- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
goz kalemim var ama kullanmiyorum. makyaj malzemesi olarak sadece o var demek istedim. :)Yazdiklariniza katiliyorum. Ancak goz kaleminizi atin lutfen. 1 sene sonra artik enfeksiyon kaynagi haline gelir. Araya girdim affola.
Kacırdım mı ben , ipek kırpık mı yaptırdın?Ben makyajsızda kendini beğenenlerdenimha şunu söylim sigara içiyorsan ve az su içiyorlar naparsan yap cildin öyle capcanlı parlamıyor 38 yaşındayım hiç sigara kullanmadım cildim güzeldir bol su içerim
Cildin çooookkk güzelmiş ya, sırrı ne1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel olduzamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
Çok teşekkür ederim. Cildim yağlıya dönük karma aslında. Su bazlı nemlendiriciler de aynı sivilce etkisi yarattı.Cildinize uygun ürün kullanmıyorsunuzdur, yoksa en yağlı ciltlerin bile nemlendiriciye ihtiyacı var. Yağlı cilde su bazlı, kuru cilde yağ bazlı olur, en temel bilgi bu. Cilt tipiniz nedir ürün önerebilirim.
Yok kirpik perması yaptırıyorum ama ipek kirpik sanıyorlarKacırdım mı ben , ipek kırpık mı yaptırdın?
Cok begenıyorum ama sankı bana cok eğreti duracak gıbıme gelıyor. Bırde sonradan dokulme meselesı var duzenlı yaptırmak lazım
Burnum çok düzgün dudak dolgusu düşünüyorum çok ince değiller ama yeterli gelmiyor pek onun dışında gözlerim kahverengi evet badem mi bilmiyorumKahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.
Ben sanırım gözden kaybediyorum yaBeren Saat ve Neslihan Atagülü ben de asiri begenirim makyajsizda cok güzeller. Bence ikisininde burnu saclari ve gözleri cok güzel ve ikisinde de citir havasi var o yüzden her türlü kurtariyorlar:)
Sigara hic kullanmadım bol su içerim hatta yüzüme nemlendirici bile kullanmazdım ama şimdi artık marka falan bakmadan kullanıyorum nemlendirici yaş 38 oldu :)Cildin çooookkk güzelmiş ya, sırrı ne
Burnum çok düzgün dudak dolgusu düşünüyorum çok ince değiller ama yeterli gelmiyor pek onun dışında gözlerim kahverengi evet badem mi bilmiyorum
Şimdi öncelikle siz makyaj yapmadığınızda solgun, yorgun ve ifadesiz göründüğünüzü düşünüyor musunuz?Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Pardon. Gorsel varligi yeter diyorsunuz. Aslinda en iyisi.goz kalemim var ama kullanmiyorum. makyaj malzemesi olarak sadece o var demek istedim. :)
Şu soğuk sıkım olanlardan mi?Kizlar aranızda çörekotu yağını cildine uygulayan var mı ..ben yarı ıslak cildime uyguluyorum hem güzel nemlendiriyo hem de cilt rengini guzellestiriyo yaa eşim bile farketti sen iyice guzellestin beni yaslandirdin diyo
Soğuk sıkım buldum mu direk içiyordum ya yüzüme sürmek hiç aklıma gelmediŞu soğuk sıkım olanlardan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?