3 aylık bebek hırıltı ve hapşuruk

lugia92

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
236
142
18
32
Merhabalar, 3 ay 12 günlük bebeğimden hırıltı sesi geliyor ve bu aralar çok hapşurmaya başladı. Burnunu serum fizyolojikle temizliyorum ama aspiratörle çekince hiç sümük gelmiyor. Doktor aspiratörle çekme dedi, serum fizyolojiği sıktıktan sonra ters çevirip sırtına vurmamı söyledi.
Doktora götürdüm hırıltısı için alerjik olabilir dedi polenler vs. Bir de yaşadığımız yer çok yeşillik. Sizlere de sormak istedim hırıltısı için ne yapabilirim diye. Mustelanın göğüs balsamından da sipariş verdim henüz gelmedi, onu da kullanıcam. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Bir de nebulizatör almama gerek var mı? Varsa hangisini önerirsiniz?

ben nebulizatör kullanıyorum. benim oğlumda da hırıltı ve sünük var ama bizimki bayağı geliyor. duş sonrası sümükler yumusayınca cekiyorum ben aspiratörle bayağı da geliyor.

serum fizyolojik bize de söyledi doktorumuz ama cesaret edemedim 😂😂 onun dısında doktorumuz bize bebeğimizde viral belirtiler olduğunu söyledi. bana günde 3 sarımsak tületmemi ve propoday diye bir ilaç kullanmamı istedi. su an hırıltısı yok ama uyyrken horluyor bazen 🥲

ben nebulizatör kullanıyorum. benim oğlumda da hırıltı ve sünük var ama bizimki bayağı geliyor. duş sonrası sümükler yumusayınca cekiyorum ben aspiratörle bayağı da geliyor.

serum fizyolojik bize de söyledi doktorumuz ama cesaret edemedim 😂😂 onun dısında doktorumuz bize bebeğimizde viral belirtiler olduğunu söyledi. bana günde 3 sarımsak tületmemi ve propoday diye bir ilaç kullanmamı istedi. su an hırıltısı yok ama uyyrken horluyor bazen 🥲
Duştan sonra aspiratörle hiç çekmemiştim bir de öyle deneyeyim. Ama serum fizyolojikten sonra ne kadar çekersen çekeyim hiç sümük gelmedi sadece bir iki defa minicik geldi anlamadım ben mi yapamıyorum ☹️ Aa evet benim bebiş de uyurken horluyor gündüzleri değil de geceleri özellikle daha çok horluyor.
Nebulizatör ne kullanıyorsunuz link yada fotoğrafını atabilir misiniz 🤗

Duştan sonra aspiratörle hiç çekmemiştim bir de öyle deneyeyim. Ama serum fizyolojikten sonra ne kadar çekersen çekeyim hiç sümük gelmedi sadece bir iki defa minicik geldi anlamadım ben mi yapamıyorum ☹️ Aa evet benim bebiş de uyurken horluyor gündüzleri değil de geceleri özellikle daha çok horluyor.
Nebulizatör ne kullanıyorsunuz link yada fotoğrafını atabilir misiniz 🤗
bizimki bu. coğu kişi nexus kullanıyor ama ondan da herkes memnun. bizim gittiğimiz mağazada o an bu vardı diye bunu aldık 🥰

Eklentiler

• IMG_3708.webp
    IMG_3708.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 8
Back
X