• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajinizi Nasil Temizliyorsunuz?

MAKYAJIMI SHESEİDONUN TEMİZLEME KREMİYLE TEMİZLERİM FAKAT GÖZ MAKYAJIM HEP KALIRDI GEÇENLERDE NİVEANIN KREMLİ BABY SABUNUNDAN ALDIM. vALLA ÇOK MEMNUN KALDIM HEM YÜZÜMÜ HEM GÖZ MAKYAJIMI ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR. KREMLİ OLDUĞUNDAN YÜZÜMÜ DE KURUTMUYOR.

Son düzenleme:
Neutrogena pembe Greyfurt serisi ile temizliyorum günlük makyajımı. Peelingi çok güzel

ben temizleyici oalrak bunları kullanıyorum.gülden yapılıyo ve çok memnunum gerçekten.uzun süre kullanabiliyorsunuz.

$rose-temizleme-sutu-500x500.jpg $rose-yuz-maskesi-peeling-500x500.jpg

Estee Lauderin temizleme köpügünü kullanıyordum suan pure beautynın kini kullanıyorum , temizleme köpügü her zaman icin temizleme sütlerinden daha iyidir.

bioderma sensibio h2o ile...

Yuvarlar iki tane pamuğa sıkıp gözlerimde bir süre bekletiyorum. Sonra hafif dairesel hareketlerle rimeli çıkartıyorum. Normal pamukla da yüzümü...

Bebek yagi ile makyaj temizligi yapiyorum tavsiyede ediyorum ardindan yuzumu yikayip guk kremi kullaniyorum

kullandığın makyaj malzemleri çok kalıcı değilse suyla çıkıyorsa en sağlıklısı suyla temizlemen

eğer kolay çıkmıyorsa cildine en uygun makyaj temizleyicisiyle temizledikten sonra doğal bir sabunla yüzünü yıkayabilirsin evde doğal maskeler yap haftada bir belli bir aralıktada cildini dinlendir 1 hafta makyaj yapma mesela çok farkediyor

İlk önce gözlerimi loreal makyaj temizleme suyu ile çıkarıyorum, sonrada johnson's baby bebe şampuanı ile yüzümğ yıkıyorum.
Gerçi şu aralar johnson's baby yerine neutrogena'nın makyaj temizleme jeli ile yıkıyorum. Bayram indiriminden almıştım..
Sonrada rosense gül suyu ile tonikliyorum cildimi.

Dalin kullanıyorum ben de makyajımı temizlemek için. 2 kere yıkıyorum başka bir şey yapmama gerek kalmıyor sonra da nemlendirici bir krem sürüyorum

Gözlerimi Diadermin çift fazlı kirpik koruyucu göz makyajı temizleyicisi ile temziliyorum. Yüzümü bebe yağıyla çıkarıyorum. Geçenlerde indirimden Garnierın temizleme sütünü almıştım ama tam temizlemiyor gibi geldi. En son yıkayıp yatmadan gül suyu sürüyorum

makyaj temizleme mendiliyle göz makyajımı çıkarıp sonra doğal sabunlarla (kükürtlü vs) yüzümü yıkıyorum..

Bebek şampuanı ile yıkıyorum , sonrasında vişinin jelini ve köpüğünü kullanıyorum . Gülük yoğun makyaj yapan biri olarak. Cidden cildimi çok kolay temizliyor ve temiz olduğundan da emin oluyorum.

Göz makyajımı diadermine çift fazlı ile temizliyorum. Ardından yüzümü La Roche Posay köpük ile yıkıyorum. Tonik falan kullanmıyorum.
Günlük makyaj yapan biri değilim. Arasıra içimden geldikçe ya da özel günlerde yaparım. Zaten makyaj dediğim de sadece rimel ve çok hafif compact pudradan ibaret.

Rutinim şu şekilde
Buharda bir dk bekletiyorum cildimi
Ardından jojoba yağıyla biraz masaj yapıyorum
(Göz altları ve kirpiklerde dahil)
Sonra keseyle yüzümü temizliyorum
Son olarak tonik olarak gül suyu kullanıyorum yatmadan önce
Mis gibi oluyor
Üstelik kimyasalla yorulmuyor cilt :super:

Back