• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

ben elimin üstüne biraz fondotenımden dokerim (fındık kadar) sonra fırçaya alırım.ya da bazen direk fırçaya döküyorum.ama eger fazla kacarsa diye genelde elime alıp ordan almayı tercıh edıyorum.fırcaya aldıktan sonrada yuzume nokta nokta değdiriyorum canım.daha sonrasında ise fırçayla yüzüme yediriyorum.fıcayı yuvarlak yaparak suruyorum yuzume canım

Tahmin ettiğim gibi..Ama ne güzel anatıyorsun ya maşallah çok da bilgin var :31: Kendimi sana makyaj yaptırtmak isterdim doğrusu :1: Çok üşengecim ama kadınlar kulübü sayesinde çok şey öğrendim teşekkürler..:17:

selam
su an sivilcem cikmiyor ama eski sivilcelerimden dolayi yuzum cukur cukur
daha once goz haric hic bi makyaj malzemem olmadi
bun izleri kapatacak bi fondoten kullanmak istiyorm ne onerirsin ??

selam canım.göz makyajımız için ayrıca bazlar mevcut.ben şuan mac paint pot painterly kullanıyorum.tahminimden daha iyi çıktı.ınglot'un var hem fiyatıda daha uygun.nars'ın var tavsiye ederim.canım bunlar zaten tenıne uyumlu renkler.surdugunde belli bile olmuyorlar.ınglot tam ten rengi kıvamında.mac daha açık gibi ben bazen sadece onu sürüp makyaj yapmadan bile çıkıyorum çok güzel aydınlık canlılık veriyor göz kapaklarıma.böyle bir göz bazı kullanabilirsin.ben baz kullanmadan önceleri pudra sürerdim.o da tutardı ama tabi ki bir bazın tuttuğu kadar değil.

anladım cnm pekı ben beyaz tenlıyım sence hanıgısını alıyım fıyatlarını da yazabılırmısın cnm cok cok sagol :54::54:

Tahmin ettiğim gibi..Ama ne güzel anatıyorsun ya maşallah çok da bilgin var :31: Kendimi sana makyaj yaptırtmak isterdim doğrusu :1: Çok üşengecim ama kadınlar kulübü sayesinde çok şey öğrendim teşekkürler..:17:

çok teşekkür ederim canım güzel yorumların için.söliyim hemen şımarırım :52: ben de zevkle yapardım canım sana makyaj :)
valla bende kadınlar kulubü ve başka bazı siteler videolar sayesinde öğrendim makyaj yapmayı.denedikçe eli alışıyor insanın.kendine yakışanı daha iyi fark ediyorsun.

selam
su an sivilcem cikmiyor ama eski sivilcelerimden dolayi yuzum cukur cukur
daha once goz haric hic bi makyaj malzemem olmadi
bun izleri kapatacak bi fondoten kullanmak istiyorm ne onerirsin ??

Daha yeni yüz makyajına başlayan biri olduğunu düşünürsek body shop öneririm.hem kapatıcığı iyi hem doğal duran yapısı var.daha profosyenel bir şeyler isterseniz ise mac tavsiye ederim,clinique tavsiye ederim.

anladım cnm pekı ben beyaz tenlıyım sence hanıgısını alıyım fıyatlarını da yazabılırmısın cnm cok cok sagol :54::54:

tabi ki ben yine ilk olarak mac tavsiye ederim.fiyatı 50 tl :( ama 2 yıl kullanabileceğimi söylediler.rengide gayet uyar sana.ınglot ben aldığımda 30 tl idi.belki şimdi 35 tl falan olmuştur.ama ben ınglot'a 35 tl vericeğime kesinlikle mac'e 50 tl veririm canım.nars'ın fiyatını hatırlamıyorum şuan canım ama mac den aşağı kalır yanı yoktur.

