• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Sakin ol şampiyon.
Size gülmedim ki ben kendime güldüm, resimde cok güzel duran seyi ben niye kendimde begenmiyorum diye.

biliyorum bana olmadığını. =)
sadece çok tuhaf geldi.

ben de kendime beyaz kalemi yakıştıramıyordum.
ama yapa yapa sevdim.
çünkü başka badem gözlerde çok hoşuma giderken kendimde sevmiyordum.
şu an kendime de çok yakıştırıyorum.
gözün alışması gerek.

biliyorum bana olmadığını. =)
sadece çok tuhaf geldi.

ben de kendime beyaz kalemi yakıştıramıyordum.
ama yapa yapa sevdim.
çünkü başka badem gözlerde çok hoşuma giderken kendimde sevmiyordum.
şu an kendime de çok yakıştırıyorum.
gözün alışması gerek.

Genelde gülerim ben kendime çünkü :)

Beyaz kalem zaten cok kotu oluyor bende. Elalemde harika duruyor ben sürünce tırt..
Ya makyaj da yakıştıramıyorum zaten ben..

Gözünüzü seveyim biri bana açıklasın. Eyeliner a yapışık gezen bir tipim. Ama gözün altınada üstüne de kalem çekip kocaaaa gözlerle dolaşanlara bayılıyorum. Gözün üstü neyse de altına (içine de denedim dışına da ) kalem çekince firavunlara benziyorum :) hayır neden yakışmıyor aklım hayalim almıyor. Badem göz diye tabir edilen gözlerden gözlerim. Kocaman da kiçücükte değil. Ama neden, neden? Sürmeyiveririm ama sebebini bilmem gerek :)

Bir de bana rimelde yakışmıyor. Sen alışık değilsindir dalan demeyin inanın yakışmıyor, doğal ve kuru durması gerekiyor kirpiklerimin. I ıh defalarca defalarca denedim sonra zorlamanın gereği yok hem param cebimde kalıyor diye pes ettim. Söyleyin neden olabilir. Şaka maka öyle böyle değil, baya baya merak ediyorum

Back