- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.186
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Aramıyor işte. Acaba ben eşi olarak arasam iptal olur mu?K.k arkadaşına neden veriyor,nasıl güveniyor?
Arladaşı kendi başvuru yağsın.
Kartım çalındı diyip iptal edecek başka şansı yok
Banka konusunda çok bilgim yok ama kart sahibinin onayı şarttırAramıyor işte. Acaba ben eşi olarak arasam iptal olur mu?
Adamın abisi falan var. Neden onlardan almıyor bizden alıyor.kartını kullanan arkadasında başka bir iş var. dikkatli olun derim, hayatımda daha saçma bir şey duymadım
Bu işte başka birşey var bu erkek milletine asla güven olmaz.Aramıyor işte. Acaba ben eşi olarak arasam iptal olur mu?
hayır sizin beyanınızla bir şey olmaz. kayıp diye ararsanız bile kartı kapatırlar, sonra eşinizi arayıp yine ondan onay isterler. İnternet bankacılığı sifresini yenilesenize çağrı merkezinden veya internet bankacılığı sifremi unuttum kısmından. Ekstreye bakarsınızAramıyor işte. Acaba ben eşi olarak arasam iptal olur mu?
Evet eşime dedim yapmadı. Telefonu alıp kendım şifre alacagımhayır sizin beyanınızla bir şey olmaz. kayıp diye ararsanız bile kartı kapatırlar, sonra eşinizi arayıp yine ondan onay isterler. İnternet bankacılığı sifresini yenilesenize çağrı merkezinden veya internet bankacılığı sifremi unuttum kısmından. Ekstreye bakarsınız
çok saçma gerçekten anlattıklarınızı bir okur musunuz? eşiniz kendisi o kartı harcıyor, nerden harcıyorsun demeyin diye de 'arkadasım kullanıyor kartı' diyor gibi gelmiyor mu size de? ya da ben şüphecilikten iyiden iyiye kafayı yedimEvet eşime dedim yapmadı. Telefonu alıp kendım şifre alacagım
İşte haberım yoktu karttan. Baştan söylese asla izin vermezdim. Şimdi pişman ama ayıp olur dıye ısteyemıyor. Ödüyor deyıp duruyor. Ama ben buldum bılelı o borc 9bim tlden asagıya inmıyor.Arkadaşa kart vermek asla kabul etmezdim. Benim kaynımda çalışmıyor, çalışmaya da hiç niyeti yok.. Eşimde aynı sizinki gibi gak diyene çıkarır verir. Çözüm yönetime el koymak..Ben evliliğin ilk zamanları aman strese girmesin parasız kalıp diye maaşımdan kalanı veriyordum yettiremedikçe. Kısa sürede uyandım Allah'tan:) Gerekirse parasız kalsın diyorum artık. Bir de yavaştan bilinç altına da işledim, bak çocuğumuz da olucak sıkışıcaz ilerde, biraz kenara atmamız lazım şeklinde şimdi ona göre her ay planlama yapıyoruz, ekstra çıkarıp verecek parası olmuyor:) Tabi ciddi sağlık sorunları filan olur o ayrı,verilir.
Yok gercekten arkadasında. Kendım adamda gördüm kartı. Hatta kartı gecelerde yenıledı eşim. Yenı kartı gıttı adama verdı gene yaçok saçma gerçekten anlattıklarınızı bir okur musunuz? eşiniz kendisi o kartı harcıyor, nerden harcıyorsun demeyin diye de arkadasım kullanır diyor gibi gelmiyor mu size de? ya da ben şüphecilikten iyiden iyiye kafayı yedim
bu işler sıkıntılı işler ne cesaret çok şaşırdım, kartı her türlü illegal iş için kullanabilirYok gercekten arkadasında. Kendım adamda gördüm kartı. Hatta kartı gecelerde yenıledı eşim. Yenı kartı gıttı adama verdı gene ya
İnternet bankacılığından bir baksanıza kartı kullanan adam kocanıza ödeme yapıyor mu ? O miktarda para çanta da taşınmaz muhtemelen eft havaleyle gönderilir. Eğer yoksa mobil bankacılıkta kocanıza söyleyin bir dahaki elden aldığında gelsin size göstersin. Anlamış olursunuz yalan söyleyip söylemediğini. Kardeşi de hadi kız olsa babasından ömür boyu emekli maaşı kalır ( vefat durumunda) ama erkek. Vefat ettiklerinde nr yapmayı planlıyor acaba. Çok yüksek meblağlar değilse lafını etmeyin ( 100 200 filan) ama onunki de yüksek meblağlara ulaşıyorsa önünü kesmek lazım.Kızlar eşim ve ben çalışıyoruz.Eşimin aldıgı ancak eve yetiyor. Benimki de taksit, gezme, kenara atma olarak kullanılıyor.Eşimin tüm kredi kartları, banka kartları bende.Bir tane kredi kartı onda. İnternet bankacılıgından isterse para çekebiliyor.
Eşim sanırım 1yıl önce 9bin TL limiti olan kredi kartını yakın arkadaşına vermiş. Banada çip para kazandıracak falan dedi. Aradan zaman geçti.Mailleri kurcalarken baktımki, asgari ödemesi 3bin TL yazıyor.Az öncede eşime ısrar ettim. İnternet bankacılıgına gir diye. Şifre girdi 2kez,yanlış oldu. Unuttum şifreyi dedi. Kendim müşteri hizmetlerini aradım. Eşimin tcsinş falan girdim. Bu ayki ekstre 8500 TL, asgari ödemesi 1750 TL. Bu adam şuan kendi işini yapıyor. Dükkanı falan yok.Eşim ödüyor kartı diyor. Ancak niye kendine kart çıkarmıyor, eşiminkini kullanıyor.
Geçenlerde de baktım, bu adam eşime mesaj atmış. Ufak bir miktar para istemiş. İnternet bankacılıgından göndermiş. Adam günlük olarak para alıyor. Parasız kalması imkansız. Dükkanı kapattığı için yüklü miktarda parası da var.
Kaynımda işsiz.Yani çalışmayı düşünmüyor.O da sıkışırsa abi şunu halletsene diyor.O da ömür boyu işe girmeyi düşünmüyor. Kv kpnin emekli maaş kartı onda, buna güveniyor. Ancak ileride bu adamada biz mi bakacagız. Eşim kıyamaz verir para.
Ben şöyle yapmayı düşünüyorum. Eşimin maaş kartındaki tüm parayı kendi hesabıma aktarmayı düşünüyorum. Çünkü biri para istediginde, internetten direk gönderebiliyor.
Bana ne önerirsiniz?