• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

bıtbıt arındırıcı temizleme köpüğünü diyorsun sanırım.bende onu kullanıyordum bi zamanlar

göz makyaj temizleyicisi neutrogena 2 fazlı olanı kullanıyorum.lens kullandığım için habire değişiyo göz mak.temizleyicisi.çünkü o dedikleri gibi hassa gözler için falan değil bi çoğu.

haberlerde nurgül yeşilçay söyledi.o zeytinyağı ile çıkarıyomuş makyajını

ben çok pahalı ürünler de denedim. organik denilip dünyanın parasını verdiğim de oldu. benim aklıma takılan hem organik deyip de hem nasıl köpürüyor bunlar! sabun içeriyor demek ki :uhm:
insanın cildi yönlendiriyor zaten. tavsiye üzerine denediğim biçok şeyden zarar geldi.
o yüzden tek söyliyebileceğim, testerlarını alın deneyin. belli eder zaten. herkesin cildine farklı şeyler iyi geliyor.
fondoteni de makyajda çok kullanmamaya çalışın ya da uzun süreli yüzünüzde kalmasın.
sağlıklı ışıl ışıl ciltler dilerim :1hug:

Öncelikle avon'un göz makyajı temizleme sütü ile siliyorum, sonra cildimi dove temizleyici kullanarak arındırıyorum..

nivea young yüz temizleme jeli ,ben bundan cok memnun kaldım daha evvel biçok yüz temizleme ürünü kullandm pure zone basta olmak üzere ama memnun kalmadım.eger makyajımı fazla yapmıssam önce makyaj temizleme mendiliyle hafifce siliorum ardından yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkıorum masaj yaparak,toniği ile siliorum sonra da yagsız nemlendirici krem sürüyorum çok da memnunum .

Ben Matis serisini kullanıyorum.Waterprof göz ve dudak makyajı temizleyicisinden sonra sebamed sabunla yüzümü yıkıyorum jeller falan hikaye su ve sabun değmeden ben temiz olduğumu hissedemiyorum.sonra Matis'in yeşilçay özlü toniği arkasından gözler için özel jeli en sonunda da nemlendirici kremi.tabi en sonunda bana afakanlar geliyor ama olmadan da olmuyor.Matis'i kesinlikle öneririm.İthal ve içinde kimyasal olmadığı için pahalı ama inanılmaz yapıyor cildi.

Arkadaşım sebamed de aslında iyi bir fikir degil,çünkü kuru ve hassas ciltlere hiç önermem,cildi kurutucu etkisi var

bu makyaj temizleme olayı çok iğrenç ya üşeniyorum ilk önce ıslak mendille siliyorum sonra sabunla yıkıorum .temizleme jelleri çok kullanışlı ama tonik hikaye.

merhaba kızlar ben de avonun göz için olan temizleme sütünü ve yine avonun makyaj temizleme mendillerini kullanıyorum.ikisi de nemlendiricili olduğu için başka birşey de kullanmama gerek kalmıyor.yüzüm yumuşacık oluyor.tavsiye ederim.sevgiler

kızlar ben ne kullandıgımı degılde bısey soracaktım bugun bızım evde pond's markalı nemlendırıcı sut ve tonık ıkısı bı arada olan bısı buldum..ılk defa duyuyorum markayı..ben cıldım yaglı..sızce bunu kullanmalı mıyım??eger olmazsa neutrogena makyaj temızleme urunlerı kullanacam..fıkrınızı soylermısınız..sımdıden tesekkurler..;)

eğer likit kullanmış isem göz makyajımı şampuanla çıkarıyorum,ama genel olarak likit makyaj temizleyicileri kullanırım.

kızlar ben ne kullandıgımı degılde bısey soracaktım bugun bızım evde pond's markalı nemlendırıcı sut ve tonık ıkısı bı arada olan bısı buldum..ılk defa duyuyorum markayı..ben cıldım yaglı..sızce bunu kullanmalı mıyım??eger olmazsa neutrogena makyaj temızleme urunlerı kullanacam..fıkrınızı soylermısınız..sımdıden tesekkurler..;)
cnm pond's türkiyede satılmıyor artk bildiim kadarıla senin o ürün çok eskiden kalmş olablr dikkat et
:1no2:

bu arada ben lancome eau de bienfait clarte die göz ve yüz makyajı temizleme suyu var onu kullanıorum yüz makyajını çok iiçıkarıo ama ağır göz makyajını pek çıkarmıo,fazla göz makyajı yapmşsam da olayın göz makyajı temizleme kremini kullanıorum.sonra normal cilt rutinmi yapıorum.jel,tonik nemlendrici die.ama aynı anda çok ağır makyaj ancak düğünlerde yapıorum.yani bi gün ya göz makyajı yapmş oluorum ya da ten makyajı.hatta kimi zaman sadece ruj sürüp çıkıorum o yüzden hergn ugraşmıorum bunlarla

ben bebak'ın badem sütünü kullanıyorum çok güzel yumuşacık temizliyo rahatlatıyo tavsiye ederim hiç öyle pahalı ürünlere gerek yok. sabah akşam da dove sabunla yıkarım ve bence dove sebamed'den daha iyi

acı badem sütü diye birşey duydum.güya çok güzel temizliyormuş..kullanan var mı acaba?
ben de sabun kullanıyorum..bazen de nivea nın temizleme jelini kullanıyorum..sabun kurutabilir sonrasında nemlendirici sürüyorsunuzdur umarım...

evet ben ve annem kullanıyoruz bebak'ın acı badem sütü benim cildim hafif yağlı anneminki kuru olmasına rağmen ikimizde de olumlu sonuç var. yani hiç öyle pahalı ürünlere gerek yok ben badem sütü kullanıp da pişman olanı görmedim. (biz kendi dükkanımızda da satıyoruz da.) tavsiye ederim:1closedeyes:a.s

Ben Lorealin göz ve makyaj temizleyicisini kullanıyorum pamuğa döküp temizliyorum göz makyajımı çokta memnunum zaten ağır makyajı çok yapmam o da yeterli oluyor :)

Neutreugena nin Deep Clean serisini aldim. Icinde 1 sise tonik, 1 tup yuz maskesi ve 1tanede pompali temizleme jeli var. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
makyaj temizlemek eziyet gibi geliyor bana ya...laelaelaelaelae
gözlerimi avonun göz makyajı temizleyicisiyle temizliyorum
cildimide önce nemlendirici kremle temizleyip sonra tonikliyorum

Ben neutrogenanın temizleme sütünü pamuğa sürerek önce makyajımı temizliyorum, göz makyajı için avonu kullanıyorum, sonra jelle yüzümü yıkayıp avonun kuru ciltler için toniğini sürüyorum.

Back