Makineden gelen koku :(

İşte bunlar hep hamilelik :)

Temiz bulasik makinasıni sonuna kadar açıp cam ve balkon kapısı da sonuna kadar açık tabii mutfaktan koşarak çıkılır

Mutfak kapısı kapatılır aradan saatler geçer sonra mutfaga girilir ve bulasiklar boşaltılır

Tabii daha kolayı esine şu makinayi sen bosalt kuşum denir :)

Yesa1 :) 2016 ağustos annesiydin sen sanırım :) hamilelikten mi bilmiyorum da kız herkes alıyor kokuyu herkes hamile mi

Çok kokuyor bacım sende haklısın ama kokunun gitmesi lazım koku oluncada çok kötü.

Cnm bir tesisatçı çağır gidere baksın. Yeni makinede böyle konu olmaz. Benim eltimin başına gelmişti çok köyü kokuyordu makinesi insan zor açıyordu kapağını, giderinde problem varmış

Filitreleri arada çıkarıp fırçalarım ben, baharat ve yağ birikebiliyor. Ama bahsettiğin koku çok kötüyse bence gider borusundan da olabilir

Cnm bir tesisatçı çağır gidere baksın. Yeni makinede böyle konu olmaz. Benim eltimin başına gelmişti çok köyü kokuyordu makinesi insan zor açıyordu kapağını, giderinde problem varmış
Hadi ya tamam canım eğer Karbonatla da geçmezse tesisatçı çağırırım peki tesisatçıdan sonra geçti mi koku

Çok kokuyor bacım sende haklısın ama kokunun gitmesi lazım koku oluncada çok kötü.

Makinelerin iç kısımlarının iki farklı maddeden yapıldığını duymuştum
Birisi zamanla makinenin kokmasına sebep oluyormuş.

Sizinki de ondan mı acaba

Makinelerin iç kısımlarının iki farklı maddeden yapıldığını duymuştum
Birisi zamanla makinenin kokmasına sebep oluyormuş.

Sizinki de ondan mı acaba
Bilmiyorum ki niye öyle yapıyorlar ya resmen bilerek kokutuyorlar. Galiba benimki ondan. Off of. Bazen bulaşıkları sadece limonla yıkıyorum mis gibi kokuyor açtığımda 2 saat sonra yine aynı

Porcoz elbette zararli ama her zaman oyle yikasin demedik biz zaten .bir kere bos calistircak yuksek isida .
Zaten bulasik makinesi deterjani da kimyasal arap sabunuyla yikamiyor kimse camasir bulasik .
Karbonati da denesin o da olmazsa giderde problem vardir .
Ya esi ya tamirci gelip bakcak .

Porçöz dökme bence ya porçöz çok tehlikeli geldi bana ama var mıymış deneyen? Makine elinde kalmasın?

Benim önerim de arkasındaki boruyu yüksek bir yere as. Gider borusunu yani. O kokutuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…