- Emoji Skoru
- 17.735
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.Canım ben de sarı alt tonluyum.Makyaj yapmayınca cidden hastaymışım gibi duruyorum.Makyajdan kastım da bir bb krem hafif bir allık ve doğal renklerde bir ruj.O bile yetiyor yüzüme canlılık katmaya.
Yoo ben Neslihan’ı makyajsız çok solgun buluyorum.Gözaltında torbaları da olduğu için daha da cansız duruyor.Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
Rimel sür. İlla eyelıner gerek yok. Yuzunu guzel yıka bakımını yap illa makyaj yapcan diye bırsey yok.kaşların belirgin degılse kas farı sür birde rimel bu ikisi bıle fazlasıyla yetıyo. Hem yuzunde bısey de yokmus. Millet yazın ıyıce yanmak ister ki bu rımelle cıkayım dıye.Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun
Onlar habire komple derin cilt bakimina giriyor makyajsiz bile dense mutlaka kaşinda kalici kontör vs ,yüzunde bir nemlendirici ,belki kalici kirpik permasi vs vardir.Sifir hic bir bakimi olmayan dogal surat ile foto verdiklerini asla düşünmüyorum verseler bile fotolara filtre uyguluyorlardir
Yok be o kız kendi bile sikayetci goz alti torbalarından. Yalnız iki ornekte renklı gozlu. Beren de eskisi gibi güzel degıl bence kendine has. Güzellik göreceli bir kavram ama ortak yanları renklı gozlerMesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
Omuzlarımda ve bakırımsı altlar üstler kahverengisacların nasıl asıl iş saclarda bitiyor bence
Yok böyle kendinden havalı pırıl pırıl falan bi görüntüsü varmıOmuzlarımda ve bakırımsı altlar üstler kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?