- 7 Ağustos 2017
- 377
- 211
- 18
- 28
- Konu Sahibi hanzadehatun
-
Teşekkür ederim canım çok sağolun valla deneyeceğim hemen.Deterjan haznesine alabildiği kadar karbonat dökün ve yüksek ısıda çalıştırın. Hatta içine de bir tatlı kaşığı serpebilirsiniz. Ayrıca çıkıp temizlenebilen parçalarını çıkarıp yıkayın
Hayır hiç çıkarmadım canımFiltrelerini temizlediniz mu donen pervanelerini filan
Sepetin altinda tuz konulan yeri cikar pervanelerini sokulur sok youyobeden cok video var bakarak temizle bos calistir olmazsa servis cagirirsinHayır hiç çıkarmadım canım
Pervane dediğiniz o dönen şeyler mi içinden su çıksn onlara nasıl bakcam sadece filtreye bakabildimKarbonatla da mutlaka deneyin .
O pervanelere de bakin.
Teşekkür ederim çamaşır suyunu bende yapcsm artıkHemen alt gider kısmında çıkan parçalar var onları çıkarıp yıkamanız lazım.
Birde her bulaşığa biraz çamaşır suyu döküyorum ben.
Yumurtalı şeylerin kokusuda siniyor makineye ne kadar yıkansada.
Pervane dediğiniz o dönen şeyler mi içinden su çıksn onlara nasıl bakcam sadece filtreye bakabildim
Tamam canım yaptım temizledim porçöz döktüm 70 drc de 2 saat çalıştırdım
Evet aynen öyleDuzelir insallah les gibi kokuyo biliyorum.
Sıcaklardan da olabilir mi aceba ya kışın böyle sıkıntı yoktu.Aynen benimde öyleüstelik 1 yıllık daha... her çalıştırmada çamaşır suyu koyuyorum, pervaneleri vs yıkıyorum.. öyle dolu dolu da çalıştırmıyorum ama yok yani.. açınca şöyle mis gibi temiz koku alamıyorum maalesef... sanırım makinem dandikmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?