• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Selam canım..:3:Yeni cicilerin hayırlı olsun..Güle güle kullan :31:İlk resimdeki ürün var ya anlattığın çay ağacı serisinin leke giderici losyonu.Sivilce izleri için gece yatmadan önce kullandığım bir ürün demişsin bu ürün çil lekeleri içinde giderici olabilir mi acaba?

canım sordum çiller içinde tamamen geçiremese bile işe yarar dediler.sanırım çillere yönelik bir ürün tercih etmek daha doğru olcak senin için.çünkü bu ürün yüzünüde kurutabilir biraz.

canım sordum çiller içinde tamamen geçiremese bile işe yarar dediler.sanırım çillere yönelik bir ürün tercih etmek daha doğru olcak senin için.çünkü bu ürün yüzünüde kurutabilir biraz.

Cildim yeterince kuru zaten kurutmasına hiç ihtiyacım yok :) Teşekkür ederim tosspaacım :)

Selam kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor hiç.Unuttunuz beni :43:
Ürünlerinizi,yeni cicilerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
$hint.JPG
Saçlarım için kullandığım bakım yağlarımdan bahsedicem biraz.Bu hint yağı biraz değişik bir yağ.Normalde bu yağı ısıtıp öyle uygulamamız söylenir.ben o şekilde yapmıyorum ama.hatta hint yağını sadece saçlarımın uçlarına uyguluyorum çünkü saç diplerime hc bakım yağımı sürüyorum.uçlarımıda hint yağını sürüdkten sonra tülbent ile sarıyorum bu şekilde sıcak tutuyorum saçlarımı.önerceğim saç bakım yağlarından biridir.biraz yoğun diğer yağlara göre.ama bu sizleri korkutmasın rahat arınıyor saçınızdan.

Selam kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor hiç.Unuttunuz beni :43:
Ürünlerinizi,yeni cicilerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 519828
Saçlarım için kullandığım bakım yağlarımdan bahsedicem biraz.Bu hint yağı biraz değişik bir yağ.Normalde bu yağı ısıtıp öyle uygulamamız söylenir.ben o şekilde yapmıyorum ama.hatta hint yağını sadece saçlarımın uçlarına uyguluyorum çünkü saç diplerime hc bakım yağımı sürüyorum.uçlarımıda hint yağını sürüdkten sonra tülbent ile sarıyorum bu şekilde sıcak tutuyorum saçlarımı.önerceğim saç bakım yağlarından biridir.biraz yoğun diğer yağlara göre.ama bu sizleri korkutmasın rahat arınıyor saçınızdan.

Canım aşk olsun ne unutması..Bugün benim moralim bozuk ben gittikçe makyaj yapamıyorum..Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum.Cam gibi porselen gibi bakıldığında ışık saçan hoş bir daha bakınılası bir makyaj yapmak istiyorum..Onun dışında hint yağını bende kullanıyorum bende memnunum kıvamı yoğun olmasına rağmen arınıyor saçtan..Birde evilgen ampul ve bemiks de kullanıyorum saçıma..Peki sen hc bakım yağından memnun musun?Ben şampuanını alayım dedim,bir kaç yorumdan sonra vazgeçtim..

Canım aşk olsun ne unutması..Bugün benim moralim bozuk ben gittikçe makyaj yapamıyorum..Kendimi çok mutsuz ve bakımsız hissediyorum.Cam gibi porselen gibi bakıldığında ışık saçan hoş bir daha bakınılası bir makyaj yapmak istiyorum..Onun dışında hint yağını bende kullanıyorum bende memnunum kıvamı yoğun olmasına rağmen arınıyor saçtan..Birde evilgen ampul ve bemiks de kullanıyorum saçıma..Peki sen hc bakım yağından memnun musun?Ben şampuanını alayım dedim,bir kaç yorumdan sonra vazgeçtim..

