- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi hanzadehatun
-
Acaba mutfak dolaplarina gecirilen birsey icat ederler miGeçen migrosta bi şey gördüm ocağa geçiriliyor folyo gibi rengi. Çıkarılıp yıkanabiliyor. O an 18 lira pahalı gelmişti de eve gelip Ocak silince pişman oldum almadığıma
İnşallah o da olurAcaba mutfak dolaplarina gecirilen birsey icat ederler miyağçöz den nefret ediyorum. Agzimi yuzumu sarip siliyorum
Çamaşır makinemde yok sorun tamburu kirlenince uyarıyor kendi kendine temizliyor o yönden rahatım. Seninde borular da sıkıntı olabilir.çamaşır makinem de aynı sorunu yaşıyorum
Çamaşır makinemde yok sorun tamburu kirlenince uyarıyor kendi kendine temizliyor o yönden rahatım. Seninde borular da sıkıntı olabilir.
Çamaşır makinemde yok sorun tamburu kirlenince uyarıyor kendi kendine temizliyor o yönden rahatım. Seninde borular da sıkıntı olabilir.çamaşır makinem de aynı sorunu yaşıyorum
Benim Ocak inox siliyorum siliyorum iz kalıyor ya sinir oluyorum.:) ocak silmek te prb gercekten, közleme tavam var birsey kozlemeden once ocaga aluminyum folyo seriyorum ocak temiz kaliyor. Yoksa cifle dur
Aaaaa sendeAcaba mutfak dolaplarina gecirilen birsey icat ederler miyağçöz den nefret ediyorum. Agzimi yuzumu sarip siliyorum
Gazlı Ocak koruyucuadı neydi acaba ürünün
Çamaşır makinesinde bir miktar su kalıyor sıcak havada kapak kapalı kalınca kokuyor. Çamaşırı bile kokutur bazen. Sirke limon tuzu çamaşır sodasıyla 90 derecede boş çalıştır mis gibi oluyorçamaşır makinem de aynı sorunu yaşıyorum
teşekkür ederimÇamaşır makinesinde bir miktar su kalıyor sıcak havada kapak kapalı kalınca kokuyor. Çamaşırı bile kokutur bazen. Sirke limon tuzu çamaşır sodasıyla 90 derecede boş çalıştır mis gibi oluyor
Benim Ocak inox siliyorum siliyorum iz kalıyor ya sinir oluyorum.
Evet çok iyi yapmışsın bana öyle bişey demediler ocağı mın renginden memnun değilim iz bırakıyor şık duruyor ama iz kalıyorBen alirken siyah olanlardan alacaktim satici adam leke kalir iz kalir zor temizlersin demisti. Klasik beyaz bir set üstü aldim cifle temizleniyor leke falan kalmiyor
Bos iken bolca sirke ile calistirin.Kızlar bulaşık makinem çok kötü kokuyor makine temizleyici kullanıyorum yine kokuyor deterjanı en iyisi kullanıyorum yine kokuyor sirke döküyorum kokuyor boş çalıştırıyorum limon koyup iğrenç kokuyor makineyi açanın midesi bulanıyor böyle bi koku yok napmam lazım
Kiradayım gri ankastre, pek sevmesem de ara sıra cif kullanmak zorunda kalıyorum çiziliyor, kullanmasam çıkmıyor. İlla iyice kurulamak gerekiyor yoksa dalga dalga duruyor davlumbaz da Ocak da. Kendi ocağım ne güzel beyazdı. En azından temiz olduğu belli oluyorduEvet çok iyi yapmışsın bana öyle bişey demediler ocağı mın renginden memnun değilim iz bırakıyor şık duruyor ama iz kalıyor
Bence makine kokmuyor sana öyle geliyor. Gebeliğin en hassas zamanı şuan ben de aynıydım. Herşey kokuyordu 5-6. Haftada
Cifi sıkoyçbıraytla değil de poşetle sürerseniz çizmez ve pırıl pırıl olur.Kiradayım gri ankastre, pek sevmesem de ara sıra cif kullanmak zorunda kalıyorum çiziliyor, kullanmasam çıkmıyor. İlla iyice kurulamak gerekiyor yoksa dalga dalga duruyor davlumbaz da Ocak da. Kendi ocağım ne güzel beyazdı. En azından temiz olduğu belli oluyordu
Süngerin yumuşak tarafıyla sürüyordum. TeşekkürlerCifi sıkoyçbıraytla değil de poşetle sürerseniz çizmez ve pırıl pırıl olur.
Yok canım kokuyu herkes alıyor pis bi koku var. Muhtemelen binadan kaynaklanıyorBence makine kokmuyor sana öyle geliyor. Gebeliğin en hassas zamanı şuan ben de aynıydım. Herşey kokuyordu 5-6. Haftada
Evet filtreyi 2 3 yıkamada temizlerim. Yeterli olacağını sanmıyorumPorçöz mahveder makinayı yapmayın.
Parlatıcı gözüne elma sirkesi koyun
Limon kabuğu koyun raflarina.
Ayda bir temizleme deterjanıyla boş çalıştırın.
2 yıkamada bir filtresini temizleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?