağlıya dönük karma aslında. Su bazlı nemlendiriciler de aynı sivilce etkisi yarattı.

ben fazla make up kullanmam ama isim geregi bakimli olmak zorundayim.
1- cildinizi hep tertemiz olsun- bu sadece yikamakla olmaz. ben 6 haftada bir temizletiyorum.
2- kaliteli nemlendirici
3- kas ve kirpik boyasi, 4 haftada bir boyatiyorum
4- kirpik dalgasi, bunuda 4 haftada bir yaptiriyorum.
5- bakimli saclar- saclar bakimsiz olunca, yüz mermer gibi bile olsa görünüm facia oluyor
6- en en en en önemlisi saglikli beslenmek ve bol su icmek

ayrica makyajsiz güzel buldugunuz ünlüleri ben begnemedim mesela :/

neslihan atagül yaprak dökümü de oynadığında makyaj yoktu.
karasevda dizisinde bi başka oynadi da fenomen oldu.

Kacırdım mı ben , ipek kırpık mı yaptırdın?
Cok begenıyorum ama sankı bana cok eğreti duracak gıbıme gelıyor. Bırde sonradan dokulme meselesı var duzenlı yaptırmak lazım
Yok kirpik perması yaptırıyorum ama ipek kirpik sanıyorlar :70: kirpiğim var ama düz ondan kirpiksiz gibi duruyorum kıvrılınca takma kirpik maşallah :27:

Kahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.
Burnum çok düzgün dudak dolgusu düşünüyorum çok ince değiller ama yeterli gelmiyor pek onun dışında gözlerim kahverengi evet badem mi bilmiyorum

Cildin çooookkk güzelmiş ya, sırrı ne :KK70:
Sigara hic kullanmadım bol su içerim hatta yüzüme nemlendirici bile kullanmazdım ama şimdi artık marka falan bakmadan kullanıyorum nemlendirici yaş 38 oldu :)
Kaz ayaklarım çıktı da napalım artık bide tabi genetik faktörü var

Eklentiler

• 20190821_160454.jpg
    20190821_160454.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 194
Burnum çok düzgün dudak dolgusu düşünüyorum çok ince değiller ama yeterli gelmiyor pek onun dışında gözlerim kahverengi evet badem mi bilmiyorum

Ee daha ne olsun guzelsindir o zaman. Hic bakma o dedigin unlulere. Gozleri renkli diye fresh gozukuolar bence.

makyaj yapmıyorum hiç sivilcem yok beyaz bi cildim var eşim doğal halimi tenimi çok çok beğenir o yüzden asla yapmıyorum he olur da kusurlar olursa ciltte kendinizi mutsuz hissttirecek seviyede o zaman yapılabilir.

Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Şimdi öncelikle siz makyaj yapmadığınızda solgun, yorgun ve ifadesiz göründüğünüzü düşünüyor musunuz?

Sorunun cevabı hayır ise arkadaşlarınızı çok da ciddiye almayın.
-Daha iyi göründüğünüze inandıkları icin yapıcı eleştirilerde bulunuyorlarsa ben böyle mutluyum deyin, zaten anlayacaklardır.
-Arkadaşlık adı altında kıskançlık eden, sizin özgüveninizi kırdıkça kendilerini iyi hisseden tiplerse de acımadan geçirin lafları, geri basacaklardır. Siz eyelinersız ifadesiz görünüyorsanız onlar da onlar da fotokopi gibi sıradan ve vasat görünüyorlar kusura bakmasınlar. Aynı donuk bakışlar, aynı dışan çizilmiş dudaklar. Sisme bebek gibi töbe est.

Ha gelelim sorunun cevabı evetse, yani makyaj yapmak istemiyorum ama makyajla daha iyi göründüğümü hissediyorum diyosanız ne yapacağınıza.

O zaman da geçici değil kalıcı çözümlere odaklanacaksınız, tek seferde çözüp makyaj yapmaktan kurtulacaksınız.

Mesela ifadesiz baktıgını düsünen bi kadın bu kanıya genelde yüzüne uygun olmayan düşük bi kaş yapısı, kısmı gözaltı morlukları, belirsiz kirpikler, düşük göz kapağı veya fazla koyu ya da açık ve soğuk renkte gözler yüzünden kapılır.

Siz bu sorunlardan hangilerini yaşıyorsanız onları çözmeye bakın. Kaş şeklinizi ve yoğunluğunuzu kalıcı işlemlerle değiştirin, dış köşeleri yoğun ama dogal ipek kirpik uygulaması yaptırın. Göz çevrenize ve göz kapagınıza ufak müdahalelerde bulunun ihtiyaç varsa. Sonra eyeliner ın adını bile hatırlamayacaksınız.

Sağlıklı ve ışıl ışıl bi cilt için iç ve dış bakım şart. Sizin dogal güzel dediginiz ünlülerin (genetigi güzelleri kenara ayırırsak) yaptırdıkları bakımlardan, beslenmelerinden, egzersiz tempolarından, estetik operasyonlarından, yağ dolgularından vs. haberiniz vardır muhakkak. Bunların bi kısmını dahi sağlayabilirseniz degisimi kendiniz de göreceksiniz zaten.

Sonra dudaklarınız solgunsa dudak renklendirme deneyin, solgun görüntüyü çözmekte işe yarayacağını düsünüyorum. Dişler çok önemli, varsa bi sorun o bölümde mutlaka çözün.

Cilt tonunuza uygun renklerde giyinin. Bir kırmızının bin tane alt tonu var mesela, size yakışanını bulun.

Özetle Afrodit soyundan gelen genetigi güzel dostlarımızı (gıcıklar :bicak:) kenara ayırırsak biz fanilerin öyle ya da böyle çabalaması gerekiyor konu sahibesi. Tabi kendimiz çabalamak istediğimiz sürece.

Neslihan da Beren de gayet makyajsız soluk, hepimiz öyleyiz kimi makyaj sever kimi sevmez benim dr dudaklarımın hiç rengi yok o yüzden ruj aldım almışken bir dr eyeliner baktım hoşuma gidiyor sürüyorum

Back