Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17.735
Puanlar
248
Merhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..

Canım ben de sarı alt tonluyum.Makyaj yapmayınca cidden hastaymışım gibi duruyorum.Makyajdan kastım da bir bb krem hafif bir allık ve doğal renklerde bir ruj.O bile yetiyor yüzüme canlılık katmaya.
Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.

makyajı çok seviyorum.
Makyaj yapmadan da güzel olmak mümkün ama mutlaka bi yüz için nemlendirici dudak için ayrı bi nemlendirici şart yani öyle uyandım yüzümü yıkadım bitti bana güzel gelmiyor. Kim olursa olsun. Sanırım benim gözüm biraz da bakım seviyor.
Başta makyajı seviyorum demiştim bu kesinlikle rengarenk bir yüz değil benim için. Hafif bir ürünle tonu düzeltilmiş cilt, yine hafif bir concealer ile düzeltilmiş göz çevresi, sağlıklı gösteren bi allık, rimel. Ruj hiç sevmem, far binde bir, eyeliner yazın sevmiyorum.

Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.
Yoo ben Neslihan’ı makyajsız çok solgun buluyorum.Gözaltında torbaları da olduğu için daha da cansız duruyor.

Rimel sür. İlla eyelıner gerek yok. Yuzunu guzel yıka bakımını yap illa makyaj yapcan diye bırsey yok.kaşların belirgin degılse kas farı sür birde rimel bu ikisi bıle fazlasıyla yetıyo. Hem yuzunde bısey de yokmus. Millet yazın ıyıce yanmak ister ki bu rımelle cıkayım dıye.

Yav he de geç.. ölü balıkmış bilmem ne.. Cildinizi temiz canlı gösterecek bakımlar(maske jel ile yıkama vs) yeterli bence. Elalem her şeyi söyler sen kendin olmaya bak. Kulak asma ya benim de gözümün altı mor ve tenim beyaz direk belli oluyor mesela. her gün o kimyasalı,eyeliner, sür çıkartmak için bi daha kimyasalı sür.. boşverin gitsin

Yok be o kız kendi bile sikayetci goz alti torbalarından. Yalnız iki ornekte renklı gozlu. Beren de eskisi gibi güzel degıl bence kendine has. Güzellik göreceli bir kavram ama ortak yanları renklı gozler

Kalıcı makyaj yaptıra bilirsin canım eyeliner ve ipek kirpik falan bir tek nemlendirici sür çık

Makyaj bende çok sevmiyorum ama artık yavaş yavaş yapıyorum bi rimel bide rujdan allık yapıyorum genelde yetiyor yüzüm iyi fondotön falan zaten gerek miyor
Makyaj yapmak istemiyorsanız olan şeyleri güzelleştirin mesela kirpik perması gibi hem kıvrık hem rimelli gibi duruyor cilt bakımı yaptırın hep capcanlı görünsün kaslarda sorun varsa onuda gürleştirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…