Bak bu yazdıkların hiç olmadı şimdi.Şuan yapamıyorsun diye hiç yapamıcak değilsin alıştırma yaptıkca alışıcaksın.hem makyaj demek bakımlı biri olmak demek değil ki.makyajsızda gayet bakımlı olabilirsin.Mesela haftada iki gün yüzüne peeling yap,bu peelinglerden sonra cildine uygun maskeni yap.buz kalıbına soda doldurup buzluğa at.ve her sabah yüzünde bir kalıp donmuş soda gezdir.bunlar bile azıcık örnekler bakımlı olman için canım.istediğin makyajıda zamanla yapmaya başladığını görüceksin.yakın arkadaslarına bazen makyaj yapmayı dene.biraz kobay olarak kullan onları :) hc'ye gelirsek benim hayatımın saç bakım yağıdır.herşeyim o benim :52: ben bir kere bakım yağının yanına şampuanını da almıştım.Açıkcası şampuanın ekstra bir etkisini görmedim.sadece yağı bana yetiyor.hayatımından hiç çıkarmayı düşünmüyorum :52:

$essss.jpg
iyi geceler bayanlar.işte yeni bir far daha :)
sanırım benim far hastalığım var.özellikle de kahve tonu far hastalığım var galiba.
bu gördüğünüz essence far ve fiyatıda gayet uygun 10 tl.tamamen mat sayılmayan çok hafif pırıltılar içeren cici bir far.bu tonlar her makyajınızda kullanabileceğiniz tonlar.makyaja meraklı herkesin çantasında kahve tonlarının yer alması gerekiyor. bütçemizi de sarsmıcak hem.benden tavsiye edilir :52:

Eki Görüntüle 520207
iyi geceler bayanlar.işte yeni bir far daha :)
sanırım benim far hastalığım var.özellikle de kahve tonu far hastalığım var galiba.
bu gördüğünüz essence far ve fiyatıda gayet uygun 10 tl.tamamen mat sayılmayan çok hafif pırıltılar içeren cici bir far.bu tonlar her makyajınızda kullanabileceğiniz tonlar.makyaja meraklı herkesin çantasında kahve tonlarının yer alması gerekiyor. bütçemizi de sarsmıcak hem.benden tavsiye edilir :52:

aynisini birkac hafta önce bende aldim ..gözlerim kahverengi oldugu icin günlük kullanim icin almistim... aynisini paylastigini görünce cok sevindim :)) ...birde yesil tonlarda 4´lüsünü aldim daha kullanmadim... gözünde uygulayipta paylasirsan cok sevinirim ...hem bizede fikir olur

aynisini birkac hafta önce bende aldim ..gözlerim kahverengi oldugu icin günlük kullanim icin almistim... aynisini paylastigini görünce cok sevindim :)) ...birde yesil tonlarda 4´lüsünü aldim daha kullanmadim... gözünde uygulayipta paylasirsan cok sevinirim ...hem bizede fikir olur

yeşil tonu gayet güzel görünüyordu.far kullanmayı sevenler her rengini alabilirler bence.canım aslında bende sizlerle göz makyajlarımı falan paylaşmak istiyorum ama telefonumdan resim çekiyorum ve adam akıllı belli olmuyor.istediğim gibi görünmüyor resimler.ben koymayıp siliyorum resimleri.kendime bir fotoğraf makinesi alırsam paylaşcam inşallah :)

Bak bu yazdıkların hiç olmadı şimdi.Şuan yapamıyorsun diye hiç yapamıcak değilsin alıştırma yaptıkca alışıcaksın.hem makyaj demek bakımlı biri olmak demek değil ki.makyajsızda gayet bakımlı olabilirsin.Mesela haftada iki gün yüzüne peeling yap,bu peelinglerden sonra cildine uygun maskeni yap.buz kalıbına soda doldurup buzluğa at.ve her sabah yüzünde bir kalıp donmuş soda gezdir.bunlar bile azıcık örnekler bakımlı olman için canım.istediğin makyajıda zamanla yapmaya başladığını görüceksin.yakın arkadaslarına bazen makyaj yapmayı dene.biraz kobay olarak kullan onları :) hc'ye gelirsek benim hayatımın saç bakım yağıdır.herşeyim o benim :52: ben bir kere bakım yağının yanına şampuanını da almıştım.Açıkcası şampuanın ekstra bir etkisini görmedim.sadece yağı bana yetiyor.hayatımından hiç çıkarmayı düşünmüyorum :52:

