• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

canım normal suda köpürtüp temizliyorum böyle daha iyi oluyor banyodayken falan da hep yüzümü onla yıkıyorum

ben de öyle yapıyorum peki yüzünde tüylenme sorunu yaşadın mı hiç? bazıları bebekler için de olsa şampuan olduğu için yüzde tüylenme yapar demişler de sende oldumu hiç dikkat ettin mi?

ya valla inanır mısın hiç dikkat etmedim bak kafama takıldı şimdi:44:

yani bazı yerlerde yazmışlar işte sonçta bebekler için de olsa şampuandır ve şampuan yüze devamlı sürüldüğünde tüylendirir demişler ama bazıları da uzun zamandır kullandığı halde hiç tüylnme yaşamamış. offfff kararsız kaldım kokusu falan çok güzel ama işte şüphelendim bi kere :-)

gülsuyu ile temizliyorum fakat biraz uğraştırıyor çabuk çıkmıyor makyaj..en sonda loreal pure zone ile yüzümü yıkıyorum

ben bebak acıbadem sütüyle temizliyorum.eyeliner ve rimelimi süper çıkarıyor göz çevresine bulaşmıyor.önce pamuklu kuru mendile acıbadem sütünü çalkalayıp döküyorum,sonra temizliyorum.çok da güzel kokuyor bayılırım badem kokusuna.benim temizleme işlemim bu kadar,nemlendirici kremini kullanmıyorum kesinlikle çünkü ben de sivilce yapıyor.ayrıca tüylenme sorunum olmadı.:ssz::ssz::ssz: bu da resmi $08102012112.jpg

ben bebak acıbadem sütüyle temizliyorum.eyeliner ve rimelimi süper çıkarıyor göz çevresine bulaşmıyor.önce pamuklu kuru mendile acıbadem sütünü çalkalayıp döküyorum,sonra temizliyorum.çok da güzel kokuyor bayılırım badem kokusuna.benim temizleme işlemim bu kadar,nemlendirici kremini kullanmıyorum kesinlikle çünkü ben de sivilce yapıyor.ayrıca tüylenme sorunum olmadı.:ssz::ssz::ssz: bu da resmi Eki Görüntüle 527137

Makyajımı temizlemekte kullandıgım ürünün aynısı..Bende acıbadem sütü kullanıyorum.Özellikle göz makyajında çok iyi.Ayrıca bir ürün kullanmıyorum.Cidim karma bir cilt..Bu ürünü tavsiye ederim :34:

Bioderma sensibio h20 diye bir ürün var, onu kullanıyorum. Kıvamı, görünüşü aynı su gibi ve göz makyajında da gayet başarılı. T bölgem yağlı olduğundan krem vs gibi ürünler kullanamıyorum, bu ürün en azından ekstra yağlandırma yapmıyor cildimde.

sebamedin sabunuyla yıkıyorum yüzümü ve sonuç mükemmel kalıntı falan kalmıyor loreal in temzleme ürününüde kullandım sebamed gibi güzel sonuçvermedi bunun için bundan sonra daima sebamed:)

ben oriflame'in makaj temizleme ürünleriyle siliyorum makyajımı.önce temizleme sütüyle siliyorum tonikle temizleyip yıkama jeliyle işi bitiriyorum :1: yıkama jeli pek köpürmese de içindeki tanecikler baya peeling etkisi yaratıyo.cildimin yenilendiğini hissediyorum yani.

toniğin en son ciltte kalması zararlıymış bu arada arkadaşlar. temizlenmesi gerekiyomuş.ciltte sivilcelerin oluşuma neden oluyomuş.:49:

Ben 3 yıldır aynı sabunu kullanıyorum..nüve adında bir sabun...eczanelerde satılıyor...sonuç mükemmel..aynı markanın shea sabunu var...hiçbir kimyasal içermiyor... ve inanılmaz nemlendiriyor...kuzenim için çam katranlısını aldık..kızın sivilceleri 10 gün içinde yok oldu...

Merhaba,

Ben çok mekyaj yapan biri değilim, fakat cildimi temizlemek için gündüz duşta Bioderma'nın yüz temizlme jelini akşamları da Perricone MD'nin Citrus Facial Wash denilen bir ürününü dönüşümlü olarak kullanıyorum. Yüzünüzde ne kadar makyaj varsa tamamen çıkarıyor ve derinlemesine temizlik sağlıyorlar. Fiyatları biraz pahalı ama en azından yüzüme iyi geldiğinden ve bir zararları olmadığından eminim. Çoook memnunum.

Ben Dove un sabunlarından kullanıyorum.6 senedir kullanıyorum sivilceleri de kurutuyor yumuşatıyor da kesinlikte tavsiye ediyorum kızlarr

ben ıslak mendılle göz makyajımı cok guzel temızlıyorum.normalde neyle yıkarsan yıka cıkmıyo o rımeller ben bırazda fazla suruyorum sanırım ıslak mendılle tamamen cıkıyo yuzumude onunla sılıyorum.sonrada gıdıp sadece suyla yıkıyorum bi güzel.

su bazlı makyaj malzemelerı kolay çıkmaz o yuzdewn onun ıcın ayrı bır temızleyıcım var dıgerlerı ıcın ayrı....ilk basta alkolsuzz ıslak mendılle makyajımın kabasını alıyorummm..sonra göz makyajı temızleme sütü ile siliyorum göz makyajımı ..sonrada sebamedin temızleyıcılerını kullanıyorum....diğer markaları denedımmm yüzümü aşırı gerdii pul pul yaptı o yüzden sebamed cok guzell...en sonda sebamedın yuz sabunu ile yıkıyorummm....cok kuruluk hıssedersemmm hafıf nemlendırıcı sürüyorum...çok fazla nemlendırıcı sürme taraftarı değilim sivilce yapıyor...birde kendıme doğal zeytinyağlı defneli sabunlar aldım onlarıda deneyecegım...diğer seylerdeki kımyasal maddeler cıldı cıddı bır sekılde etkiliyor bence...arada salatalık maskeside yapıyorum onuda tavsıye ederım......

En iyi göz makyajı temizlik ürünü sabun bence, pek çok marka denedim bu konu hakkında ama en çok normal sabundan memnun kaldım. Diğer bütün markalar hem tam olarak temizlemiyor hem gözümü kıpkırmızı yapıyor hem de böyle yağlı iğren. bir his bırakıyor gözümde. ama tavsiye edebileceğiniz, böyle şeyler yaşatmayan bir marka varsa çok güzel olur :)

Back