tabi ki ben yine ilk olarak mac tavsiye ederim.fiyatı 50 tl :( ama 2 yıl kullanabileceğimi söylediler.rengide gayet uyar sana.ınglot ben aldığımda 30 tl idi.belki şimdi 35 tl falan olmuştur.ama ben ınglot'a 35 tl vericeğime kesinlikle mac'e 50 tl veririm canım.nars'ın fiyatını hatırlamıyorum şuan canım ama mac den aşağı kalır yanı yoktur.

cnm cok pahalıymıs cıddne ya ne bazmıs ama bole pahalı olduklarını bılmıyodum ama alabılcem bı donemde degılım yınede cok cok sagol cnm :34:

topaklanma yapmayan 15 20 tl arası bı rımel bılıyomusun cnm ben bırde kat kat surerım rımelı o yuzden topaklanma oluyo rmelı ılk aldıgım gun guzel oluyo ama sonrakı unler topaklanıyo bu durumdan kurtulmak mumkunmu ? ve kat kat surdugumde agrılastıgını hıssedıyorum kırpıkelrımım

bu zamana kadar kulndıgım rımellerım se maybellıne cay eyes ve maybellıne kabı sarı tombul olan ve avonun ıkı rımelrı ( avonlar tam bı fıyasko cıktı ) dıgerlerı de memnunum am asonradan topaklanma yapıyo surdukce

cnm cok pahalıymıs cıddne ya ne bazmıs ama bole pahalı olduklarını bılmıyodum ama alabılcem bı donemde degılım yınede cok cok sagol cnm :34:

topaklanma yapmayan 15 20 tl arası bı rımel bılıyomusun cnm ben bırde kat kat surerım rımelı o yuzden topaklanma oluyo rmelı ılk aldıgım gun guzel oluyo ama sonrakı unler topaklanıyo bu durumdan kurtulmak mumkunmu ? ve kat kat surdugumde agrılastıgını hıssedıyorum kırpıkelrımım

bu zamana kadar kulndıgım rımellerım se maybellıne cay eyes ve maybellıne kabı sarı tombul olan ve avonun ıkı rımelrı ( avonlar tam bı fıyasko cıktı ) dıgerlerı de memnunum am asonradan topaklanma yapıyo surdukce

Evet canım malesef pahalılar biraz.sen şimdilik pudra sür göz kapaklarına.o da seni idare edicektir.Dediğin fiyatlarda sana tavsiye ediceğim rimel yine mabelline olur.mesela bugüm gözümde cat eyes var :) maybelline mor olan rimeli var klasiklerinden ondan öneririm.blac drama olanı var o da yine mor renklı.ben black dramayı çok sevmiştim.tek kat sürüp çıkıyorum.Bunlar çok çok kaliteli rimeller olmadığı içi kat kat sürdüğünde elbet topaklanıcaktır canım.bence iki kat sür ve bırak.avon konusuna gelince ben de bir iki rimel denemiştim katılıyorum sana canım çok kötü çıkmıstı benimkilerde.

$images.jpg selam kızlar nasılsınız? yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizlerle.
hemen anlatmaya başlayım :) ilk resimdeki ürün çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün.body shop'un bu çay ağacı serisi sivilce konusunda başaralı bir seri.aklınızda bulunsun.
$indir.jpg ikinci resimde yosun özlü peelingi görüyorsunuz.şuanda aktif olan sivilcelerim olmadığı ve cildim çok yağlı olmadığı için çay ağacı serisin değil de yosun özlü serinin peelingini aldım.bunu ilk defa kullanıcam bakalım nasıl bir peeling.
$indir (1).jpg üçüncü resim yüz fırçası.arkadaşlar böyle bir fırçayı sizlere kesinlikle tavsiye ederim.yüzünüzü yıkarken kullandığınız yıkama jellerini bu fırçayla uygulayın.gün içinde yaptıgımız makyaj bütün gözeneklerimize yerleşiyor.elbet yıkadığımız jeller yüzümüzü temizliyor ama gözeneklerimizde kalanlar oluyor.işte bu fırça yardımıyla daha fazla noktaya ulaşabiliyoruz.kesinlikle kullanılması geren bir ürün arkadaşlar.
$indir (2).jpg dördüncü resimde gördüğünüz ise üzüm çekirdeği yağı.duştan sonra saçlarınızı kurutmadan yada şekillendirmeden önce uçlarına uygulayacagınız bir ürün.saç uçlarını ısıya karşı koruyor.
$indir (3).jpg son resimde ise e vitaminli nemlendiriciyi görüyorsunuz.sprey şeklinde bir ürün.ben bu spreyi makyajımın üstüne kullanıyordum.makyaj sonrası yüzümü nemlendiriyor ve makyajın yüzümde kurumasını engelliyor.ilkini bitirdikten sonra c vitaminli olanı denemiştim ama kesinlikle e vitaminli olan bu ürün bana daha iyi geldi.
beğenmişsinizdir inşallah sizlerde ürünlerimi ve yorumlarımı :52:

