Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

açıklamaların için tşk.ler tatlım;-)

emeğinin karsılıgını alırsn umarm cnm haberdar et gelişmelerden belki bende gaza gelir masaj yaparım hihii :))

dün akşam evdeki limonlu maden suyu ile başladım işe, haydi hayırlısı
paylaşımcı ruhun hiç bozulmasın bayılıyorum "ben yararını görüm,başkaları da bilsin faydalansın" mantığına sahip insanlara.
teşekkürler:)

Son düzenleme:
ben de bugün başladım maden suyu maratonuna :) sonuçta zararı olucak bişi değil ne kaybederimki :)

canım benm rica ederm ne demek.. bu sitede müthiş bir kadın dayanışması var ve yardımcı olmak görevimz. ben insanlara faydalı olmayı seviyorum kücük de olsa:)

benim memişler pek küçük değil ama biraz daha büyümesinin bi zararı yok
hem cildime,saçıma falan da faydası olsun..bu akşam başladım ben de umarım unutmam hergün içmeyi

Kızlar 2-3 ay kadar düzenli içtim ve faydasını gördüm diyebilecek duruma gelirseniz lütfen söyleyin lütfen. Çok duacı olurum ♥

herhalde 13 14 olsa gerek ancak o yaşta işe yarar herhalde büyüme yaşı geçmiş birisinin bu ve benzeri saçmalıklara inanması bana garip geldi aynı şet kozmitiksler içindfe geçerli malesef birileri üzülcek amma öyle doğrusu..

Ya morale gerçekten ama gerçekten çok ihtiyacımız var tatlım. Kesinlikle sana kötü bi şey söylemiyorum ama heves kırıcı şeyler söylemeyelim lütfen.

Sırf moral ile, telkin ile, güzel düşünce ile bile büyüyen göğüsler var yani :) Maden suyunu da şöyle düşünelim. Göğüs büyütmek için yaptığımız tüm egzersizler, içtiğimiz çaylar yediğimiz otlar falan maden suyuyla daha işe yarar hale geliyor :) Yani temiz havada yapılan bi spor ile kirli havada yapılan spor bir olur mu? :)

Maden suyunu uzun süre içsen cildin pırıl pırıl bile olur hatta :) Göğsüm büyüsün diye maden suyu içiyosun. Beynin onu öyle algılıyo, göğsün az çok ağrısa bile büyüyo zannediyosun. Bu da büyütür tatlım :) Az ya da çok. Anlatabildim mi bilmiyorum :) Ama öyle :))

Ben de böyle olumsuz yorumları çok ama çok mantıksız buluyorum. Herkesin bünyesi bir değil ki nasıl böyle bir kanıya varabilirsin?? Doktorlar bile söylemez senin söylediğini ki 30 yaş üstü tesadüfen göğsünün büyüdüğünü farkedip doktora danışan birini hatırlıyorum bu forumdan doktor 'olabilir' demiş. Kaldı ki yazdığın yorumdan buranın yabancısı olduğun ve büyütmek gibi bir derdin olmadığı belli... Öyleyse uzak duralım bu konulardan. Uzun süreli takipçisi olduğum için 20 yaş üstü ciddi ciddi göğüs büyüten insanlar var ve az değil, bilmeni istiyorum.

çok ilginçtir maden suyunu içtiğimin ertesi günü yuvarlak yuvarlak dolu dolu oldu göğüslerim bariz fark oluştu, doğru bişeyler bir araya geldi demek ki ama sonra değişiyor tabii ki göğüs büyütme işi değişkenlik gösteriyor sürekli; ben bunu denizin dalgalarının kıyıya bir vurup bir çekilmesi gibi düşünüyorum, kıyıya vurduğunda biraz kum sürüklüyor ama geri çekilirken de alıp götürüyor o kumların bir kısmını. her seferinde bir miktar kum bıraksa orada bir birikim oluyor gibi düşünebiliriz. göğüs büyütürken de -özellikle BÜYÜTÜRKEN diyorum çünkü doğal büyümede böyle gel gitler olmuyor sürekli bir büyüme gözlemleniyor- bir an kan dolaşımı hormonlar vs hepsi beraber hareket edip göğüste bir dolgunluk sağlıyor sonra o hareketlilik normale dönünce o dolgunluktan da bir parça eksiliyor ama her seferinde üstüne katmış oluyor bu yüzden de yavaş bir gelişme seyrediyor. bu kadar uzun açıklamanın özü şu ki bence maden suyu da doğru bir etken demek ki hemen ertesi güne etkisini gösterdi
masaja gelince kesinlikle yap derim ben bayaadır düzenli yapıyorum ve büyümenin hızlanmasında çok büyük bir rolü oldu senin masajsız farkettiğine göre masaj da yapsan çok hızlı bir şekilde istediğin boyuta gelir göğüslerin :13:

Kum benzetmesi çok iyi olmuş tatlım :) ♥ Umarım hepimize etki eder

canım yaa:)) çok ama çok güzel özetlemişsin ne kadar süredir her gün düzenli olarak masaj yapıyorsun, ne kadar cm olarak farketti ve değişik yöntemin var mı?? uf çok soru sordum sanırım:))))

kesin bişi söylemek için çok erken ama bende gelişmeler var kızlar. şöyle ki adetim bitti ama göğüslerim hala dolgun:)) umarım böyle kalacak
ama ben bir tek maden suyu içmiyorum bir sürü şey yapıyorum. şöyle daha belirgin bir sonuç alayım da yazarım o zaman detaylı..

bu kadar cahil ve mantıksız insanların bu sayfada ne işi var anlamış değilim. sen türlü türlü yöntemler deneyip, sıkılıp bıraktığın ve göğüslerini büyütemediğin için burada kimseye "yaşınız 13 14 çocuksunuz" diye hakaret edemezsin. senin saçmalık olarak gördüğün şeyin faydasını gören bir sürü insan var. hele ki göğüs büyütme konusunda binlerce kadının dertleşip yardımlaştığı ve fayda gördüğü tek forum burası. sen böyle bir forumda insanları olumsuz etkilemek için yazabiliyosan mantığının bittiği yerde cahilliğin devreye girmiş demektir. nasıl ki yaşlı bir insan türlü türlü kremler, doğal yiyecekler tüketerek gençleşiyorsa; "büyüme yaşı" olarak adlandırdığın dönem geçse bile insanlar büyümeye devam eder. insanların büyüme yaşı yoktur. "bazı" durumlarda gelişimini ömür boyu sürdürebilir. bir alt yorumununda da dalga geçer gibi maden suyu tavsiye edip cilde yararı var demişsin. oldukça komiksin doğrusu.. ilk önce bu başlığa yazılan yorumları tek tek oku, maden suyunun faydalarını nasıl anlatmışız, bunları bir öğren, daha sonra "saçmalık" yaz. malesef birilerini üzemedin ama sen üzülmeye devam et tatlım.

rapunzel denen sahıs, uyuzsirine nın dedıklerıne katılıorum. gercktn cok komıksn..13 14 yasnda olan sensın anlasılan....ben 26 yasındayım we goguslermı maden suyu we telkınle buyuttum. 2 senedır yapmaya dewam edıorum. maden suyu lımon masajı we sade maden suyu tuketıorum. bunu yapmaya 2010 yılında basladım 80 beden olan goguslerım suanda 90 beden.burda kımsyı bu sekılde etkıleyemezsn sacma buluosan duzgun bı dılle bunun faydalı olmayacgndan bahsedeblrsn.buna ınanan,bunu deneyen we hatta faydasnı goren ınsanlara 13 14 yasında dıe hakaret etmenı terbıyeszlgne werıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…