masajı son iki ay düzenli yaptım diyebilirim, daha önce de yapmışlığım var ama telkin çıktıktan sonra bırakmıştım nasılsa kendiliğinden büyüyorlar diye. sonra bonviva diye bir yağın işe yaradığını arkadaşımdan öğrenince onu alıp tekrar masaj maratonuna başladım telkine destek olması amacıyla. yağı 1,5 ay düzenli kullandıktan sonra iyice bir sivilcelendi cildim yağı bırakıp masaja devam ettim, ama söyleyebilirim ki telkinin dışındaki büyümeyi gelişmeyi yağdan kazandım, büyümeye çok etkisi oldu. cm olarak bişey diyemem telkin dinlemeye başlayınca ölçüyordum bir ara hevesle sonra dolgunluk yuvarlaklık gözlemlediğim halde cm olarak değişmediğini görünce moralim bozuluyordu, bu sebeple tekrar ölçmedim. değişik yöntemim burada denenenlerin karması, telkin+hurma+kurt üzümü+bonviva+masaj+maden suyu+tibetin 5 hareketi. bunların hepsini birden aynı anda yaptım demiyorum dönem dönem bunları kattım göğüs büyütme çalışmama. bu arada yaşım 33 burada çıkıyordur belki ama söyleyeyim dedim bu kadar yoğun uğraşımın sebebi de bu yaşın olumsuz etkisini kırmak