Eki Görüntüle 513754 selam kızlar nasılsınız? yeni cicilerimi paylaşmak istedim sizlerle.
hemen anlatmaya başlayım :) ilk resimdeki ürün çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün.body shop'un bu çay ağacı serisi sivilce konusunda başaralı bir seri.aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 513756 ikinci resimde yosun özlü peelingi görüyorsunuz.şuanda aktif olan sivilcelerim olmadığı ve cildim çok yağlı olmadığı için çay ağacı serisin değil de yosun özlü serinin peelingini aldım.bunu ilk defa kullanıcam bakalım nasıl bir peeling.
Eki Görüntüle 513757 üçüncü resim yüz fırçası.arkadaşlar böyle bir fırçayı sizlere kesinlikle tavsiye ederim.yüzünüzü yıkarken kullandığınız yıkama jellerini bu fırçayla uygulayın.gün içinde yaptıgımız makyaj bütün gözeneklerimize yerleşiyor.elbet yıkadığımız jeller yüzümüzü temizliyor ama gözeneklerimizde kalanlar oluyor.işte bu fırça yardımıyla daha fazla noktaya ulaşabiliyoruz.kesinlikle kullanılması geren bir ürün arkadaşlar.
Eki Görüntüle 513758 dördüncü resimde gördüğünüz ise üzüm çekirdeği yağı.duştan sonra saçlarınızı kurutmadan yada şekillendirmeden önce uçlarına uygulayacagınız bir ürün.saç uçlarını ısıya karşı koruyor.
Eki Görüntüle 513760 son resimde ise e vitaminli nemlendiriciyi görüyorsunuz.sprey şeklinde bir ürün.ben bu spreyi makyajımın üstüne kullanıyordum.makyaj sonrası yüzümü nemlendiriyor ve makyajın yüzümde kurumasını engelliyor.ilkini bitirdikten sonra c vitaminli olanı denemiştim ama kesinlikle e vitaminli olan bu ürün bana daha iyi geldi.
beğenmişsinizdir inşallah sizlerde ürünlerimi ve yorumlarımı :52:

Selam canım..:3:Yeni cicilerin hayırlı olsun..Güle güle kullan :31:İlk resimdeki ürün var ya anlattığın çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.Sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün demişsin bu ürün çil lekeleri içinde giderici olabilir mi acaba?

Selam canım..:3:Yeni cicilerin hayırlı olsun..Güle güle kullan :31:İlk resimdeki ürün var ya anlattığın çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.Sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün demişsin bu ürün çil lekeleri içinde giderici olabilir mi acaba?

Selam güzelim.Çok teşekkürler ayrıca.Güzel bir soru sormuşsun :) Aslında bu konuda sadece tahmin yürütücem şuan.Çil lekelerini tamamen gidermese bile renk açılmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.Sonuçta bu tarz ürünler cildin rengini açıyormuş gibi oluyor.Çillerini tamamen yok etmez ama.Hem öyle bir etkisi olsa sanki onu da belirtirlerdi diye düşünüyorum.ama yolum body shop'a ilk düştüğü anda sorucam bunu.