Canım öyle de yüzüme renk gelsin istiyorum..Haklısın baze öyle makyajlılar var ki bakımlı demeye bin şahit..Ben peelingimi yapıyorum,gül suyuyla siliyorum bazen cildimi.Sodayla da yıkıyorum.Buz yapıp kullanma fikri aklıma gelmemişti..Peki hc saç bakımyağı uzatıyor mu saçını,güçlendiriyor mu?Birde görsel olarak buraya koyabilir misin?İnternetten de satışı var hemen alabilirim,aklıma giriyorsun :1::21:

Canım öyle de yüzüme renk gelsin istiyorum..Haklısın baze öyle makyajlılar var ki bakımlı demeye bin şahit..Ben peelingimi yapıyorum,gül suyuyla siliyorum bazen cildimi.Sodayla da yıkıyorum.Buz yapıp kullanma fikri aklıma gelmemişti..Peki hc saç bakımyağı uzatıyor mu saçını,güçlendiriyor mu?Birde görsel olarak buraya koyabilir misin?İnternetten de satışı var hemen alabilirim,aklıma giriyorsun :1::21:

Günaydın canım.Bakım rutinin gayet güzel.sodayı zaten yıkamak için kullanıyosan buz yapmana gerek yok.evet canım hc uzatıyor da bakım da yapıyor.zaten hc ile ilgili yorumlarımıda ayrıntılı bir şekilde paylaşıcam canım.ben zaten ınternetten sipariş veriyorum.sabah saatlerinde verirsem ertesi gün elimde oluyor.

$images.jpg
Evet arkadaşlar benim saçlarım için hayatımın ürünü dediğim saç bakım yağım işte bu hc complex.Bu ürünle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım.Kullanma amacım saçlarımı uzatmak idi.Ben yıllarca saçlarımı uzun olarak kullandım.neredeyse belime kadar gelirdi saçlarım.Ve bir gün gidip küt kestirdim.eee tabi kestirdikten sonra bir dönem öyle kullanmak için biraz uzadıkça gidip kestirdim hep.Ve bir ara fark ettim ki saçlarım bana resmen küsmüş.Benim saçlarım normalde çok hızlı uzardı.ama kestire kestire artık uzamamaya başlamıştı.sonra arkadasım hc den bahsedince hemen aldım.ilk kutumu haftada iki kere saçlarıma uygulayarak bitirdim.Hc nin sitesinde saç uzamasının ikinci kutuya başladıktan sonra fark edilcegınden bahsediliyordu fakat benim saçlarımdaki uzama ilk kutunun sonunda zaten far edilir duruma gelmişti.Yani benim saçımı gerçekten uzattı arkadaşlar.uzatmanın yanında saçlarım pırıl pırıl görünmeye başladı.ve en ama en önemlisi yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı.aylarca saçlarımı kestirmeyişime rağmen saç uçlarım çok sağlıklı kaldı.hatta kuaförüm bile bu durumu şok oldu.ve ayrıca hc bakım yağından rimellerimin içine birer damla damlattım.kirpiklerim kimsenin dikkatini çekmezken arkadaşlarım kirpiklerime hayran duruma geldiler.hatta bazı arkadaslarımında rimellerine damlattım ve onlarda kirpiklerinde uzama fark ettiler.yani arkadaşlar hc saç bakım yağını şiddetle tavsiye ederim.gerçekten muhteşem bir ürün.Mesela bir kere de şampuanından sipariş etmiştim ekstra bir faydasını görmedim.bitirdikten sonrada bir daha sipariş etmedim.ama yağını daha bitmeden tekrar sipariş ediyorum.hc'yi seviyorummmmmm....:52:

