Babam ilk başlarda olumlu bakıyordu iki ailede zaten olumlu yaklaşıyor fakat babam zaman geçtikçe çok fazla kıskançlık yapmaya başladı kıskançlık krizlerine girdiğinden dolayı olayları büyütmeye devam ediyorBaban sevgilini neden istemiyor?
Çünkü 17 yaş evlilik yaşı değil canım.. Çok pişman olabilirsin. Babanın yaptığı doğru da değil tabi ne demek dövmek?
Annem anneannem ve erkek arkaşımın ailesi bunun için uğraşıyor fakat babam hiç bir şekilde bir adım atmıyor aileler arasında anlaşmıştık zaten daha önceden üniversiteler bittikten sonra düğün yapılacaktı evlilik o zaman olacaktı ama şuan gerçekten çok zor durumdayız ve başka bir yol bırakmıyorlar bize.Ikinizin de yaşı evlilik için çok küçük. Bir aile büyüğü falan yok mu babanla konuşsa. Yaptığının yanlış olduğunu farkettirse. Ilerde sen de istemeyebilirsin zaten
Maddi açıdan hiç bir sıkıntımız yok kendi şirketleri var bir kaç tane seneye başına geçecek okulu bırakmayı zaten bende düşünmüyorum ama dediğim gibi çok durumdayız aşka kapılmaktan öte bir durum bu ailede geri kalan herkes arkamızda eğer bu yolu seçmezsek babam benim yüzümden kendi ailesini dağıtacak annemle boşanma durumuna geleceklerBence sakın aşka kapılıp evleneyim deme. Çok gençsin. Evlilik daha ağır gelebilir. 19 yaşındaki bi gencin de para kazanıp eve bakması zor. Büyük ihtimal kayınvalide ile falan yaşarsın. Bence babanın suyuna git, görüşmeni azalt o çocukla. Okula git, sınavlara hazırlan. Sakın evlenme. Baban başlarda olumluysa demekki sürekli şiddet gösteren biri değil? Normalde de öyleyse aile büyüklerinden yardım iste. Ama evlilik gibi bir hata yapma.
Maddi açıdan hiç bir sıkıntımız yok kendi şirketleri var bir kaç tane seneye başına geçecek okulu bırakmayı zaten bende düşünmüyorum ama dediğim gibi çok durumdayız aşka kapılmaktan öte bir durum bu ailede geri kalan herkes arkamızda eğer bu yolu seçmezsek babam benim yüzümden kendi ailesini dağıtacak annemle boşanma durumuna gelecekler
Bakın ben zaten şuanda bu kararımın çok erken oldduğunu farkındayım fakat çok zor bir durum söz konusı anlattıklarım sadece bir kısmı annem bile babamı boşama derecesine geldi çünkü babamın davranışları gerçekten normal değil yaşadığımız çok fazla olay var ki ben zaten kariyer yapmadan evlenmeyi düşünen bir kişi değildim ama şuanda yaşamış olduğumuz durumlar bizi buna zorluyor kimsenin artık daha fazla zarar görmesini istemiyoruzŞu an çok klasik bir ama çok kıymetli bir cümle yazıcam ve sen asla anlamiycaksin.... O da şu;Ana baba olunca anlarsınız babani ancak...
Haklısınız çok erken ama durumlar böyleyken okul hayatımda daha kötüye gidecek annem olsun anneannem olsun zaten hep arkamda ayrıca erkek arkadaşımın ailesi beni öz kızı gibi görüp seven insanlar şuanda yaşadığımız bir çok olay bizi buna mecbur bırakıyor yoksa kan akmadan babam bu olayı bitirmeyecek insanların daha çok canının yanmasını istemiyoruz burda zarar gören sadece biz değiliz ailelerde babamın hareketlerinden zarar görüyor.Bi yanlıs yaparsın cocukta olur. Sonra niye evlendim dersin. Ne üniversite okudun su an hicbir güvencen yok. Ailen kapıları kapatırsa esinde ilerde istedigin gibi biri cıkmazsa ah keske dersin de o zaman cok gec olur iste. Her anne baba cocugunun okumasını iyi evlilik yapmasını ister. Bence acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?