Selam güzelim.Çok teşekkürler ayrıca.Güzel bir soru sormuşsun :) Aslında bu konuda sadece tahmin yürütücem şuan.Çil lekelerini tamamen gidermese bile renk açılmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.Sonuçta bu tarz ürünler cildin rengini açıyormuş gibi oluyor.Çillerini tamamen yok etmez ama.Hem öyle bir etkisi olsa sanki onu da belirtirlerdi diye düşünüyorum.ama yolum body shop'a ilk düştüğü anda sorucam bunu.

Kendime yarayacak olanı cımbızla çekip aldım..:1:Çillerimle sorunluyum bende..Sivilce yok şükür.Geç de kaldım bu sorunum için..Bir çok yöntem var ama ben korkuyorum açıkçası lazer,tca peeling vb.Bazı kremlerle soyabiliyormuşuz ama cesaretim yok...Roc soya formüllü gece kremi kullandım ama hiç bir etki etmedi.Bir çok güneş kremi de kullandım artmasını engelleyemedi.En son güneş kremi aldım solenta pigmenta bu üründen memnun kaldım.Dudak ve çene kenarlarındaki lekelerim azaldı.Burun ve yanakdaki çiller kaldı sanırım onlarda çok eski oldukları için ama zamanla açılacağını düşünüyorum.Umutluyum bu üründen:31:Bunun yanında doa kozmetikten pirinç kepeği yağı aldım ama kullanmaya başlamadım kış ayını bekliyorum,güneşin biraz daha gitmesini..Ben korktuğum için;bitkisel yöntemlere ve kremlerden faydalanmak istiyorum.Bebeğim olduğu için ve bir de yer olarak kozmetik ürünlerin bulunmadığı bir yerdeyim çok da dışarı çıkmam mümkün olmuyor.Online sitelere bakıp oradan araştırıyorum.Benim için sorarsan mutlu olurum..Bunun yanında başka ürünler de tavsiye edebilirsin.Sence soyma işlemleri yapmalı mıyım?Makyajdan çıkıp cild konusuna değiniyorum ama umarım konuyu saptırdığım için kızmazsınız bana:31:Teşekkür ederim..

Kendime yarayacak olanı cımbızla çekip aldım..:1:Çillerimle sorunluyum bende..Sivilce yok şükür.Geç de kaldım bu sorunum için..Bir çok yöntem var ama ben korkuyorum açıkçası lazer,tca peeling vb.Bazı kremlerle soyabiliyormuşuz ama cesaretim yok...Roc soya formüllü gece kremi kullandım ama hiç bir etki etmedi.Bir çok güneş kremi de kullandım artmasını engelleyemedi.En son güneş kremi aldım solenta pigmenta bu üründen memnun kaldım.Dudak ve çene kenarlarındaki lekelerim azaldı.Burun ve yanakdaki çiller kaldı sanırım onlarda çok eski oldukları için ama zamanla açılacağını düşünüyorum.Umutluyum bu üründen:31:Bunun yanında doa kozmetikten pirinç kepeği yağı aldım ama kullanmaya başlamadım kış ayını bekliyorum,güneşin biraz daha gitmesini..Ben korktuğum için;bitkisel yöntemlere ve kremlerden faydalanmak istiyorum.Bebeğim olduğu için ve bir de yer olarak kozmetik ürünlerin bulunmadığı bir yerdeyim çok da dışarı çıkmam mümkün olmuyor.Online sitelere bakıp oradan araştırıyorum.Benim için sorarsan mutlu olurum..Bunun yanında başka ürünler de tavsiye edebilirsin.Sence soyma işlemleri yapmalı mıyım?Makyajdan çıkıp cild konusuna değiniyorum ama umarım konuyu saptırdığım için kızmazsınız bana:31:Teşekkür ederim..