tosspaacım merhaba,çok hızlı bir şekilde hc ye yeniden göz attım ve ilk siparişimi verdim.Anlattığın gibiydi benimde saçlarım sürekli kestirmekten küsmüştü uzamıyorlardı..Yaklaşık 18 ay gibi bir sürede bir kez daha kestirdim fakat inceler benim saçlarım uzarken biraz da gürleşsin istiyorum ama kısmet tabi ki..Çarşamba günü elimde olacakmış ürünüm..Hadi bakalım inşallah iyi gelir..:1:

$loreal.JPG
işte benim en sevdiğim eyeliner arkadaslar.kendisiyle tanısalı kısa bir süre oldu ve çok memnunum.eyeliner'a yeni başlayan arkadaslar için bile çok rahat kullanılcak bir üürn.siyahının tonu,sürümün kolaylığı kusursuz tek kelimeyle.Fiyatı biraz pahalı mağzalara göre 35-40 arası değişiyor.Ben bu fiyatı veririm diyorsanız hemen koşun alın.

merhabalar uzun süredir takip ediyorum konunuzu :31:
birkaç sorun olacak size
allık fırçasıyla pudra fırçası arasında ki fark nedir
ben pudramı içinden çıkan sünger ile sürüyorum ama eşir dağılmıyor sanki. bir yere çok gelirken bir yere az geliyor
allık fırçamla sürsem olur mu
yoksa ayrıyeten pudra fırçası mı almam gerekir
şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 523372
işte benim en sevdiğim eyeliner arkadaslar.kendisiyle tanısalı kısa bir süre oldu ve çok memnunum.eyeliner'a yeni başlayan arkadaslar için bile çok rahat kullanılcak bir üürn.siyahının tonu,sürümün kolaylığı kusursuz tek kelimeyle.Fiyatı biraz pahalı mağzalara göre 35-40 arası değişiyor.Ben bu fiyatı veririm diyorsanız hemen koşun alın.

Canım ben bu eyelinerı sevemedim. Sürümü gerçekten çok kolay ama verilen parayı hak etmiyor diye düşünüyorum.
Çünkü sözde simsiyah bir renk diye geçiyor ama sürünce öyle değil bence. :/

merhabalar uzun süredir takip ediyorum konunuzu :31:
birkaç sorun olacak size
allık fırçasıyla pudra fırçası arasında ki fark nedir
ben pudramı içinden çıkan sünger ile sürüyorum ama eşir dağılmıyor sanki. bir yere çok gelirken bir yere az geliyor
allık fırçamla sürsem olur mu
yoksa ayrıyeten pudra fırçası mı almam gerekir
şimdiden teşekkürler

Günaydın :) ilk sorunundan başlayım.allık fırçası kalın ve yumuşak olur.fırçanın uç kısmına göre isimlendirilirler.klasik uçlu fırça,bizote uçlu ve düz uçlu olarak çeşitleri vardır.klasik olan ucu yuvarlak olan en çok gördüğümüz fırçadır.Bizote fırça ise ucu eğimli olan fırçadır.Daha yoğun allık uygulamaları için tercih edilir.düz uçlu fırça ise ucu dümdüz olan fırçalardır ve nokta vuruşlu dediğimiz allık uygulamaları için tercih edilir..ben klasik fırçayı tercih ediyorum.klasik fırçaların kılları boldur.Pudra fırçası ise allık fırçasına göre daha da büyük ve kıllıdır.pudra fırçalarının kılları yumuşak olur.yumuşak kıllar pudrayı daha iyi kavrar.ben pudramı fırçayla uyguluyprum.çünkü sünger ile uygulandığında daha yogun daha kalın bir görüntü olusuyor.fırça yardımıyla yapınca daha doğal duruyor.allık fırçan ile pudra sürmeni tavsiye etmem.en başta allık fırçan zaten sürekli allık kullandıgın için pudra sürerkende ister istemez renk verir cildine.eger etrafında avon alabileceğin birileri var ise avonun pudra fırçasını almanı öneririm.ben çok seviyorum.gayet uygun fiyatlı ve kullanışı çok güzel.

