- 20 Haziran 2011
- 202
- 0
-
- Konu Sahibi uyuzsirine
bu konuyu okur okumaz aklıma ilk gelen göğüsleri oldukça büyük olan ve ne zaman beraber otursak maden suyu içen arkadaşım geldi, hatta okur okumaz kendisini aradım ki aklında olsun çünkü göğüslerinin büyüklüğünden pek memnun değil. benim de bi ara sabah akşam maden suyu içtiğim bir dönem vardı ama o dönem öyle bi gelişme oldu bilemiyorum. ben de kesinlikle deneyeceğim, zaten severim maden suyunu, bundan sonra göğüs büyütme programıma maden suyunu da katıyorumbu arada uyuzşirinenin bu etkiyi bu kadar bariz gözlemlemesinin sebebini şuna bağladım ben; içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal. şu anda taşlar yerine oturuyor, hem o göğüsleri büyük arkadaşımı düşününce hem bu dönemde farkedilir bir etkinin gözlemlenmesi birbiriyle örtüşüyor
bu konuyu okur okumaz aklıma ilk gelen göğüsleri oldukça büyük olan ve ne zaman beraber otursak maden suyu içen arkadaşım geldi, hatta okur okumaz kendisini aradım ki aklında olsun çünkü göğüslerinin büyüklüğünden pek memnun değil. benim de bi ara sabah akşam maden suyu içtiğim bir dönem vardı ama o dönem öyle bi gelişme oldu bilemiyorum. ben de kesinlikle deneyeceğim, zaten severim maden suyunu, bundan sonra göğüs büyütme programıma maden suyunu da katıyorumbu arada uyuzşirinenin bu etkiyi bu kadar bariz gözlemlemesinin sebebini şuna bağladım ben; içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal. şu anda taşlar yerine oturuyor, hem o göğüsleri büyük arkadaşımı düşününce hem bu dönemde farkedilir bir etkinin gözlemlenmesi birbiriyle örtüşüyor
"içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal." canım bu cümlelerinle ne kasettiğini anlayamadım içinde bulunduğumuz dönem derken??
bu benim araştırıp öğrendiğim bir konu değil ama bu konuyla ilgilenen bir arkadaşım bana bunu söylemişti, kendisine de sorucam hatta topiğe gelip de bu konuda herkese bilgi verebilir mi acaba diye, sadece şimdilik söyleyebileceğim şu içinde bulunduğumuz dönem göğüs büyütmeye elverişli bir dönemmiş, ve ben birebir kendimden gözlemledim bu dönemde daha fazla etki gördüğümü. ben telkin dinledim ve telkinin etkilerini görüyordum, şu 15 günlük dönemde telkinin etkilerinin daha arttığını gözlemlediğimi söyleyebilirim. dediğim gibi elverişli bir dönemdeymişiz ve göğüs büyütmek için ne yaparsak daha etkili sonuç alacağımıza inanıyorum bu maden suyu da bunun örneği oldu diye düşünüyorum
nilimmciğim bahsettiğin arkadaş benim
yanılmıyorsun..
9 nisandan bu yana göğüs bakımı ve büyütme için etkili bir dönemdeyiz.bu 20-22 nisana kadar devam edecek.
henüz bu konu da detaylı bir çalışma yapmadım ama farklı konulardaki birikimim bu dönemi farketmemi sağladı.bu süreyi iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
göğüs büyüten kür hangisidir derseniz cevaplayamam ama bu dönemin sonuç alınacak bir dönem olduğunu söyleyebilirim.
bunun nedenini uzun uzun anlatmaya zamanım olmadığından açtığım iki konuyu incelemenizi önereceğim.aynı mantık söz konusu.hatta bir ara oradada ilk sayfaya not düşmüştüm "göğüs bakımı için çok uygun bir dönemdeyiz" şeklinde.
özellikle saç bakımıyla ilgili toiğimde bu tarz bilgileri yeri geldikçe paylaşıyorum.
kızlar boşverin böyle şeyleri gidelim bi estetisyenle anlaşalım hepimiz toplaşalım silikonları taktıralım indirim yapar belki
yanılmıyorsun..
9 nisandan bu yana göğüs bakımı ve büyütme için etkili bir dönemdeyiz.bu 20-22 nisana kadar devam edecek.
henüz bu konu da detaylı bir çalışma yapmadım ama farklı konulardaki birikimim bu dönemi farketmemi sağladı.bu süreyi iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
göğüs büyüten kür hangisidir derseniz cevaplayamam ama bu dönemin sonuç alınacak bir dönem olduğunu söyleyebilirim.
bunun nedenini uzun uzun anlatmaya zamanım olmadığından açtığım iki konuyu incelemenizi önereceğim.aynı mantık söz konusu.hatta bir ara oradada ilk sayfaya not düşmüştüm "göğüs bakımı için çok uygun bir dönemdeyiz" şeklinde.
özellikle saç bakımıyla ilgili toiğimde bu tarz bilgileri yeri geldikçe paylaşıyorum.
bugün aldım maden suyumu içtim, sonuç alacağıma inanarak içiyorum ve de alacağım, biliyorumbiraz maden suyuyla da masaj yaptım göğüslere, artık içten dıştan hangisini kabul ederlerse
yanılmıyorsun..
yanılmıyorsun..
acaba bu astroloji, ay güneş venüs merkür vs vs nerede onunla ilgili birşey mi?
nisanı kaçırdık peki öyleyse mayıs için uygun dönemler nedir yazabilirsen güzel olur...
ben bu kez rejimime gerçekten sadık ilerliyorum normalde 3.günde sıkılıp bırakırdım hergün mutlaka içiyorum çok mutluyum:)) göğsümde dolgunlaşma var ama adetim yaklaşıyo umarım ondan sonra da kalıcı olur iyice mutlu olurum..
peki göğüs için takvimimizi biz nasıl bileceğiz onu pek bilemedim... mesela saç için yazdığın olumlu tarihler göğüsler için de mi geçerli olacak:s çok soru soruyorum kusura bakma..
bugün aldım maden suyumu içtim, sonuç alacağıma inanarak içiyorum ve de alacağım, biliyorumbiraz maden suyuyla da masaj yaptım göğüslere, artık içten dıştan hangisini kabul ederlerse
masaj için maden suyu&limon suyu beraber sürün demişti birisi :) ben üşeniyorum msaj yapmaya direk içiyorum valla:)
doğru, unutmuşum bugünlük böyle oldu sonra maden suyu ve limonla yaparım. ben de üşeniyorum da işte işe yarayacaksa biraz yorulmayı göze alıyorum hazır sonuçları da görmeye başlamışken