Maddi sıkıntılar ve eşimin kayınvalideme taşınma isteği

Ya da eve gelince sürekli tartışmaktan şu anki halimizi o mumla arar. Ama sabahtan akşama kadar evde olan benim kesinlikle en çok etkilenecek olan da benim doğru diyorsunuz

Asırı uzun yazılmıs okuyamadım

Ay bir de en baştan beri zaten bana benim hayalim iki katlı müstakil bir ev. Annem bir katında biz diğer katında yaşarız diyordu. Ben de o zamanlarda bile sadece senin hayalin böyle benimki değil diye diyordum. Şimdi de bahanesi oldu gibi

Asırı uzun yazılmıs okuyamadım
Eşim benim aileme karşı hep mesafeli. Kendi ailesine de aşırı bağlı (kök aileler). Dolayısıyla eşimin annesi ve kardeşi her şeyimize müdahale ediyorlar. Bundan zaten rahatsızım. Üstüne eşim maddi sıkıntılarımız olduğu için annemlere taşınalım masrafı azaltalım diyor.

Asla tasinmayin nasil borc yaptiysa calissin odesin onun ailesine net sinir cizin sizin aileniz eyaptiklarinin aynisinida ona yapin iyilik hak etmiyor bahane bulmus anasinin yanina tasinmaya asiri iyici bir tip

Bu kadar uzun ve yorucu yazan konu sahiplerinin nedendir bilmiyorum, hayatta da hep çok konuştuğu izlenimini alıyorum.

Sorunlarınız için kolaylıklar diliyorum.
Önce dinler sonra gerekirse konuşurum. Buraya iç dökme gibi oldu biraz çok bunaldığım için

Tabi ki de kabul etmeyin. O eve girişiniz olur çıkışınız olmaz. Evler ayrıyken sınır tanımayan aile evler bir olunca nasıl olur düşünmek istemiyorum. Ayrıca eşim durduk yere benim aileme soğuk yapsa bunu hiç hoş karşılamam ve aynısını onun ailesine uygularım. Kayınvalideniz iyi falan değil, had bilmez biri.

Kesinlikle fuzuli harcamalardan kaçınmalıyız. Teşekkürler.

Huzurunuz gider, ayrılık noktasına gelirsiniz gibi .zaten her şeyi eşiniz ödeyecek ise maddi olarak bir artısı olmayacak o yüzden sizde işe girin bir süre başka çözüm bulun

Gerekırsr sızde bir ise gırın tasınmayın. Harcamayı mınımuma jndirin kartların asgarısıni yatırın yoksa kaynana ıyıce ele alır.

Bu kadar uzun uzun yazmanıza da gerek yok. Eşiniz iki evi idare etme kafasında çıkıp önceliği çocuklarına versin, biraz dişini sıksın. Sizin iki bebekli yeterince zor olan hayatınızda iyice strese sokmasın.
Kendisin güzel konuşmaktan anlamaz gibi duruyor, net olun ve konuyu kapatın. Bu yola girerseniz daha da çıkamazsınız.

Yok asla gitme. Şuan kira ödemeyecek aç kalacak durumda mısınız? Dönüyorsa çark 2 sene sürecekse 5 sene sürsün. O evde de masraf olacak belki daha fazla

Bir de işin kötü yanı örnek versen en somut olanı bile asla anlamaz ne alaka der

Ben bu kadar yazıyı okuyamam başlığa cevap vereyim
Ailen rahat gelebilecek mi ?
Ya arkadaşların ?
Sen rahat edecek misin hiç mi eşinle duşa girmeyeceksin
Hiç mi eşini süslenip karşılamayacaksın
Olaki eşinle tartıştınız herkes konunun içinde yer alıp söz sahibi olacak
Sabah kahvaltı saatın uyacak mı yemekleriniz uyacak mi her dışarı çıkma isteğinde gözünüze bakacaklar bizi de davet ederler mi die yada fikir atacaklar ne gerek var para harcamaya evde yiyin falan die
Ne alsanız bi lafı dönecek para tutmayı bilseydin bu hale gelmezdin die (böyle bisey olmasa da böyle olacak )
Düşünsene sevişme sonundaki banyonuza kadar bilgi sahibi olacaklar sabah sanki gece çok matrah bisey olmuş gibi banyo mu yaptınız denilecek falan

Aman aksam ayağımı kocamın dizlerine atıp havaya attığım patlamış mısırı yakalayarak film izleyemeyeceksem ne anladım ben o işten

Ha ben kayınvalidesiyle yaşamak ıcın can atan biriyim o ayrı mesele ama apartman seklınde yani cunkı beni doğuran annemden fazla ağzımın içine bakar saygı duyar benım fazlasıyla işime gelir çocuklarıma falan nası güzel bakar , bekar kız gibi fıldır fıldır gezerim vallaha

Evet en büyük korkum bu gerçekten kendi alanımı tamamen kaybetmek

Böyle biri niye evlenmişki ya hiç çekilmez!!!
Anamda anam anamda anam…

Kendi hayat alaninizi kaybedeceksiniz ve hicbir konuda söz sahibi olmayacaksiniz. Size müdahele edecekler gibi cocuklariniza da karisacaklar. Esiniz madem borc yapmayi biliyordu, sizi magdur etmeden ödemeye baksin. Bu "anama tasinalim" isi bir bizim erkeklerde görüyorum bu arada. Almanyada birilerinin gidip annesinin evine yerlestigini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…