Canım ben bu eyelinerı sevemedim. Sürümü gerçekten çok kolay ama verilen parayı hak etmiyor diye düşünüyorum.
Çünkü sözde simsiyah bir renk diye geçiyor ama sürünce öyle değil bence. :/

Verilen para konusunda aslında haklısın.hem küçük bir ürün hem de pahalı.ama sürüm gerçekten çok kolay.ben renginden memnunum aslında ama daha koyu bir siyah olamazmıydı olabilirdi bencede.

Günaydın :) ilk sorunundan başlayım.allık fırçası kalın ve yumuşak olur.fırçanın uç kısmına göre isimlendirilirler.klasik uçlu fırça,bizote uçlu ve düz uçlu olarak çeşitleri vardır.klasik olan ucu yuvarlak olan en çok gördüğümüz fırçadır.Bizote fırça ise ucu eğimli olan fırçadır.Daha yoğun allık uygulamaları için tercih edilir.düz uçlu fırça ise ucu dümdüz olan fırçalardır ve nokta vuruşlu dediğimiz allık uygulamaları için tercih edilir..ben klasik fırçayı tercih ediyorum.klasik fırçaların kılları boldur.Pudra fırçası ise allık fırçasına göre daha da büyük ve kıllıdır.pudra fırçalarının kılları yumuşak olur.yumuşak kıllar pudrayı daha iyi kavrar.ben pudramı fırçayla uyguluyprum.çünkü sünger ile uygulandığında daha yogun daha kalın bir görüntü olusuyor.fırça yardımıyla yapınca daha doğal duruyor.allık fırçan ile pudra sürmeni tavsiye etmem.en başta allık fırçan zaten sürekli allık kullandıgın için pudra sürerkende ister istemez renk verir cildine.eger etrafında avon alabileceğin birileri var ise avonun pudra fırçasını almanı öneririm.ben çok seviyorum.gayet uygun fiyatlı ve kullanışı çok güzel.

teşekkür ederim dün flormardan fırça seti aldım içinde hem allık hemde pudra fırçası varmış memnun kalmazsam avondan sipariş vereceğim
ben esmerim simli parlak makyajları sevmiyorum
Eki Görüntüle 527799 bu tarz bi makyaj için far önerebilir misiniz çok teşekkür ederim yeniden :16:

teşekkür ederim dün flormardan fırça seti aldım içinde hem allık hemde pudra fırçası varmış memnun kalmazsam avondan sipariş vereceğim
ben esmerim simli parlak makyajları sevmiyorum
Eki Görüntüle 527799 bu tarz bi makyaj için far önerebilir misiniz çok teşekkür ederim yeniden :16:

Resime bakıldıgında sadece siyahı kullanarak yapılmış bir makyaj gibi görünsede aslında kahve tonlarının kullanıldığı bir makyaj bu.kahve tonlarında bir palet ile bu makyaja ulaşabilirsin.ben body shop 4 lü kahve far paletimi çok severek kullanıyorum ama artık piyasada yok sanırım.flormarında kahve paletleri var ama resimdeki makyajda flormarda olan renklere göre daha koyu kahve kullanılmış.tabi yinede siyah bir far da bulundur herzaman.flormarın siyah farlarını öneririm. 30. sayfada bir arkadaşımız için paylaşmıştım flormarın siyah farlarını.ordan fikir alabilirsin.bir de bu makyajı yaparken mat farlar tercih etmelisin.koyu kahve far,biraz siyah far ve siyah kalem kullanılarak yapılmış bir makyaj.

Back