Maddi olarak verici koca

Adamın elinde gördüm ama kartı. Bırde eşimin maaş yatan kartı da bende

Benim saftirik kocam da böyleydi . Kardeşin de iki kartı , kuzeninde bir kartı ve arkadaşında bir kartı vardı . Allah var hiç geciktirmediler ama olsun birgun cinnet geçirdim yarın ya evde olacak kartlar yada boşanacağım dedim . Sabahın 9 unda gidip kartları almış .
Hiç acımayın tavrınızı belli edin haa bu arada bir komşumuz akrabasına kredi kartını vermiş , adam ödememiş borç bir dünya oldu . Komşumuz sigortasını bile yatiramiyor , üzerine hiç birsey alamıyor . Bi dönemde kimseye güvenilmez .

Bende elinden aldiririm. Adam ne derse desin

“Şifreyi unuttum”

Ve? Kişisel bilgilerle iki dakikada yeni şifre alınıyor, zaten kartın şifresinin düzenli aralıklarla da güncellenmesi gerekiyor. İstediği anda yeni şifre alıp arkadaşına gönderebilir.

Kredi kartı dökümlerini elinize almadan ve eşiniz o kartı iptal ettirmeden meseleyi kapatmayın

Şimdi konuştuk, haklısın dıyor. Ama nasıl isteyeyim ayıp olur dıyor. Neymıs cocugun kendı adına zaten kartı varmıs. Ama hepsı doluymus. Sıkışmış. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gıtmıyor ondan verdım dıyor

İşte İnternet bankacılıgına gırmıyor. Kızarsın dıyor

Tek bir ihtimal var arkadasi senin esinin metresi

Şifreyi girip ekstreyi göstermemesi sıkıntı bence. İnsan en güvendiği arkadaşına da verse bi merak edip bakmaz mı ne alıyor diye borcum ne olmuş diye ? Ya çok keyfi harcamalar var kızacaksın ya da başka bi durum var eşiniz acaba iddia falan mı oynuyor ?

Sanmıyorum ama dükkanda kapalı. Ne alıyor bu kadar kartla

Benim bir amcamin kartindan taksit yaptirmak icin diger amcam klima almis. Kardes bunlar kredi kartini vermemis kullandirmis yengem kiyameti kopardi. Sizdeki sakinlik beni benden aldi. Kumaniz hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…