Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

ben çok içerim maden suyu ozaman baya büyümüş olmaları gerekirdi ama aynı lütfen hanımlar bu kadar da çaresiz değilsiniz maden suyu göğüs büyütür mü yaa

kilo vermene rağmen göğüslerin büyüdü ise işe yarar bir yanı olmalı normalde kilo verdikçe göğüsler söner. 23 yaşı da hala göğüslerin büyüyebileceği bir yaş. yani maden suyu içip de büyümedi diyenler kaç yaşlarında idiler ozamanlar 30-35 falansa göğüs büyüten bitkiler bile zor etki ediyor

dermatolog ile konuştum. maden suyunun içindeki minerallerden kaynaklı göğüslerin büyümesine, saçların uzamasına, hatta tırnakların bile güçlenmesine neden olabileceğini söyledi. maden suyunun vücudu yenileyici özelliği varmış.

bunu da danıştım doktora, doğru olduğunu söyledi. maden suyu vücut hormonlarımıza gerekli kalsiyum, magnezyum ve sodyumu depoluyormuş. her ne yaşta olursa olsun vücudu yenileyici özelliği olduğunu, günde 2-3 şişe içmemiz gerektiğini anlattı doktor hanım. tırnak sararmalarını, kırılmalarını dahi önlüyormuş ne kadr ilginç deil mi. limonlu maden suyunda tırnaklarımı bekletmemi söyledi. saçlarımın uzaması için de ilaçlı şampuan istedim, maden suyundan bu kadar bahsetmşken seni masraftan kurtarıp dogal yöntem önereyim dedi ve 1 bardak maden suyunun içine 1 yemek kaşığı tatlı badem yagı koyup püskürtmeli şişeye koymamı ve her banyodan sonra saçlarıma sıkmamı söyledi. meğer her derde devaymış da haberimiz yokmuş :))

canım senin göğsünde ağrı varsa, o büyüdüğü için sütyenin olmamasından değil ,göğsünde fibrokistler olabilir..
sen maden suyunu bir kenara bırak, bir genel cerraha görün derim..

canım sen sade mi içmiştin? meyveli içsek nasıl olur acaba :)

öncelikle teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığın için :) anne sütünü arttıran gıdalar aynı zamanda göğüs büyütmeye de yardımcıdır. tabii herkesin bünyesi farklı besinlere farklı şekilde cevap verebilir. sen kendi yöntemini paylaşmışsın, üstelik yanetkisi de olmayan bir yöntem. bence denemeye değer, sonuçta sağlığa faydalı birşey maden suyu.

peki sen hangi marka maden suyunu kullandın? farklı içerikleri olabiliyor çünkü.

canım senin göğsünde ağrı varsa, o büyüdüğü için sütyenin olmamasından değil ,göğsünde fibrokistler olabilir..
sen maden suyunu bir kenara bırak, bir genel cerraha görün derim..

komple check-up yaptırdım herhangi bir saglık problemim yok cnm, kist ağrısı değil yani:)

belirli bi markaya bağımlı kalmadım cnm, markette hangisi varsa onu alıyorum 6lı olarak. selendi, kula, sarıkız.. :)

maden suyunun sayısız yararı var araştırmanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bence büyütebilir maden suyu. Benim kısa boylu ve zayıf bir arkadaşım var. Ben onun oranlarına nazaran daha zayıfım tabi ama boyum baya uzun. Acaba bu yüzden mi bilemiyorum ama göğüsleri daha büyük benimkilerden. Ve o öğle araları arada bir maden suyu içer. Vücüduna göre iyi göğüsleri. Aileden mi geliyor bilemeyeceğim ama zayıflar onlar da sadece onu biliyorum. Annesini görsem bakarım göğüslerine. Belki maden suyu içtiği için daha iyi gelişiyordur. Zaten bana da alıştırdı hem yararlarını okuyunca ben de içmeye başladım. :)

Son düzenleme:
Ben de hergün sabah akşam içiyorum bir tane, bazen öğlen de içiyorum, gerçekten midemi çok rahatlatıyo çok iyi geliyo, göğsü geçtim sırf bunun için bile sürekli içicem artık.
bende bir de bağırsak problemi olduğu için activia yoğurtların içine bir kaşık çemen unu katıp yiyorum. çemen hem iştah açıcı hem de göğüs gelişiminde en etkili bitki. zaten güzel yemek yerdim ama şu birkaç gündür midemde nasıl bir canavar var bilmiyorum sürekli açım sürekli açım:S benim gibi kilo almak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada benim de aklıma bişi geldi, bir kız arkadaşım vardı, lisedeyken göğsü normaldi hatta küçük denebilir, üniversitede göğsü birden büyüdü, kendi bile anlamadı ne oldu da büyüdü diyodu, kız zaman içinde kilo da alınca göğüsler maşallah kafam kadar oldu... bu kız okulda dışarda bi yere oturduğumuzda sürekli maden suyu içiyodu. bilmiyorum alakası var mı, sırf bi bağlantı kurmak için mi böyle denkleştiriyoruz ama ne olursa olsun denenmesi gereken bir yöntem bence.

Ben de kilo almak istiyorum ne güzel moral oldunuz bana Hem hayıt içiyorum akşamları hem maden suyu içmeye başladım hem de masaja başladım. Bir de kilo alsam tamamdır.

Son düzenleme:
bu konuyu okur okumaz aklıma ilk gelen göğüsleri oldukça büyük olan ve ne zaman beraber otursak maden suyu içen arkadaşım geldi, hatta okur okumaz kendisini aradım ki aklında olsun çünkü göğüslerinin büyüklüğünden pek memnun değil. benim de bi ara sabah akşam maden suyu içtiğim bir dönem vardı ama o dönem öyle bi gelişme oldu bilemiyorum. ben de kesinlikle deneyeceğim, zaten severim maden suyunu, bundan sonra göğüs büyütme programıma maden suyunu da katıyorum bu arada uyuzşirinenin bu etkiyi bu kadar bariz gözlemlemesinin sebebini şuna bağladım ben; içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal. şu anda taşlar yerine oturuyor, hem o göğüsleri büyük arkadaşımı düşününce hem bu dönemde farkedilir bir etkinin gözlemlenmesi birbiriyle örtüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…