Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Mesela verdiğim örneklerde neslihan atagül makyajsız bile fotolarda çok canlı ve duru. Ten rengimden dolayı mı bilmiyorum ama ben çok solgun ve gösterişsiz duruyorum.

Makyaj yapmıyorum, hoşlanmıyorum ve yüzüm güzeldir
Yüzü güzel gösteren şey düzgün kaşlar, bakımlı cilt, bakımlı saç
Ünlülerin fotoğraflarına bakmayın pek hiç biri orjinal değil, mesela makyajsızdır ama estetiklidir ya da fotoğrafla oynannmıştır gibi

Sevgili tulumbachen kirpik boyası ve kirpik dalgası işlemleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Eskiden bende makyaj yapmadan çıkmazdım dışarı. Ama fondoten,allık değil göz kalemi,rimel sürerdim sadece. Sürmediğim zamanlarda eksiklik hissederdim.Şimdi hiçbiri yok. Zaten cildim temiz leke,sivilce vs yok. Bakımla makyajın alakası yok bana göre. Düzenli kaşlar ve saçlar yeterli.sen arkadaşlarını bırak,nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ayrıca ünlülerin 0 makyajlı diye attığı fotolarda bile mutlaka gözlerde hafif birşeyleri oluyor onlara aldanma. Neslihanın göz altları,berenin karışık birbirine girmiş kaşları pekte güzel durmuyor.

Ben makyaj yapsamda biseye benzemiyorum, yapmasam korkar millet ayıptı r söylemesi cok cirkinim

Kaş ve kirpik boyasını bende biliyorumda bi alıo yapamadım 4 hafta kalıyor mu marka alabilirmiyim perma yaptırırken kirpiklere sürerim daha güxel olur

Hangi markanin urunleri merak ettim :)

avene, jellian, activar, caudalie gibi markalar.. Çoğu reklama ihtiyaç duymayan kaliteli ürünler diyebilirim.
Avene in ürünlerine bende kefilim Güneş kremini yıllardır kullanırım çok da memnunum cilt tonunu eşitliyor bb krem kullanmaya gerek kalmıyor.

Bence yaşla alakalı 20_25 yaşlarında makyajsız da çok güzeldim ama 30 dan sonra o zor biraz

Avene in ürünlerine bende kefilim Güneş kremini yıllardır kullanırım çok da memnunum cilt tonunu eşitliyor bb krem kullanmaya gerek kalmıyor.
Nemlendiricileri de çok hafif, dermokozmetik olduğu için ayrıca cezbetmişti beni, içerik olarak da güzel ürünler.

Maşallahın var yüzünün abla :) en fazla 32 33 duruyorsun :) hiç makyaja bile gerek yok senin için. ben hiç su içemiyorum maalesef hafiften solgun bir yüzüm var, biraz su içsem seninki gibi canlanır sanırım.

Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten

Su zaten vucut icin çok önemli hele cilt için daha da önemli dıstan nemlendiriyoruz peki içten
bende günde 4 bazen 5 litre içiyorum ve faydasını da görüyorum, bi tanıdığım günde ya 1 ya 2 bardak su içiyormuş, cildinden o kadar belli ki aramızda 2 yaş olmasına rağmen kırışıkları 50 yaş civarı gibi duruyor cildi de kupkuru.. Bu arada hyuluronik asit kapsüllerini de öneririm bibicim, şu ağızdan alınanlardan inanılmaz etkili bi şey o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…