Eki Görüntüle 513754 selam kızlar nasılsınız? yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizlerle.
hemen anlatmaya başlayım :) ilk resimdeki ürün çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün.body shop'un bu çay ağacı serisi sivilce konusunda başaralı bir seri.aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 513756 ikinci resimde yosun özlü peelingi görüyorsunuz.şuanda aktif olan sivilcelerim olmadığı ve cildim çok yağlı olmadığı için çay ağacı serisin değil de yosun özlü serinin peelingini aldım.bunu ilk defa kullanıcam bakalım nasıl bir peeling.
Eki Görüntüle 513757 üçüncü resim yüz fırçası.arkadaşlar böyle bir fırçayı sizlere kesinlikle tavsiye ederim.yüzünüzü yıkarken kullandığınız yıkama jellerini bu fırçayla uygulayın.gün içinde yaptıgımız makyaj bütün gözeneklerimize yerleşiyor.elbet yıkadığımız jeller yüzümüzü temizliyor ama gözeneklerimizde kalanlar oluyor.işte bu fırça yardımıyla daha fazla noktaya ulaşabiliyoruz.kesinlikle kullanılması geren bir ürün arkadaşlar.
Eki Görüntüle 513758 dördüncü resimde gördüğünüz ise üzüm çekirdeği yağı.duştan sonra saçlarınızı kurutmadan yada şekillendirmeden önce uçlarına uygulayacagınız bir ürün.saç uçlarını ısıya karşı koruyor.
Eki Görüntüle 513760 son resimde ise e vitaminli nemlendiriciyi görüyorsunuz.sprey şeklinde bir ürün.ben bu spreyi makyajımın üstüne kullanıyordum.makyaj sonrası yüzümü nemlendiriyor ve makyajın yüzümde kurumasını engelliyor.ilkini bitirdikten sonra c vitaminli olanı denemiştim ama kesinlikle e vitaminli olan bu ürün bana daha iyi geldi.
beğenmişsinizdir inşallah sizlerde ürünlerimi ve yorumlarımı