• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makineden gelen koku :(

Geçen migrosta bi şey gördüm ocağa geçiriliyor folyo gibi rengi. Çıkarılıp yıkanabiliyor. O an 18 lira pahalı gelmişti de eve gelip Ocak silince pişman oldum almadığıma
Acaba mutfak dolaplarina gecirilen birsey icat ederler mi:işsiz: yağçöz den nefret ediyorum. Agzimi yuzumu sarip siliyorum

çamaşır makinem de aynı sorunu yaşıyorum
Çamaşır makinemde yok sorun tamburu kirlenince uyarıyor kendi kendine temizliyor o yönden rahatım. Seninde borular da sıkıntı olabilir.
:) ocak silmek te prb gercekten, közleme tavam var birsey kozlemeden once ocaga aluminyum folyo seriyorum ocak temiz kaliyor. Yoksa cifle dur
Benim Ocak inox siliyorum siliyorum iz kalıyor ya sinir oluyorum.

adı neydi acaba ürünün
Gazlı Ocak koruyucu
_20170812_161350.webp

Ben alirken siyah olanlardan alacaktim satici adam leke kalir iz kalir zor temizlersin demisti. Klasik beyaz bir set üstü aldim cifle temizleniyor leke falan kalmiyor
Evet çok iyi yapmışsın bana öyle bişey demediler ocağı mın renginden memnun değilim iz bırakıyor şık duruyor ama iz kalıyor

Kızlar bulaşık makinem çok kötü kokuyor makine temizleyici kullanıyorum yine kokuyor deterjanı en iyisi kullanıyorum yine kokuyor sirke döküyorum kokuyor boş çalıştırıyorum limon koyup iğrenç kokuyor makineyi açanın midesi bulanıyor böyle bi koku yok napmam lazım :KK43:
Bos iken bolca sirke ile calistirin.

Evet çok iyi yapmışsın bana öyle bişey demediler ocağı mın renginden memnun değilim iz bırakıyor şık duruyor ama iz kalıyor
Kiradayım gri ankastre, pek sevmesem de ara sıra cif kullanmak zorunda kalıyorum çiziliyor, kullanmasam çıkmıyor. İlla iyice kurulamak gerekiyor yoksa dalga dalga duruyor davlumbaz da Ocak da. Kendi ocağım ne güzel beyazdı. En azından temiz olduğu belli oluyordu

Porçöz mahveder makinayı yapmayın.
Parlatıcı gözüne elma sirkesi koyun
Limon kabuğu koyun raflarina.
Ayda bir temizleme deterjanıyla boş çalıştırın.
2 yıkamada bir filtresini temizleyin

Kiradayım gri ankastre, pek sevmesem de ara sıra cif kullanmak zorunda kalıyorum çiziliyor, kullanmasam çıkmıyor. İlla iyice kurulamak gerekiyor yoksa dalga dalga duruyor davlumbaz da Ocak da. Kendi ocağım ne güzel beyazdı. En azından temiz olduğu belli oluyordu
Cifi sıkoyçbıraytla değil de poşetle sürerseniz çizmez ve pırıl pırıl olur.

Porçöz mahveder makinayı yapmayın.
Parlatıcı gözüne elma sirkesi koyun
Limon kabuğu koyun raflarina.
Ayda bir temizleme deterjanıyla boş çalıştırın.
2 yıkamada bir filtresini temizleyin
Evet filtreyi 2 3 yıkamada temizlerim. Yeterli olacağını sanmıyorum

Back
X