Tabi ki kızmam canım her konudan konuşuyoruz burda.Cilt konusunda ben sivilcelerden çektim yıllarca kullanmadığım ilaçlar doğal yöntemler kalmadı.Şimdilik kurtuldum diyebilirm ama ilaç kullandığım için.ilaç biteli 3 ay falan oldu bu dönemlerde birşey olmaz ama sonrasından korkuyorum yine :( şimdi biraz lekelerim var bende onlar için çözüm arıyorum.lazer,peeling,dermoroller bunlar hakkında hep araştırma yaptım.En başta bunlar çok dikkatli ve hassas yapılması gereken uygulamalar canım.Doktor kontrolünde olması gerekiyor.ben henüz hiçbirine cesaret edemedim.Benim doktorum dermaroller öneriyor.Ama maliyeti yüksek bir uygulama malesef.Mesela akneli bir arkadasım düzenli cilt bakımı ile sivilceler kurtuldu ve lazer yaptırdı lekelerine.sonuç gayet başarılı.Bir arkadasım kimyasal peeling yaptırdı yanakları iki hafta yanık olarak gezdi.bu onun şanssızlığı oldu gerçi.Eğer bir hastanede kimyasal peeling yaptırma şansın ve imkanın varsa düşünebilirsin canım.çünkü peeling hem lekeler için,çiller için,cildin yenilenmesi gençleşmesi için yapılan bir uygulama.Biraz araştırınca görürsün canım ünlüler falan tatil dönüşü kışa girerken hemen peeling yaptırırlarmış ciltleri toparlansın tazelensin diye.Anlıcağın canım soyma işlemini sakın kendin yapmaya kalkışma doktor kontrolünde yaptır bence.Bu arada bahsettiğin güneş kremi evet çok güzel bir ürün.Kışın bile kullanmaya devam et onu.Limon suyunu pamuk yardımıyla çillerinin üzerine sürebilirsin akşamları canım.Gayet doğal ve kolay bir yöntem.lekeleri açmaya yardıcı oluyor.Aslında elma sirkeside sürün derler leke için.Ama sirkeyi sulandırp öyle sürmelisin.Dediğim gibi body shop' a da sorarım canım ben bakalım ne dicekler.

Tabi ki kızmam canım her konudan konuşuyoruz burda.Cilt konusunda ben sivilcelerden çektim yıllarca kullanmadığım ilaçlar doğal yöntemler kalmadı.Şimdilik kurtuldum diyebilirm ama ilaç kullandığım için.ilaç biteli 3 ay falan oldu bu dönemlerde birşey olmaz ama sonrasından korkuyorum yine :( şimdi biraz lekelerim var bende onlar için çözüm arıyorum.lazer,peeling,dermoroller bunlar hakkında hep araştırma yaptım.En başta bunlar çok dikkatli ve hassas yapılması gereken uygulamalar canım.Doktor kontrolünde olması gerekiyor.ben henüz hiçbirine cesaret edemedim.Benim doktorum dermaroller öneriyor.Ama maliyeti yüksek bir uygulama malesef.Mesela akneli bir arkadasım düzenli cilt bakımı ile sivilceler kurtuldu ve lazer yaptırdı lekelerine.sonuç gayet başarılı.Bir arkadasım kimyasal peeling yaptırdı yanakları iki hafta yanık olarak gezdi.bu onun şanssızlığı oldu gerçi.Eğer bir hastanede kimyasal peeling yaptırma şansın ve imkanın varsa düşünebilirsin canım.çünkü peeling hem lekeler için,çiller için,cildin yenilenmesi gençleşmesi için yapılan bir uygulama.Biraz araştırınca görürsün canım ünlüler falan tatil dönüşü kışa girerken hemen peeling yaptırırlarmış ciltleri toparlansın tazelensin diye.Anlıcağın canım soyma işlemini sakın kendin yapmaya kalkışma doktor kontrolünde yaptır bence.Bu arada bahsettiğin güneş kremi evet çok güzel bir ürün.Kışın bile kullanmaya devam et onu.Limon suyunu pamuk yardımıyla çillerinin üzerine sürebilirsin akşamları canım.Gayet doğal ve kolay bir yöntem.lekeleri açmaya yardıcı oluyor.Aslında elma sirkeside sürün derler leke için.Ama sirkeyi sulandırp öyle sürmelisin.Dediğim gibi body shop' a da sorarım canım ben bakalım ne dicekler.

