Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

ay cnm hiç gülceğim yoktu bunca vakit küçülttün mü memişlerii :)))

360 mı Ooo çok fazla ben en fazla 120-135 arası tek seferde yapabiliyorum ki buna bile zor dayanıyorum, masaj stiline gelince karışık yapıyordum hem dıştan içe hem de içten dışa.. artık sadece içten dışa yapıcam:))) tam da anlatıldığı gibi iki el yardımı ile göğüs çevresinin etrafını kavrayıp içe doğru ya da dış yöne doğru döndürerek yapıyordum, artık yarından itibaren sadece ve sadece içten dışa doğru yapıcam, çok sağoll nilimm

ayyh süperr birazdan bugünkü maden suyumu da içicem ooohh miiisss yarasın

bir şeyi söylemeyi unuttum arkadaşlar. maden suyu niyetine soda içmeyin. Mineraller sadece maden suyunda vardır, sodada yoktur :)

bir şeyi söylemeyi unuttum arkadaşlar. maden suyu niyetine soda içmeyin. Mineraller sadece maden suyunda vardır, sodada yoktur :)

:SS soda ile maden suyu aynı şey değil mi:SS ben hep bim'den alıyorum, özkaynak, 6'lı satılıyo ucuz da:) üzerinde doğal maden suyu yazıyo..

:SS soda ile maden suyu aynı şey değil mi:SS ben hep bim'den alıyorum, özkaynak, 6'lı satılıyo ucuz da:) üzerinde doğal maden suyu yazıyo..

hayır malesef soda ile maden suyu aynı şey değil :) maden suyu yer altından çıkarılan mineralli sudur. soda ise normal suya karıştırılan karbondioksit diye biliyorum nette ayrıntılı bilgiyi bulabilirsinz yani sodanın içinde mineraller yok

ay cnm hiç gülceğim yoktu bunca vakit küçülttün mü memişlerii :)))

yaaa ama sen gülüyorsun da benim ağlayacağım vardı sorma kaç yıl küçültmüşüm işte o kitabı geçen sene okuyunca bir hararetle doğru masajı yaptım anca eski hallerini buldular da şimdi üstüne eklemeye çalışıyorum

dıştan içe yapacaksın ellaca

evet bu çok aklıma geldi benim maden suyu olduğundan emin olmak için ne yapmalıyız, marka verir misin falan diye sana soracaktım ama hiç öyle bir ayrımdan bahsetmediğin için gerek duymadım. bi de bi ara maden suyu gazlı olmuyordu da soda gazlı oluyordu öyle bişey hatırlıyorum. en sert maden suyu kınık tadı ağır zor içiliyor ama heralde en çok mineral de tadı ağır olanlarda vardır diye düşünüyorum

gaz konusunda o kadar ayrıntılı bilmiyorum :) ayırt etmeye gelince, şişelerin üzerinde soda yerine Doğal Maden Suyu yazmalı ama içeriğine bakarak ayırt edilebiliyor. bir sitede açıklama vardı buraya alıntı yapıyorum:

MADEN SUYU, yeraltı sularından elde edilmiş, çözünmüş katı madde içeriği toplam 250 mg/l'den daha az olmayan sulara verilen addır. Çözünmüş mineral tuzları, elementler ve gaz içerirler. Mineralli suları diğer sulardan ayıran özellik, kaynağından elde edildiği anda spesifik miktar ve oranlarda mineraller ve iz elementler içermeleridir. 500 mg/l'den daha az mineral içerenlere düşük mineralli su,1500 mg/l'den daha fazla içerenlere yüksek mineralli su denilmektedir. Maden suyu içinde; bikarbonat, sülfat, klorit, kalsiyum, magnezyum, florit, demir ve sodyum bulundururlar. Farklı markalar farklı miktarlarda mineral içerirler.

SODA MİNERAL İÇERMEZ: İçilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit eklendiğinde soda yapılmış olur. Maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkar ve yeryüzüne çıkarken geçtikleri katmanlardan mineralleride alarak yol alırlar. Bu durumda maden suyu mineralce çok zengin iken soda mineral içermez. Maden suyu ve soda, ikisi de mideyi rahatlatma özelliğine sahiptir ancak sodanın bundan başka hiçbir işlevi yoktur oysa maden suyu aynı zamanda doğal bir mineral deposudur. Dolayısıyla tüketilmesi önerilen doğal maden sularıdır ve sodayla maden suyunu ayırt edebilmek için pek çok gıda maddesini alırken yapmamız gerektiği gibi etiket okumak çok önemlidir.

Benim içtiğimin üzerinde doğal zengin mineralli su yazıoyor bu da sanırım maden suyu demek oluyo. Bir de ben c vitaminli içiyorum etiketinde 100ml si günlük c vitamini ihtiyacını karşılar yazıyor şişe 200ml'lik bol vitamin :)

ifittt :) doğal mineralli su içelimmm güzelleşelimmm :)))

birkaç gün çörçil olarak içicem serin serin iyi giderr limon tuzz maden suyu offf off

aklımda vardı biliyor musunn köpüklü köpüklüüü ooh miss ama üşendiğimden şişeyi açıp doğdoğru içmek daha kolayıma geldi heep

aynenn kesinlikleee canım, topiğin başlığından da anlaşılacağı üzere, başladığım günden itibaren buna dikkat ettim))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…