• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

arkadaşlaar ben makyajımın yoğunluğuna göre temizleyiciler kullanıyorum
göz makyajımı temizlemek için Neutrogena yı kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim göz makyajını mükemmel temizliyor
yüzüm içinde temizleme sütleri kullanıyorum ve sonrasında yüz yıkama jeli ardından da tonik ve nemlendirici

Bence sabunla yıkamayın cildi kurutuyo,ben ıslak mendille temizliyorum çok da pratik oluo,hem temizleme mendillerine extra para ödememiş oluyorum,daha önce dermatolaga da sormuştum ıslak mendil kullanabilirsin sakıncası yok demişti

aslında ıslak mendil tehlikeli olabilir hele de cilt için.cildimiz daha özenli bakmamız gereken bır parçamız diyeyim.çünkü ıslak mendillerde bırçok kımyasal maddeler mevcut.bunlarda kansere davetıye cıkaran ürünler.en ıyısı su ve sabun fakat tekrar,temızleyıcı ve tonık kullanılmalı ve bıtkısel olarak tonık maden suyu çok ıyı sağlıklı.fakat bende avonun tonık temızleyıcısını kullanıyorum.oda çok guzel arkasındanda zamana gore gece veya gunduz kremi.

Ben Olayin temizleme sütünü kullanıyorum kokusu çok hoşuma gidiyor =)
Daha yeni kullanmaya başladım onun öncesinde markasını hatırlamıyorum ama özel ballı bi sabun kullanıyordum, özel üretilmesine rağmen cildimi çok kurutuyordu :(
Aslında ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım bu cilt konusu gerçekten çok hassas :(
Deneye deneye artık bulucam en iyi geleni, tabi bu deneme aşamalarında umarım cildim tahriş olmaz :(

ben roc makyaj temizleyici jelini,göz makyaj çıkarıcısını ayrı kullanıyorum çok memnunum

ben şuan sebamed jel kullanıyorum.. çok memnunum fakat cildi kurutuyor..clinique almak istiyorum.. memnun musun cnm sen.. önerir misin

Canım,benim cildim kuru ve hassas.Ben clinique sabun+ tonik 2 hiç birşeye değiştirmem.Ama üzerine nemlendirici sürmek şart.Clinique nemlendiricisini beğenmedim açıkcası.Başka neml kullanıyorum.Ama temizleğici gibi harika gerçekten.Bana çok uygun.Tavsiye ederim.Bu arada tonik alkollüdür,ama çok ferah içeriğinde olan mentol sayesinde.Ben çok seviyorum

Birde ben sabunla yüzümü yıkamamsa bana temiz olmamış gibi gelir.Su deymezse yüzüme canım sıkılır öyle.Clinique mild sabunu kullanıyorum bu arada (hassas ciltlere yumuşak sabun-çeitleri vardır )

göz makyajımı Neutrogena temizleyici ile temizliyorum. cildime makyaj yapmam aslında. çok nadir allık kullanıyorum. onu da bebak acı badem sütünü pamuğa sürüp yüzümü silerek temizliyorum.
ama hergün yatmadan önce yüzümü kayısı sabunu ile yıkarım ve yine bebak ile nemlendiririm.gamyoncuiremsu

Ben innovanın makyaj temizleyicisini kullanıyorum köpük olanıda güzel sonrada yine aynı markanın toniğini uyguluyorum. Arkadaşlar tavsiyem eczane ürünleri kullanmanız. Gülsuyu genellikle tonik olarak kullanılır makyaj çıkarmada etkili değil.

önce niveanın temizleme sütüyle yüzümü pamukla temizlerim.Sonra dalinin bebe sabunuyla yüzümü yıkarım:ecrin_bebek:.en sonda ise saf gülsuyunu tonik niyetine uygularım.netice mi süperrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:

cliniği bende kullanmıştım o 3 adımlı seti . bence güzel diil hiçbişii yapmazkende ööleydi benim cildim oradaki sıvı sabun makyaj temizlemek için olmadıından makyajı tam temizlemio hatta ben alırken oradaki bayan demişti makyaj yapıosanız öncesinde şu makyaj temizliiicisini kullanın demişti bende evde denemiştim gerçekten de dediii gibi test ettim yani. ben çok makyaj yapmam fondöten sürmem zaten kullanırsam pudra kullanırım ama allık hep kullanıorum.eğer makyaj temizliiici istiosanız cliniq iyi. Ama o 3 adımlı setine gelince gerçekten gereksiz özellikle de nemlendiricisi bedava verseler sürmem
orda denemiştim hiç beenmedim. ben sdc sıvı sabunuyla toniğini almıştım dediiim gibi gereksiz. ama bi başkasının cildine iyi mi gelir işin aslı onuda bilemem

bende makyajımı önce avon makyaj temizle sütüm ile siliyorum sonra dalin ile köpürte köpürte yıkıyorum bol su ile temizliyorum son olarak da gül suyu ile sildikten sonra nemlendirici ile yüzümü nemlendiriyorum

sadece goz makyaji yaptigim icin islak makyaj tepizleyen mendille siliyorum ve dove la yikiyorum :ecrin_bebek:

loreal kullanıyordum, garnier göz makyaj temizleyicisini aldım. garnier i daha çok beğendim.

makyaj temizleme sütleri yağlı ciltlerde sivilce yaparmış doktorum öle demişti.. kuru ciltler temizleme sütüyle yağlı ciltler tonikle temizlemelimiş.. ben gül suyu kullanıyorum ve çok memnunum.. makyaj temizleme mendilleri dünya pahası.. gül suyu hem saf hem de çok uygun.. ıspartada okuyorum da :) orda uygun fiyatı=)

Önce bademyağı ile göz makyajımı temizliyorum sonra bebek mendilleriyle yüzümü siliyorum.More than soap domates&fesleğenli sabunla yıkıyorum,otacı gül suyu ile tonikliyorum ve dermokil ile nemlendiriyorum.

eğer çok ağır makyaj yapmışsam yani fondoten falan warsa önce acıbadem sütü ile siliyorum
ama normalde yaptığım işlemler sırayla şölee
1. johnsons baby şampuanla bi güzel yıkıyorum ztn o göz makyajını rimeli herşeyi çıkarıo beni bütün eziyetten kurtarıo
2.gözlerimn altındaki kalemi loreal göz ve dudak makyajı temzileyicisi yada bebakla siliyorum
3.rosense gül suyunu tınk niyetne kullanıorum
4.bebak krem yada body shop e vitamnli nemlendirici sürüorum

bir de bi sorum olucak,gece yatarken e vitamnli nemlendirici mi bebak mı daha iyi sizce? gece bebak sürdüğümde sabaha yüzüm daha aydınlık oluo sanki,e vitamnli nemlendirici renkli nemlendirici diye de geçio,gündüz sürmek için almıştım onu aslında

Back