Aslında bende uzman yöntemiyle yaptırmak istiyorum kimyasal peeling işlemini ama yinede güvenemiyorum bazen şanssız durumla karşılaşabiliyoruz arkadaşınız gibi.Limon ve sirkeyi deneyeceğim şuan bana en uygunu o çok cesaretsizim ben bu gibi konularda..:26::27:Tamam canım teşekkür ediyorum tekrardan,takipteyim :1::17::37:

Aslında bende uzman yöntemiyle yaptırmak istiyorum kimyasal peeling işlemini ama yinede güvenemiyorum bazen şanssız durumla karşılaşabiliyoruz arkadaşınız gibi.Limon ve sirkeyi deneyeceğim şuan bana en uygunu o çok cesaretsizim ben bu gibi konularda..:26::27:Tamam canım teşekkür ediyorum tekrardan,takipteyim :1::17::37:

İçine sinene kadar yaptırma canım o zaman.Belki sirke ve limon da seni biraz rahatlatır.Önemli değil canım herzaman beklerim :)

merhaba :16:
eyeliner kullanmayı beceremiyorum gerçi çok da denemedim ama
bu nedenle dipliner kullanmam daha kolay olur diye düşündüm
yeşil gözlüyüm ve siyah eyeliner ı çok yakıştırıyom bu renk göze
acaba bana güzel bi dipliner ya da sürümü kolay bi eyeliner önerebilir misiniz?

merhaba :16:
eyeliner kullanmayı beceremiyorum gerçi çok da denemedim ama
bu nedenle dipliner kullanmam daha kolay olur diye düşündüm
yeşil gözlüyüm ve siyah eyeliner ı çok yakıştırıyom bu renk göze
acaba bana güzel bi dipliner ya da sürümü kolay bi eyeliner önerebilir misiniz?

merhaba allegria.Haklısın yeşil göze siyah eyeliner çok yakışıyor.ben golden rose dipliner kullanıyorum.sürümüde gayet kolay.Fiyatıda çok makul.Başlangıç iyi gayet iyi bir dipliner.Bu arada yeni başlarken ilk önce diplinerı sürmeden önce kalem çek gözüne ve onun üstüne diplinerını kullan.elin bu şekilde daha kolay alışacaktır canım.

Evet canım malesef pahalılar biraz.sen şimdilik pudra sür göz kapaklarına.o da seni idare edicektir.Dediğin fiyatlarda sana tavsiye ediceğim rimel yine mabelline olur.mesela bugüm gözümde cat eyes var :) maybelline mor olan rimeli var klasiklerinden ondan öneririm.blac drama olanı var o da yine mor renklı.ben black dramayı çok sevmiştim.tek kat sürüp çıkıyorum.Bunlar çok çok kaliteli rimeller olmadığı içi kat kat sürdüğünde elbet topaklanıcaktır canım.bence iki kat sür ve bırak.avon konusuna gelince ben de bir iki rimel denemiştim katılıyorum sana canım çok kötü çıkmıstı benimkilerde.

tesekkurle cnm onerılerın ıcın :46:

Bana böyle simsiyah simli ve mat far önerir misiniz:21:

flormar öneririm.terracotta mat farı var,normal tekli farı var,birde 4 lü ve 5 li paletlerinde siyah olan farları var.fiyatlarda gayet uygun.hatta farların başarasına bakınca fiyatlar baya uygun kalıyor.
$images.jpg bu terracatta mat olan farı.
$indir.jpg burdaki siyahın pırıltısını çok seviyorum ben :)
$images (1).jpg başka bir flormar mat far.

Back