Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

Bilimsel açıklamasını bilen var mı acaba bunun?
Hayır ben 5-6 senedir her gün düzenli olarak madensuyu içerim,bende bi numarası olmadı.
İçindekiler hep mineral vs.
Ben bi bağlantı kuramadım.

kızlar emzirenlere verilen humana çayından alsak büyütmezmi içeriğiinde çemen ve rezene var tamamen bitisel olmazmı sizce?????

Kızlar kaç gunde etkısını gordunz bu maden suyunun???

ben özel mesaj atamıyorum henüz canım

1cmden biraz daha fazla bir büyüme oldu bende ve ben hayıt tohumu içmedim direk karışık adaçayınında falan içinde bulunduğu poşet çayını almıştım şans eseri içime sinmeyerek lokman sedadan hayıt tohumlu çay adıda şimdi o çayım bitti biraz ara vericem çünkü uzun süre bitkisel şeyler kullanmakta zararlı sadece hayıt tohumu ve keten tohumuna başlıcam bide rezene falanda içerim arada onun poşet çayını alırım büyük ihtimalle masaj falan yapamıyorum üşeniyorum çok. yaptıklarım bunlar canım

canıım sende mi keten tohumu kullanacaksın bende başlamak istiyorum ona.ne duydun keten tohumuyla ilgili ve daha önce kullandın mı işe yarıyor mu?

ben bu göğüs sevdamdan baya önceden biliyorum keten tohumunu ama göğüs için faydalı olduğunu bilmiyodum canım halamlar hep yemeklerin üzerine serperlerdi öyle yerlerdi faydalı vücuda derlerdi çok faydası varmış gerçektende göğüs içinde faydası olur belki diyerek başlıcam o şekilde

Bende başlamayı düşünüyorum canım içinde çok fazla östrojen varmış

her şeye faydası var maşallah :) ben ara öğünde yoğurtla tüketicem bide bazı yemeklerin üzerine ekicem hayırlısı daha hayıtta alamadım biraz ara verdim

Protein ağırlıklı beslenmek büyütüyormuş be süt yoğurt bol yiyorum hakkaten enine genişlediler yağlandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…