-
- Konu Sahibi uyuzsirine
Kızlar bugün Saba Tümer'in programında İbrahim Saraçoğlu vardı. Maden suyunun anne sütünü arttırıcı özelliği olduğunu söyledi. Dolayısıyla göğüs büyütmede de etkisi olabilir. Denemek lazım bunu da :)
Kızlar fazla maden suyu tüketmmek böbreklere zararlı çok abartmayın derim.
benim göğüslerim normalde 75tir. büyütmek için herhangi bir kür, ot, yağ vs. kullanmadım, herhangi bi çabaya girmedim. 2 aydır sürekli her akşam 1-2 şişe maden suyu içiyorum. bunun dışında herhangi bir düzenli besin tükettiğim yoktur. zaten dengesiz beslenirim ve çok fazla yemek yemem. zaten son zamanlarda kilo veriyorum.birkaç haftadır göğüslerimde hafif bir ağrı olduğunu ve sütyenlerimin artık olmadığını farkettim. gidip yeni iç çamaşırları aldım tabiki 75 beden. sonuç şaşırtıcı, olmuyor. tüm sütyenlerim küçük geliyor. aldıklarımı 80 beden ile değiştirdim tam geldi. annem de farketti göğüslerimdeki büyümeyi. nasıl olabilir diye düşündüğümde maden suyu aklıma geldi. birkaç arkadaşımız da maden suyunun içine limon sıkıp göğüslere yedirmenin göğüsleri büyüttüğünü yazmıştı. ben içerek büyüttüm sanırım. doğru mudur, net bir bilgi midir bilemiyorum ama maden suyundan başka bir ihtimal gelmedi aklıma.. paylaşmak istedim :)
bunu da danıştım doktora, doğru olduğunu söyledi. maden suyu vücut hormonlarımıza gerekli kalsiyum, magnezyum ve sodyumu depoluyormuş. her ne yaşta olursa olsun vücudu yenileyici özelliği olduğunu, günde 2-3 şişe içmemiz gerektiğini anlattı doktor hanım. tırnak sararmalarını, kırılmalarını dahi önlüyormuş ne kadr ilginç deil mi. limonlu maden suyunda tırnaklarımı bekletmemi söyledi. saçlarımın uzaması için de ilaçlı şampuan istedim, maden suyundan bu kadar bahsetmşken seni masraftan kurtarıp dogal yöntem önereyim dedi ve 1 bardak maden suyunun içine 1 yemek kaşığı tatlı badem yagı koyup püskürtmeli şişeye koymamı ve her banyodan sonra saçlarıma sıkmamı söyledi. meğer her derde devaymış da haberimiz yokmuş :))
dermatolog ile konuştum. maden suyunun içindeki minerallerden kaynaklı göğüslerin büyümesine, saçların uzamasına, hatta tırnakların bile güçlenmesine neden olabileceğini söyledi. maden suyunun vücudu yenileyici özelliği varmış.
göğüsler büyürken acır ya onu kastetmiştir.canım senin göğsünde ağrı varsa, o büyüdüğü için sütyenin olmamasından değil ,göğsünde fibrokistler olabilir..
sen maden suyunu bir kenara bırak, bir genel cerraha görün derim..
canım senin göğsünde ağrı varsa, o büyüdüğü için sütyenin olmamasından değil ,göğsünde fibrokistler olabilir..
sen maden suyunu bir kenara bırak, bir genel cerraha görün derim..
öncelikle teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığın için :) anne sütünü arttıran gıdalar aynı zamanda göğüs büyütmeye de yardımcıdır. tabii herkesin bünyesi farklı besinlere farklı şekilde cevap verebilir. sen kendi yöntemini paylaşmışsın, üstelik yanetkisi de olmayan bir yöntem. bence denemeye değer, sonuçta sağlığa faydalı birşey maden suyu.
peki sen hangi marka maden suyunu kullandın? farklı içerikleri olabiliyor çünkü.
canım sen sade mi içmiştin? meyveli içsek nasıl olur acaba :)
komple check-up yaptırdım herhangi bir saglık problemim yok cnm, kist ağrısı değil yani:)