• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Selam kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor hiç.Unuttunuz beni :43:
Ürünlerinizi,yeni cicilerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 519828
Saçlarım için kullandığım bakım yağlarımdan bahsedicem biraz.Bu hint yağı biraz değişik bir yağ.Normalde bu yağı ısıtıp öyle uygulamamız söylenir.ben o şekilde yapmıyorum ama.hatta hint yağını sadece saçlarımın uçlarına uyguluyorum çünkü saç diplerime hc bakım yağımı sürüyorum.uçlarımıda hint yağını sürüdkten sonra tülbent ile sarıyorum bu şekilde sıcak tutuyorum saçlarımı.önerceğim saç bakım yağlarından biridir.biraz yoğun diğer yağlara göre.ama bu sizleri korkutmasın rahat arınıyor saçınızdan.

cnm saclarına surmusken kırpıklerıne sur faydası oluyo uzunsa bıle dha zuunolur kırpıklerın yogunlasır
bende kullndım bıraktımsımdı zeytınaygı suruyorum

cnm saclarına surmusken kırpıklerıne sur faydası oluyo uzunsa bıle dha zuunolur kırpıklerın yogunlasır
bende kullndım bıraktımsımdı zeytınaygı suruyorum

canım lens kullandığım için ürünleri direk sürmeye korkuyorum kirpiklerime.anca rimelin içine damlatarak uyguluyorum.

slm kızlar nasılsınız?sizlerle yeni bir far paleti paylaşmak istiyorum.Sonbaharında gelmesiyle daha naturel renklerde makyajlar ortaya çıkmaya başladı.Benim tercihim yaz kış aynı gerçi :34: Bu palet her bayanın sahip olması gereken bir palet diyebilirim arkadaşlar.mat kahve farlar her makyajda kullanılabilen renklerdir.içinde gördüğünüz bej-açık kahve hem baz olarak kullanılabilir hemde diğer renkler gölgelendirmede kullanılabilir.kahve benim olmazsa olmazımdır arkadaslar.bu paletide hepinize öneririm. $palet.JPG

$lush.JPG
sıra geldi bu güzelim kreme.lush tırnak eti kremi.kremi kullanana kadar insanların çok abarttığını düşünüyordum.ama yanılmışım kızlar.bu kremi düzenli kullandıkça tırnak etlerininizin yumuşadığını ve ellerinizin manikürlüymüş gibi göründüğünü fark ediceksiniz.yanılmıyorsam fiyatı 26 tl civarı idi.gayet büyük bir krem.uzun süre yeticektir.inanın verdiğiniz parayı hak ediyor hanımlar.

Selam kızlar.Bu aralar yine sizlerden ses seda yok ama ben ürün tanıtımlarına devam ediyim diyorum.:34:
$aloe.JPG
resmini gördüğünüz bu krem body shop aloe eye defence kremi.sizlerle paylaşmak için bir süre bekledim.kullanıp etkilerini gördükten sonra yazmak istedim.25-30 yaşları arası bayanlar için ideal bir krem.sabah akşam uyguluyorsunuz göz çevrenize.benin bu kremi alma amacım sabahları kalktıgımda göz altlarım çok yorgun görünüyor.çökük ve solgun duruyor.eee artık biraz da ince çizgiler oluşmaya başladı.onların oluşumunuda yavaşlattığı söyleniyor tabi bunu görmek için daha uzun süre kullanmak lazım.şunu söyleyebilirim kullandığım bu süre boyunca sabah kalktığımda gözlerim daha canlı durmaya başladı.daha koyu renk duran göz altlarımdan şimdi eser yok.şimdilik çok memnunum.çok büyük beklentilerle almamıştım bu kremi.tek istediğim göz altlarımın canlı durmasıydı.ve bunuda sağladı.çok aşırı şikayetleri olmayanlar için gayet ideal hanımlar :54:

Eki Görüntüle 533502
sıra geldi bu güzelim kreme.lush tırnak eti kremi.kremi kullanana kadar insanların çok abarttığını düşünüyordum.ama yanılmışım kızlar.bu kremi düzenli kullandıkça tırnak etlerininizin yumuşadığını ve ellerinizin manikürlüymüş gibi göründüğünü fark ediceksiniz.yanılmıyorsam fiyatı 26 tl civarı idi.gayet büyük bir krem.uzun süre yeticektir.inanın verdiğiniz parayı hak ediyor hanımlar.

Merhaba tosspaacım..Benimde ihtiyacım var böyle bir kreme tosspaacım..Nereden aldın?İsmi lush tınak eti kremi sanırım..

Merhaba tosspaacım..Benimde ihtiyacım var böyle bir kreme tosspaacım..Nereden aldın?İsmi lush tınak eti kremi sanırım..

Merhaba canım.İsmi aslında lush lemony flutter cuticle butter olarak geçiyor.yani kutusunda yazan bu.ben kendi mağzasından aldım canım.zaten sanırım sadece kendi mağzasında satılıyor.başka yerde satılıyorsada duymadım ben.aslında büyük kozmetik mağzalarında falan satılsa iyi olurdu.

