slm canım hoşgeldin.hemen sorularını cevaplamaya çalışayım.
1)evet loreal telescopic mascarayı tavsiye ederim.gayet güzel bir rimel.iki kat sürdüğünde kirpikler uzun ve daha dolgun görünüyor.kirpikleri birbirine yapıştırmıyor ve topaklanma olmuyor.
2)canım bu fondoteni kullanmadım.onun için hakkında bilgim yok.şunu söyleyebilirim cildine uygun fondoteni seçerken çenene uygulat.en doğru rengi bu şekilde yakalarsın.hassas bir cildin olduğu içinde yağlı fondotenlerden kesinlikle kaçınmalısın canım.
3)ben yüzüme hem kapatıcı hem fondoten aynı anda uygulamam.fondoten sürmediğim zamanlarda cildimde kapatmak istediğim sivilceler veya lekeler varsa göz altıma sürdüğüm kapatıcımdan onların üzerine sürerim.ve daha sonra pudramı sürerim.eğer çok bozuk bir cildin yoksa fondoten yerine bu tarz ufak kapatıcı uygulamaları yapark ve pudra sürerek günlük makyajını yapabilirsin bence.
4)cildine uygun bir nemlendirici kullanmıyorsun sanırım.uygun fiyatlı nemlendiriciler istersen body shop tavsiye ederim.ordaki çalısanlara şikayetini anlatırsan en uygun kremi sana önerirler.dermokozmetik ürün istersen ben özellikle la roche posay tavsiye ederim.aslında cildini bilmeden ürün tavsiye etmek çok doğru değil.ama en azından kullanıp memnun kaldıklarımdan bahsedıyorum canım sana.dead sea magik kullanıp memnun kaldığım ve şuanda kullanmaya devam ettiğim bir diğer dermokozmetik marka.
5)saçlarımda yıllardır boya yok canım.ama bir dönem kafama göre marketten boya alıp kullanırdım saçlarıma.renklerini en sevdiğim istediğime ulaşmamı sağlayan marka palette oldu.ama loreal saç boylarıda kaliteli.
6)parfüm konusunda ben pek yenilikçi değilimdir.belli başlı sevdiğim kokularım vardır ve bunların dışına çıkmam.
Onları yazıyım sana.armani code,cacharel amor amor(kırmızı olan),lancome hypnose,armani she,burberry sport sanırım unuttuğum yok :)
evet canım benden bu kadar
Umarım biraz fikir verebilmişimdir.