- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Merhaba canım.Hoşgeldin :)
Benim kullandığım en iyi kapatıcım mac.Şöyle anlatayım.minnacık bir parçayla bütün göz altımı kapatabiliyorum.Ama çok dikkat etmedikçe kapatıcı olduğunu fark edemezsin o kadar doğal duruyor.Dediğin gibi hassas bölge olduğu için daha titizlikle ürün seçiyor insan.Arada sırada kullanmak için flormar ve maybelline kapatıcılırda aldım ama tabi ki mac gibi değiller.tabi mac'in de kendi içinde çeşit çeşit kapatıcıları var.ordaki arkadaşlar senin cilt yapına en uygun olanı vericeklerdir.benim bu zamana kadar kullandıkalarım select cover up ve prep prime kapatıcılar.ikisininde yeri bende bambaşka.fiyatlar diğer markalara göre biraz daha yüksek ama canım
mac dışında body shop öneririm canım.az önce ki cevabımda yazmayı unuttum.mac den sonra en memnun kaldığım kapatıcıda body shop idi.
Body shopa da baktım bana uymuyor. Senin tenin koyuysa sorun yok. Ama beyaz tenlilerde çok zor oluyor sanki bu kapatma olayı. Yani cildin beyaz kalıyor iyice ama göz altın koyu. Yani ciltle uyumlu hale tam manasıyla gelmiyor ne yazık ki. ((
Bobbi Brown'da da bana göre ton bulamadılar mesela. O markaya çok güvenmiştim oysa.