- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
-
- Konu Sahibi uyuzsirine
bugün limon ve maden suyu ile masaja başlıyorum :) ikisi bi arada daha keyifli olucak..
İşe yararsa haber ver olur mu? :)
canım yaa:)) çok ama çok güzel özetlemişsinne kadar süredir her gün düzenli olarak masaj yapıyorsun, ne kadar cm olarak farketti ve değişik yöntemin var mı?? uf çok soru sordum sanırım:))))
masajı son iki ay düzenli yaptım diyebilirim, daha önce de yapmışlığım var ama telkin çıktıktan sonra bırakmıştım nasılsa kendiliğinden büyüyorlar diye. sonra bonviva diye bir yağın işe yaradığını arkadaşımdan öğrenince onu alıp tekrar masaj maratonuna başladım telkine destek olması amacıyla. yağı 1,5 ay düzenli kullandıktan sonra iyice bir sivilcelendi cildim yağı bırakıp masaja devam ettim, ama söyleyebilirim ki telkinin dışındaki büyümeyi gelişmeyi yağdan kazandım, büyümeye çok etkisi oldu. cm olarak bişey diyemem telkin dinlemeye başlayınca ölçüyordum bir ara hevesle sonra dolgunluk yuvarlaklık gözlemlediğim halde cm olarak değişmediğini görünce moralim bozuluyordu, bu sebeple tekrar ölçmedim. değişik yöntemim burada denenenlerin karması, telkin+hurma+kurt üzümü+bonviva+masaj+maden suyu+tibetin 5 hareketi. bunların hepsini birden aynı anda yaptım demiyorum dönem dönem bunları kattım göğüs büyütme çalışmama. bu arada yaşım 33 burada çıkıyordur belki ama söyleyeyim dedim bu kadar yoğun uğraşımın sebebi de bu yaşın olumsuz etkisini kırmak
canm benm ölçebeilir misin peki en son bildiğin öçüyle arasında fark olmuş mu merak ettim o yağı:)
tatlım bi ara telkin konusuna yazmıştım ölçülerimi hatta kendim de not aldım bir kağıda ama o kağıdı attım sonra tekrar ölçmekten vazgeçince, şu anda ölçsem bile o eski ölçüyü bulmam gerek öncek ki aradaki farkı bileyim. sonra müsait olunca ölçerim yazarım buraya da, şu an buna vaktim yok
masajı son iki ay düzenli yaptım diyebilirim, daha önce de yapmışlığım var ama telkin çıktıktan sonra bırakmıştım nasılsa kendiliğinden büyüyorlar diye. sonra bonviva diye bir yağın işe yaradığını arkadaşımdan öğrenince onu alıp tekrar masaj maratonuna başladım telkine destek olması amacıyla. yağı 1,5 ay düzenli kullandıktan sonra iyice bir sivilcelendi cildim yağı bırakıp masaja devam ettim, ama söyleyebilirim ki telkinin dışındaki büyümeyi gelişmeyi yağdan kazandım, büyümeye çok etkisi oldu. cm olarak bişey diyemem telkin dinlemeye başlayınca ölçüyordum bir ara hevesle sonra dolgunluk yuvarlaklık gözlemlediğim halde cm olarak değişmediğini görünce moralim bozuluyordu, bu sebeple tekrar ölçmedim. değişik yöntemim burada denenenlerin karması, telkin+hurma+kurt üzümü+bonviva+masaj+maden suyu+tibetin 5 hareketi. bunların hepsini birden aynı anda yaptım demiyorum dönem dönem bunları kattım göğüs büyütme çalışmama. bu arada yaşım 33 burada çıkıyordur belki ama söyleyeyim dedim bu kadar yoğun uğraşımın sebebi de bu yaşın olumsuz etkisini kırmak
ben de telkini 3-21 kez tamamladım, şekillenme konusunda çok faydasını gördüm hatları netleşti göğüslerimin adetabende 2 ayı geçti masaj yapıyorum hergün düzenli ama masaj hareketlerim acaba doğru mu işte onu kestiremiyorum:S nilimm sen japon müziğini dinlemiş miydin?
Kızlar bugün Saba Tümer'in programında İbrahim Saraçoğlu vardı. Maden suyunun anne sütünü arttırıcı özelliği olduğunu söyledi. Dolayısıyla göğüs büyütmede de etkisi olabilir. Denemek lazım bunu da :)
onu tam dinlemedim canım ben bir iki dinledim ama verilen gün kadar dinlemedim, göğüs masajını ben flat to fab kitabında anlattığı gibi yapıyorum; her iki elinle birden göğüsleri kavrayıp içe doğru döndürüyorsun ellerinle 360 kez, bunun adı chi masajıymış ve kandolaşımını göğüslere çekmenin yanısıra vücuttaki bi enerjiyi harekete geçiriyormuş ki o enerjinin göğüs büyümesinde büyük rolü varmış. 360 kez tek seferde yapamıyorsun çünkü kolların çok yoruluyor, kadın 120şer kez yapıp aralarda 1-2 dk dinlenmeyi tavsiye ediyor
sarkmaz mı öyle yapınca yaa
benimkiler büyük değil ama yine de öyle masaj yaparsam sarkacak gibi bi his var içimde
offff bu masaj konusunda benim de kafam çok karıştı:SSS büyütmek için tam tersi içten dışa doğru diye biliyordum ve hatta aynı kitaptan okuduğum bir alıntı da bu şekildeydi:SS ama burada büyütmek için dıştan içe doğru deniyo
offff bu masaj konusunda benim de kafam çok karıştı:SSS büyütmek için tam tersi içten dışa doğru diye biliyordum ve hatta aynı kitaptan okuduğum bir alıntı da bu şekildeydi:SS ama burada büyütmek için dıştan içe doğru deniyo