Merhaba canım.İsmi aslında lush lemony flutter cuticle butter olarak geçiyor.yani kutusunda yazan bu.ben kendi mağzasından aldım canım.zaten sanırım sadece kendi mağzasında satılıyor.başka yerde satılıyorsada duymadım ben.aslında büyük kozmetik mağzalarında falan satılsa iyi olurdu.

Hımm..O zaman almam zor...:50:Güle güle kullan canım sen..

standart dudak makyajı nasıl olmalıdır? dudak kalemi kullanmak şart mı?

bu sorunun cevabı herkese göre çok farklıdır canım.ama bence dudak kalemi şart değil.yaptığın göz makyajına göre karar vermelisin dudak makyajına.bazen sadece siyah eyeliner ve kırmızı bir ruj bazen kahve tonlarında bir makyaj ve nude ruj.dudak makyajında şart olan bir tek şey var o da rujdan önce nemlendirici kullanmak canım.

Makyaj yapmayı kendi kendine öğrenen ve bu konuda başarılı olduğum söylenen biri olarak sorularla sizlere yardımcı olabilirim.Bu konuyu açıyorum çünkü aslında bende bu tarz yerleri takip ederek kendimi geliştirdim.Bunun yararlı olabilecegini düşündüm.Hem makyaj yapımı hem de makyaj marka ve ürünleriyle ilgili yardımcı olmak isterim.

merhaabaaa:))) ßendee cildim sorunlu olduğundan pek fondoten felan kullanmazdım sadece kalem ruj sürüp çıkardım son 1 2 senedir fondotende kullnıorum cildim düzeldi tabi öle bebek gibi diil ama yinede iyi :)) çok fazla pürüz yok... gelelim sorcaım sorulara:)) 1-loreal telescopik rimel kirpikleri çok büyük ve kıwrık gür gösteriomus kullandnzmı bilginz warmı:)
2- Şuan loreal vissiblenin 120 nolu fondotenini kullanıorum ton olarak iyi gibi ama cildim hangi ton ve nasıl bi fondoten seçmeliyim onu biilemiorum hala:)
3- fondotenmi daha iyi kapatıcılar mı daha iyi
4-cildim t bölgesi yğlı olmasına rağmen burun çewrem ve kaş başlangıçlarım kuruo beyaz beyaz dökülüo bunun için tawsiye ettceğinz bi nemlendirici warmı
5- önerebilceğiniz çok fazla akmayan bi saç boyası markası varmı:)
6- givency ange ou dmeo sexy graffti pur blnca little black dress gibi kokuları seviyorum buna bakarak önerebilceğiniz bi koku varmı 100 koku aldysam 100üde klalıcı olmadı :)

çok oldu ama :) kusura bkmyn artk :D bu arada cildim çok hassas ve alerjk sorulara bunu gözöünüe alrk cwplrsnz sewnrm:))

merhaabaaa:))) ßendee cildim sorunlu olduğundan pek fondoten felan kullanmazdım sadece kalem ruj sürüp çıkardım son 1 2 senedir fondotende kullnıorum cildim düzeldi tabi öle bebek gibi diil ama yinede iyi :)) çok fazla pürüz yok... gelelim sorcaım sorulara:)) 1-loreal telescopik rimel kirpikleri çok büyük ve kıwrık gür gösteriomus kullandnzmı bilginz warmı:)
2- Şuan loreal vissiblenin 120 nolu fondotenini kullanıorum ton olarak iyi gibi ama cildim hangi ton ve nasıl bi fondoten seçmeliyim onu biilemiorum hala:)
3- fondotenmi daha iyi kapatıcılar mı daha iyi
4-cildim t bölgesi yğlı olmasına rağmen burun çewrem ve kaş başlangıçlarım kuruo beyaz beyaz dökülüo bunun için tawsiye ettceğinz bi nemlendirici warmı
5- önerebilceğiniz çok fazla akmayan bi saç boyası markası varmı:)
6- givency ange ou dmeo sexy graffti pur blnca little black dress gibi kokuları seviyorum buna bakarak önerebilceğiniz bi koku varmı 100 koku aldysam 100üde klalıcı olmadı :)

çok oldu ama :) kusura bkmyn artk :D bu arada cildim çok hassas ve alerjk sorulara bunu gözöünüe alrk cwplrsnz sewnrm:))

