- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi hanzadehatun
-
Kızlar bulaşık makinem çok kötü kokuyor makine temizleyici kullanıyorum yine kokuyor deterjanı en iyisi kullanıyorum yine kokuyor sirke döküyorum kokuyor boş çalıştırıyorum limon koyup iğrenç kokuyor makineyi açanın midesi bulanıyor böyle bi koku yok napmam lazım
Yesa1 :) 2016 ağustos annesiydin sen sanırım :) hamilelikten mi bilmiyorum da kız herkes alıyor kokuyu herkes hamile miİşte bunlar hep hamilelik :)
Temiz bulasik makinasıni sonuna kadar açıp cam ve balkon kapısı da sonuna kadar açık tabii mutfaktan koşarak çıkılır
Mutfak kapısı kapatılır aradan saatler geçer sonra mutfaga girilir ve bulasiklar boşaltılır
Tabii daha kolayı esine şu makinayi sen bosalt kuşum denir :)
Yesa1 :) 2016 ağustos annesiydin sen sanırım :) hamilelikten mi bilmiyorum da kız herkes alıyor kokuyu herkes hamile mi
Yesa1 :) 2016 ağustos annesiydin sen sanırım :) hamilelikten mi bilmiyorum da kız herkes alıyor kokuyu herkes hamile mi
Bilmiyorum dökerken çok düşündüm ama bişey olmaz inşallah. Bide karbonat dökerim.Ayyyy herkes alıyor Muş sen karbonat işine gir canım
Porcoz i zarar vermez mi yaa :)
Karıştırdım o zaman inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım ya ilk Bebek 2018 ocak annesi olacağım. İnşallah inşallah :)
Çok kokuyor bacımPorçöz, çamaşır suyu
Olur mu hiç bu kimyasallar??
Heryerde bas bas bağırıyorlar
Yediğinize içtiğinize bulaşıyor,
Kalıntıları temizlenmiyor
Makinelere koymayın kimyasalları diye..
Canınıza, cananınıza yazık..
Lütfen..
Hadi ya tamam canım eğer Karbonatla da geçmezse tesisatçı çağırırım peki tesisatçıdan sonra geçti mi kokuCnm bir tesisatçı çağır gidere baksın. Yeni makinede böyle konu olmaz. Benim eltimin başına gelmişti çok köyü kokuyordu makinesi insan zor açıyordu kapağını, giderinde problem varmış
Çok kokuyor bacımsende haklısın ama kokunun gitmesi lazım koku oluncada çok kötü.
Bahsettiğim koku çok kötü dayanılacak gibi değil insan zor duruyor.Filitreleri arada çıkarıp fırçalarım ben, baharat ve yağ birikebiliyor. Ama bahsettiğin koku çok kötüyse bence gider borusundan da olabilir
Bilmiyorum ki niye öyle yapıyorlar yaMakinelerin iç kısımlarının iki farklı maddeden yapıldığını duymuştum
Birisi zamanla makinenin kokmasına sebep oluyormuş.
Sizinki de ondan mı acaba
Filtre o kadar kötü kokmaz ne olursa olsun. Gider borusunu sökebiliyorsa eşin ona baksın. Ya da direkt servis çağır garantisi varsaBahsettiğim koku çok kötü dayanılacak gibi değil insan zor duruyor.
Var garantisi servis çağıracağım. Çok sağol canımFiltre o kadar kötü kokmaz ne olursa olsun. Gider borusunu sökebiliyorsa eşin ona baksın. Ya da direkt servis çağır garantisi varsa
Rica ederimVar garantisi servis çağıracağım. Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?