• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

kızlar benim cildim eşşşşek derisi galiba :66:
yahu şaka bir yanada. bir çok pahalı makyaj çıkarma ürünü kullandım çok ağır ve siyah ağırlıklı makyaj yaptığım için iyice esrarkeşlere döndüm.
derken bi gün benim yeğenin popo mendilini bizim evde unuttuklarını gördüm.
1,5 lira birşey ilkom.
onu bi deniyim dedim gözümde yüzümde hiç birşey kalmadı terr temiz oldu.
3 senedir kullanıyorum.
ne tuhaf bir cildim var yav benim :65:

herkese slm ben göz makyajımı önce hafif nemlendirdiğim bi pamuğa bi damla zeytinyağı damlatıp siliyorum makyajdan eser kalmıyor.sadece allıktan ibaret olan yüz makyajımıda bebak acı badem sütüyle temizliyorum.sonrasında tonik nemlendirici faln o kdr.:52::52::52::52:

Ben önceden dove ile yıkıyordum ama cildi kurutuyor kesinlikle.. şimdi lorealin göz temizleme jelini ve meşhur şirinceden aldığım zeytin yağlı bir sabunu kullanıyorum. Sabun kullanmadan cildimin temizlendiğini hissedemiyorum malesef.. gece yatmadan nemlendirici ve göz altı kremi kullanıyorum. Bazen gül suyu ile cildimi temizliyorum ferahlatıyor. bazende derinlemesine temizlensin diye temizleme jeli ve tonik kullanıyorum. Arasıra üşenip makyajımı çıkartmadan uyuyorum gözeneklerde tıkanma ve sivilce oluşuyor kesinlikle o yüzden üşenmeden derinlemesine temizlemenizi tavsiye ederim.

Flormarın yeni çıkan yeşilçaylı temizleme pedlerini çok beğendim sadece göz için ama gayet başarılı tavsiye ederim..

$images.jpeg Çok iyi temizliyor kızlar hepinize öneriirim...

:21:garnier'ın yüz temızleme toniği : ) ve sonra şirince kekik sabunu. kekik sabunu yüzde oluşabılcek aknelerı sıvılcelerı engellıyor aynı zamanda tedavılerı ıcınde ıyı gelıyor cildi rahatlatıyor. :) tavsıye ederımm :):24:

flormar göz makyaj temizleme losyonuyla önce rimeli temizliyorum, daha sonra garnier temizleme sütüyle yüzümü siliyorum.

eğer sular akıyorsa ( doğuda bi ilde öğretmenim herzaman sular akmıyor:1: ) garnier 3ü 1 arada ile yüzümü yıkıyorum.

daha sonra garnier tonikle tüm yüzümü siliyorum. son olarakta garnier nemlendiricimi ve neutrogena göz çevresi bakım kremimi sürüp olayı bitiriyorum :)) baya zahmetli bi iş her akşam sıkıyor wala :)

neutrugina göz temizleme losyonuyla siliyorum.
sonra sebamed'in yüz ve vücut için losyonu var onla yıkıyorm.
ardından bazen gülsuyuyla silip nemlendirici sürüyorum.. ohh miss :)

neutrogena göz temizleyici ile gözlerimi temizledikten sonra
garnier 3ü 1 arada temzileyiciyle yıkayıp gül suyu sürüyorum

arkadaşlar acaba makyajınızı nasıl temizliyorsunuz ben sabunla temizliyorum ama doğrumu yapıyorum bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşım sakın sabunla yıkama yüzünü kurutursun bn bebek şampuanıyla yıkıyorum saha sonra acı badem sütüyle temizliyorum daha sonrada acı badem kremimi sürüyorum ve gerçekten çok memnunum yüzüm pürüzsüz ve yumuşacık oluyor sanada tavsiye ederim emin ol memnun kalıcalksın

avonun göz makyajı temizleyicisiyle göz makyajımı temizliyorum (memnun değilim ama bitirmeye uğraşıyorum)Vichy'nin 3ü bir arada makyaj temizleyicisiyle temizledikten sonra bioderma sebium jelle yıkıyorum bazen üşenip makyaj temizleme mendiliyle siliyorum sadece :D

önceden gözlerim mikrop kaptığı için lid-care kullanmıştım. rahatsızlığım geçtikten sonra da bir süre kullanmaya devam ettim. göz makyajını çok iyi temizliyor. bu ara dalin kullandım gözlerim için ama yniden lid-care'e döneceğim.:28:

bu uygulamadan sonra diadermine canlandırıcı tonigini de sürüorm pembe su seklndeki öneririm herkese he bi de ebosss sabun alın eczaneden süper

ben yüz makyajımı deborah clean skin, göz makyajımı ise olay ile temizliyorum ama ürünlerimin bitmesini bekliyorum bitince bir de biodermanın temizleyicisini deneyeceğim. farklı ürünleri denemekte fayda var diye düşünüyorum

ben bebek şampuanı ile temizliyorum cildiye uzmanı önermişti hem mis gibi kokuyor hemde yumuşacık :)

umarım görürsün mesajımı canım bebe şampuanıyla nasıl temizliyorsun acaba suda sabun gibi köpürtüp yüzünün tamamına sürüp yıkıyorsun böyle mi yoksa pamuğa makyaj temizleme sütleri gii biraz pamuğa koyup yüzünü mü siliyorsun?

umarım görürsün mesajımı canım bebe şampuanıyla nasıl temizliyorsun acaba suda sabun gibi köpürtüp yüzünün tamamına sürüp yıkıyorsun böyle mi yoksa pamuğa makyaj temizleme sütleri gii biraz pamuğa koyup yüzünü mü siliyorsun?

canım normal suda köpürtüp temizliyorum böyle daha iyi oluyor banyodayken falan da hep yüzümü onla yıkıyorum

Back