- Emoji Skoru
- 5.854
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bak kendimden örnek vereyim.
Fotoğraflı olarak gör.
Bu benim sıfır makyaj halim ve bayağı sarı alt tonluyum.
Benim gibiysen bir bb ve hafif allık işini görür.Eki Görüntüle 2300212
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
Ne kadar cesur bi kadınsınızBak kendimden örnek vereyim.
Fotoğraflı olarak gör.
Bu benim sıfır makyaj halim ve bayağı sarı alt tonluyum.
Benim gibiysen bir bb ve hafif allık işini görür.Eki Görüntüle 2300212
ben makyajsiz işe gidenlerdenim..
namaz kıldığım için abdest alinca makyaji silmek zorunda kaliyorum.
yapacak bişey yok;
o yüzden makyaj yapmıyorum.
yüzümde solgun hasta görünsem millet beni böle görmeye alışık
ben makyaj yapmayı çok seviyorum çok sevsem de devamli yapamiyorum evde canim sıkılınca yaparim. sonra yıkarimZaten makyaja alıştığımız yüzler makyaj yapmadiginda solgun görünür insana. Çünkü gözümüz öyle alismistir.
Makyajlı hiç gormuyorsak o yüze alışıyor göz.
Kişi kendisini de böyle görüyor aynada işte.
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
bibicim çok seksisin şuh şuh bakıyorsunnasıl memnun musun? Kirpiklerinde dökülme v.s oldu mu? Kirpiklerim uzun fakat pırasa püskülü gibi hiç kıvrımı yok, zaten o da olsa rimel de almıycam artık :))
Yazdiklariniza katiliyorum. Ancak goz kaleminizi atin lutfen. 1 sene sonra artik enfeksiyon kaynagi haline gelir. Araya girdim affola.8 yildir hic makyaj yapmiyorum en son makyajim dugun makyajim, ha bir de kayin biraderim evlendi 4 sene once bir de onun dugununde yapilan makyaj. makyaj malzemem yok, sacimi boyamiyorum. sadece goz kalemim var o da sanirim alali bi 3 sene olmustur. kullandigim kimyasal tek sey parfum. guzel olunur hem de cok guzel olunur. makyajsiz daha da guzel olunur.
ben kendimi boyle seviyorum. icerigini okudugumda bir halt anlamadigim onlarca malzemeyi cildime suremem.
o nedenle benim icin dogallik en guzeli... disari cikarken gezmeye giderken heryere ama heryere giderken makyajsizim. inanilmaz rahatlik ve ozgurluk ve cok guzelimmmm...
Tarif ettiğin kahverengi gözlü, badem gözlü olmayan, dudakları silik, star parçası olmayan kadın benimKahverengi gozluysen gözün baden degilse dudaklarin rengi silikse falan kisacasi yüzünde star bi parça yoksa :) o zaman makyajla daha guzel oluosun. Neslihan da makyajla daha guzel ayrica. Ben yapmiorum artik sahdim sahbaz oldum gibi geliorum kendime hic ugrasmiorum da takmiorum da.
Benim oglumun kirpikleri boyledir. Kiz olsaymis efsane olurmus. O da tozdan cok cekiyor. Tozlar o kadar yogun kirpige takilip kaliyor haliyle.1. Permasız
2.permalı
3.permalı rımelli
Bu baya önce yaptığı en son yaptığımız çok daha güzel olduzamanla kirpiklerde alışıyor galiba kıvrılmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?