Maddi olarak verici koca

Eşiniz saf mı sizi mi saf yerine mi koyuyor bilemedim.
Aklı azıcık başında olan kimse arkadaşına kredi kartı vermez.
İkisi birlikte birşey yapıyor olabilirler ucu paraya dokunan.
Öyle dümdüz saf da olabilir.

Siz de yumuşak geldiniz bana. Böyle bir durumda kartı elime geçmeden kapatmazdım konuyu.

Başkalarına para vermesin diye, maaşı direkt size aktarma gibi şeyler de eş ilişkisinden ziyade, çocuk ebeveyn ilişkisine benziyor, hiç sevmiyorum böyle şeyleri ama bunun olmaması için eşin aklı selim olması gerekiyor.

Napayım her isteyene para atıyor. En azından para gözetımımde olsun. Yakın arkadaşı oldugu için sıkışık oldugunda kartı vermıs. Sımdı ayıp olur dıye alamıyormus.
Şuan aramızda soguk rüzgarlar esiyor.adamı görünce bu yüzden kavga etitigimizi kartı kapatmasını söyleyecegım

İcralık bile eder bu eş size O neymiş öyle aşırı gamsız. Ne var ne yok üzerinize alın siz mazallah arkadaşı soyar sizi ki onu yapıyor gibi geldi bana Arkadaştan kart istemek saçma verilmesi çok çok saçma. Borç isteyebilir miktarını söyler isterseniz gönderirsiniz ama kartı ele geçirmiş resmen

Eğer eşiniz çok saftirik biri değilse kimse beni inandıramaz kartı verdiği kişinin erkek olduğuna

nedense bu konuda metres vb olduğunu düşünmüyorum, konu sahibesinin kocası aldatmıyor bence dümdüz salak ... yani konu sahibesi kartı iptal ettirir olur biter, erkek kuma kadın kumadan kata kat iyi diyorum

internet bankacılığı şifresini biliyorsanız kartı kapatın her türlü işleme .
bir zahmet herkes kendi kartını kullansın.
farklı seyler için kullanılıyorsa ispat edemezsiniz kart sizin adınıza

İşte eşim kapattırmıyor. Acaba ben kapatabilir mıyım
Ne demek kapattırmıyor, mobil hesaba girmiyor, şifreyi vermiyor falan? Öyle bir dünya var mı yahu ben isteyeceğim de eşim yapmayacak keserim bütün para akışını görür gününü.

Bu arada millet eşinize alık demiş ama bence bu hikayedeki alık o değil…

eşiniz o kartı kullanıyor arkadaşınıda alet ediyor işe. bence arkadaşı paravan. bu olayın üstüne gitmek lazım

Arkadaş markadaş hikaye. Elalemin kadınına vermiştir, o harcıyordur eşin o yüzden mobil bankacılığa da şifremi unuttum bilmem ne deyip girmiyor. Çünkü kadının harcamaları çıkacak ortaya bi girebilirseniz. Sanmıyorum kalksın erkek arkadaşına böyle bişey versin etsin, ne gerek var? Saf ayağına yatsa da bu adamın karıştırdığı şey çok başka, demedi deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…