- 11 Nisan 2012
- 1.192
- 23
-
- Konu Sahibi uyuzsirine
kızlar ben de yıllarca dıştan içe yaptım doğrusu öyle bildim sonra bu kitabı okuyunca tam tersinin doğru olduğunu öğrendim. hatta içten dışa olan küçültmek için yapılıyormuşgüleyim mi ağlayayayım mı bilemedim bunca vakit küçülttüm mü ben memişleri diye bayaa hayıflanmıştım
onu tam dinlemedim canım ben bir iki dinledim ama verilen gün kadar dinlemedim, göğüs masajını ben flat to fab kitabında anlattığı gibi yapıyorum; her iki elinle birden göğüsleri kavrayıp içe doğru döndürüyorsun ellerinle 360 kez, bunun adı chi masajıymış ve kandolaşımını göğüslere çekmenin yanısıra vücuttaki bi enerjiyi harekete geçiriyormuş ki o enerjinin göğüs büyümesinde büyük rolü varmış. 360 kez tek seferde yapamıyorsun çünkü kolların çok yoruluyor, kadın 120şer kez yapıp aralarda 1-2 dk dinlenmeyi tavsiye ediyor
ayyh süperrbirazdan bugünkü maden suyumu da içicem ooohh miiisss yarasın
bir şeyi söylemeyi unuttum arkadaşlar. maden suyu niyetine soda içmeyin. Mineraller sadece maden suyunda vardır, sodada yoktur :)
:SS soda ile maden suyu aynı şey değil mi:SS ben hep bim'den alıyorum, özkaynak, 6'lı satılıyo ucuz da:) üzerinde doğal maden suyu yazıyo..
:SS soda ile maden suyu aynı şey değil mi:SS ben hep bim'den alıyorum, özkaynak, 6'lı satılıyo ucuz da:) üzerinde doğal maden suyu yazıyo..
ay cnm hiç gülceğim yoktubunca vakit küçülttün mü memişlerii :)))
360 mı Ooo çok fazlaben en fazla 120-135 arası tek seferde yapabiliyorum ki buna bile zor dayanıyorum, masaj stiline gelince karışık yapıyordum hem dıştan içe hem de içten dışa.. artık sadece içten dışa yapıcam:))) tam da anlatıldığı gibi iki el yardımı ile göğüs çevresinin etrafını kavrayıp içe doğru ya da dış yöne doğru döndürerek yapıyordum, artık yarından itibaren sadece ve sadece içten dışa doğru yapıcam, çok sağoll nilimm
bir şeyi söylemeyi unuttum arkadaşlar. maden suyu niyetine soda içmeyin. Mineraller sadece maden suyunda vardır, sodada yoktur :)
evet bu çok aklıma geldi benim maden suyu olduğundan emin olmak için ne yapmalıyız, marka verir misin falan diye sana soracaktım ama hiç öyle bir ayrımdan bahsetmediğin için gerek duymadım. bi de bi ara maden suyu gazlı olmuyordu da soda gazlı oluyordu öyle bişey hatırlıyorum. en sert maden suyu kınık tadı ağır zor içiliyor ama heralde en çok mineral de tadı ağır olanlarda vardır diye düşünüyorum
Benim içtiğimin üzerinde doğal zengin mineralli su yazıoyor bu da sanırım maden suyu demek oluyo. Bir de ben c vitaminli içiyorum etiketinde 100ml si günlük c vitamini ihtiyacını karşılar yazıyor şişe 200ml'lik bol vitamin :)
dıştan içe yapacaksın ellaca
birkaç gün çörçil olarak içicem serin serin iyi giderr limon tuzz maden suyu offf off