slm canım hoşgeldin.hemen sorularını cevaplamaya çalışayım.
1)evet loreal telescopic mascarayı tavsiye ederim.gayet güzel bir rimel.iki kat sürdüğünde kirpikler uzun ve daha dolgun görünüyor.kirpikleri birbirine yapıştırmıyor ve topaklanma olmuyor.
2)canım bu fondoteni kullanmadım.onun için hakkında bilgim yok.şunu söyleyebilirim cildine uygun fondoteni seçerken çenene uygulat.en doğru rengi bu şekilde yakalarsın.hassas bir cildin olduğu içinde yağlı fondotenlerden kesinlikle kaçınmalısın canım.
3)ben yüzüme hem kapatıcı hem fondoten aynı anda uygulamam.fondoten sürmediğim zamanlarda cildimde kapatmak istediğim sivilceler veya lekeler varsa göz altıma sürdüğüm kapatıcımdan onların üzerine sürerim.ve daha sonra pudramı sürerim.eğer çok bozuk bir cildin yoksa fondoten yerine bu tarz ufak kapatıcı uygulamaları yapark ve pudra sürerek günlük makyajını yapabilirsin bence.
4)cildine uygun bir nemlendirici kullanmıyorsun sanırım.uygun fiyatlı nemlendiriciler istersen body shop tavsiye ederim.ordaki çalısanlara şikayetini anlatırsan en uygun kremi sana önerirler.dermokozmetik ürün istersen ben özellikle la roche posay tavsiye ederim.aslında cildini bilmeden ürün tavsiye etmek çok doğru değil.ama en azından kullanıp memnun kaldıklarımdan bahsedıyorum canım sana.dead sea magik kullanıp memnun kaldığım ve şuanda kullanmaya devam ettiğim bir diğer dermokozmetik marka.
5)saçlarımda yıllardır boya yok canım.ama bir dönem kafama göre marketten boya alıp kullanırdım saçlarıma.renklerini en sevdiğim istediğime ulaşmamı sağlayan marka palette oldu.ama loreal saç boylarıda kaliteli.
6)parfüm konusunda ben pek yenilikçi değilimdir.belli başlı sevdiğim kokularım vardır ve bunların dışına çıkmam.:34: onları yazıyım sana.armani code,cacharel amor amor(kırmızı olan),lancome hypnose,armani she,burberry sport sanırım unuttuğum yok :)

evet canım benden bu kadar :52: umarım biraz fikir verebilmişimdir.:34:

göz altıma kapatıcı sürünce ve gülünce göz altım kırışıyo :( niden?

eğer kapatıcının yapısı yoğunsa ve gereğinden fazla sürüyorsan bütün çizgilerini belli eder.göz altına kullandığımız kapatıcının çok hassas olması gerekiyor.ve çok az sürmeliyiz,çok da güzel yedirmek gerekiyor.bu arada kullandığın kapatıcıyı sorabilirmiyim :)

1)evet loreal telescopic mascarayı tavsiye ederim.gayet güzel bir rimel.iki kat sürdüğünde kirpikler uzun ve daha dolgun görünüyor.kirpikleri birbirine yapıştırmıyor ve topaklanma olmuyor.
2)canım bu fondoteni kullanmadım.onun için hakkında bilgim yok.şunu söyleyebilirim cildine uygun fondoteni seçerken çenene uygulat.en doğru rengi bu şekilde yakalarsın.hassas bir cildin olduğu içinde yağlı fondotenlerden kesinlikle kaçınmalısın canım.
3)ben yüzüme hem kapatıcı hem fondoten aynı anda uygulamam.fondoten sürmediğim zamanlarda cildimde kapatmak istediğim sivilceler veya lekeler varsa göz altıma sürdüğüm kapatıcımdan onların üzerine sürerim.ve daha sonra pudramı sürerim.eğer çok bozuk bir cildin yoksa fondoten yerine bu tarz ufak kapatıcı uygulamaları yapark ve pudra sürerek günlük makyajını yapabilirsin bence.
4)cildine uygun bir nemlendirici kullanmıyorsun sanırım.uygun fiyatlı nemlendiriciler istersen body shop tavsiye ederim.ordaki çalısanlara şikayetini anlatırsan en uygun kremi sana önerirler.dermokozmetik ürün istersen ben özellikle la roche posay tavsiye ederim.aslında cildini bilmeden ürün tavsiye etmek çok doğru değil.ama en azından kullanıp memnun kaldıklarımdan bahsedıyorum canım sana.dead sea magik kullanıp memnun kaldığım ve şuanda kullanmaya devam ettiğim bir diğer dermokozmetik marka.
5)saçlarımda yıllardır boya yok canım.ama bir dönem kafama göre marketten boya alıp kullanırdım saçlarıma.renklerini en sevdiğim istediğime ulaşmamı sağlayan marka palette oldu.ama loreal saç boylarıda kaliteli.
6)parfüm konusunda ben pek yenilikçi değilimdir.belli başlı sevdiğim kokularım vardır ve bunların dışına çıkmam.:34: Onları yazıyım sana.armani code,cacharel amor amor(kırmızı olan),lancome hypnose,armani she,burberry sport sanırım unuttuğum yok :)

evet canım benden bu kadar :52: Umarım biraz fikir verebilmişimdir.:34:

çoook çookkk tşk ederiimm:) kesinlikllee biraz diil çok yardmcı oldunuz :* :*

6)parfüm konusunda ben pek yenilikçi değilimdir.belli başlı sevdiğim kokularım vardır ve bunların dışına çıkmam.:34: Onları yazıyım sana.armani code,cacharel amor amor(kırmızı olan),lancome hypnose,armani she,burberry sport sanırım unuttuğum yok :)

evet canım benden bu kadar :52: Umarım biraz fikir verebilmişimdir.:34:

peki bu dediğiniz nemlendiricileri alabilceim güvenilir bir site varmı ve fiyatları nekadar:)

Back