• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

96528.jpg
29907_buyuk.jpg

pembe olanla yıkayıp beyaz temizleme sütüylede göz çevresi dahil siliyorum rumelim akıyoo:1closedeyes: bu ürünler hassas ciltler için ben 6 -7 senedir kullanıyorum memnunum

Ben makyaj yapmam normalde, yaparsam da sadece allik ve pudra surerim.
Cok hassas ve sivilceye cok musait bir yuzum var. Pudrayla bile sabah sivilcem yoksa, aksama pudra surmus oldugum icin hemen yuzumde sivilce cikar o derece.
Baktim sabunla filan basa cikamiyorum, Olay 'in makyaj temizleme mendillerinden aldim, kullaniyorum, cok memnunum. Hassas ciltlere tavsiye ederim.

Son düzenleme:
önceki yorumları okumadım ama ben yıllarca yüzümü dove sabunla yıkayıp gözlerime de cildime de feci zarar verdim.cildinizi sabun gibi kurutmaz diyordu reklamlarında sözde.

bu kış dudak çevresinde feci pullanma olunca artık dayanamadım ve bir kozmetikçiye girdim.durumdan bahsettim, yüzümü sabun,krem,tonik vs. ile temizlemek istemediğimi söyledim. O da bana Olay'ın yüz temizleme jelini verdi.son 3 haftadır onu kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.sonrası için de tonik verdi ama pek kullandığım söylenemez. pullanma için de bir krem verdi.ilk başlarda sivilcelenme olmuştu ama sanırım cildin kreme alışkın olmamasındandı, şuan sorun yok.. hem jeli,hem kremi rahatlıkla tavsiye edebilirim..
bayanssulusmile

$LOREAL-TEMİZLEYİCİ.jpg ben yeni bunu aldım göz makyajı için yüzüm içinde bebak acı badem sütü aldım bilmem göz makyajı kalıcı yapmadığım için normal derecede çıkarıo bebakıda yüz makyajım için aldım hem yüzüm pul pul oluo belki ii gelir die ehh işte yalnız kötü kokuo bebak:sinifsinif:
ardından sebamedle yıkıyodum önceden yine kuruluk oluodu şimdi yıkamıom bebakla sildiğim gibi bırakıom bilmem artık nolucakohaoldumsmile

vala bende suya sabuna dokunmasam temizlenmemiş gibi hissediorum. ıslak mendille rimelimi çıkarıtıoorum. dove sabunla yıkayım cildimi nemlendirioorum. geçmiştee denedim. jel ve tonikleri hiç birinden memnun olmadım. canım sıkıldı bıraktım. memnun olanları kıskanıoorum valaa yaaa

Kalın yapısı ile yüzdeki makyajı sadece su ile rahatça çıkarır.
Yağ ve kiri derinlemesine temizler.
Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasına yardımcı olur.
Ölü derinin yenilenmesine yardımcı olur.

bu özelliklerinden dolayı bu ürünü geçen yıl aldım 1 yıldır düzenli kullanıyorum.süper bişey...sadece suyla ıslatılıyor ve yüz,göz ne varsa en dayanıklı makyajı bile silip alıyor.5 yıl ömrü var.beyaz sabunla yıkanarak temizleniyor ve kuruyunca tekrar kullanıma hazır oluyor.bence bir bakın derim.yapısı keseye benziyor ve temizlediğim anda peeling yapılmış gibi ferahlatıyor.a.s

$be4191969e93cc4b990eafab004a7178.jpg

ben komili zeytinyağlı sabunu kullanmaya baladım. kimyasal içermiyormuş. o yüzden diğer ürünlerimi bir aydır dolapta bekletiyorum. cildim güzelleşti. %100 doğal sabun gibisi yokmuş bunu anladım. harika temizliyor.

bence mutlaka bi temizleme sütü kullanmalısın. sabun cildini kurutabilir. ben neutrogena temizleme sütü kullanıyorum gayet memnunum. cildin kaybettiği nemi herdefasında kazandırıyor ve yumuşacık yapıyor:9

Kalın yapısı ile yüzdeki makyajı sadece su ile rahatça çıkarır.
Yağ ve kiri derinlemesine temizler.
Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasına yardımcı olur.
Ölü derinin yenilenmesine yardımcı olur.

bu özelliklerinden dolayı bu ürünü geçen yıl aldım 1 yıldır düzenli kullanıyorum.süper bişey...sadece suyla ıslatılıyor ve yüz,göz ne varsa en dayanıklı makyajı bile silip alıyor.5 yıl ömrü var.beyaz sabunla yıkanarak temizleniyor ve kuruyunca tekrar kullanıma hazır oluyor.bence bir bakın derim.yapısı keseye benziyor ve temizlediğim anda peeling yapılmış gibi ferahlatıyor.a.s

Eki Görüntüle 51477

Kesinlikle sana katılıyorum bende 1 seneye yakındır bu ürünü kullanıyorum.
Herkese tavsiye ederim özellikle göz makyajını ıslak mendil, losyon vb. kimyasallarla silmek yerine böyle temizlemek daha sağlıklı

kızlar bende senelerdır makyajımı bebek sampuanı dalınle temızlerım o kadar guzelkı ne cıldımı kurutur ne sıvılce cıkar.banada bır makyaj uzmanı onermıstı kendısı bıle dalınle yıkıyormus

göz makyajı temizleyicisi ile gözlerimi temizliyorum
pamuğa biraz döküp,fazla tahriş etmeden gözlerimi arındırıyorum,sonra yüzümü doğal sabunumla yıkıyorum
gayet memnunum:hulya:
göz makyajı yapmayıp,sadece cilt makyajı yapmışsam,tonik yada temizleme sütü,işimi görüyorboshayallersmile

yüz yıkama jeli ile direkt yüzümü yıkıyorum
eğer gece makyajı yaptıysam, göz temizleme solüsyonlarından kullanıyorum.
haftada 2 kere de mutlaka peelingi aksatmıyorum

ben zeytinyağlı sıvı sabunla yüzümü yıkıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar sizce göz makyaj temizleyiciyle yüz makyaj temizleyici ayrı mı olmalı? biliyo musunz bu knuda bşi?:26:

ben sadece göz makyajı yapıyorum, onu da göz makyajı temizleyicisiyle temizliyorum, makyaj temizleme pamugu kullanıyorm tabii

Back