- 20 Haziran 2011
- 202
- 0
- Konu Sahibi uyuzsirine
bu konuyu okur okumaz aklıma ilk gelen göğüsleri oldukça büyük olan ve ne zaman beraber otursak maden suyu içen arkadaşım geldi, hatta okur okumaz kendisini aradım ki aklında olsun çünkü göğüslerinin büyüklüğünden pek memnun değil. benim de bi ara sabah akşam maden suyu içtiğim bir dönem vardı ama o dönem öyle bi gelişme oldu bilemiyorum. ben de kesinlikle deneyeceğim, zaten severim maden suyunu, bundan sonra göğüs büyütme programıma maden suyunu da katıyorum bu arada uyuzşirinenin bu etkiyi bu kadar bariz gözlemlemesinin sebebini şuna bağladım ben; içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal. şu anda taşlar yerine oturuyor, hem o göğüsleri büyük arkadaşımı düşününce hem bu dönemde farkedilir bir etkinin gözlemlenmesi birbiriyle örtüşüyor
"içinde bulunduğumuz dönemin göğüs büyütmeye elverişli öğrenmiştim, eğer gerçekten maden suyunun öyle bir etkisi varsa özellikle bu dönemde bunu etkili bir şekilde göstermesi çok normal." canım bu cümlelerinle ne kasettiğini anlayamadım içinde bulunduğumuz dönem derken??