Maddi olarak verici koca

Bunu halletsen bile başka kart çıkarır. Sorun bu kartı nasıl halledeceğiniz değil
Sorun adamın millete para savurması. Çok ciddi bir konu. İki yakası bir araya gelmez bu tiplerin.
Oturup ciddi bi şekilde konuşmak lazım. İleride çook büyük borçlara girer ve ceremesini siz çekersiniz. O yine kendine ait olmayan yani kredileri dağıtmaya devam eder.
Nasılsa senin maaşın evin masraflarına falan gidiyor. Bu da kocanızda bir rahatlık oluşturmuş. Bu konu üzerinden de kocanızı iflah edebilirsiniz. Tabii iflah olabilirse..

bende böyle düşünüyorum gayet acık
konu sahibi yok cidden arkadaşı kullanıyor diyor. yani bunu nasıl bilebilirsiniz, adam siz ekstreyi görmeyin diye internet bankacılığına girmiyor. gidip arkadaşına verdi tekrar diyor, arkadaşının adamı satacak hali yok ya, benim arkadaslarım kendi başımı belaya sokmadığım sürece her yalanıma ortak olabilir şahsen, arkadaşı tabi ki diyecek ki evet ben aldım kartı

konu sahibi yok cidden arkadaşı kullanıyor diyor. yani bunu nasıl bilebilirsiniz, adam siz ekstreyi görmeyin diye internet bankacılığına girmiyor. gidip arkadaşına verdi tekrar diyor, arkadaşının adamı satacak hali yok ya, benim arkadaslarım kendi başımı belaya sokmadığım sürece her yalanıma ortak olabilir şahsen, arkadaşı tabi ki diyecek ki evet ben aldım kartı
aynen bide bu dewirde kimse kimseye slmı zor veriyor bide kredi kartı verecek😆😆😆

Erkeğin kafasızıda gerçekten çok zor. Eğer doğru söylüyor ise kart arkadaşındaysa adam kart ile yanlış kişilere yanlış yerde ödeme yaparsa sizin o eşiniz işinden bile olabilir. Bunu ona anlatın. Birazda gurunu kırın.
Anlattık. Kavga ettik cıktım evden. Konusmayacagım onunla. Tüm karttakı parayı da cektım, kendı hesabıma attım. Bakalım kıme atacak para.

Bu işte başka bir iş var bence.
Yoksa eşiniz safın önde gideni.
Para yönetimini elinize alın derim kocanıza da sadece el harçlığı verin.
Aslında kartlar bende. Onda bir kredi kartı var. Nakitler bende. Ama İnternet bankcalıgından birilerine para atıyor. Benım haberım olmuyor tabıkı

Bı kereligine konuşmayı deneyin , anlamazsa ondan fazla harcamaya başlayın ya da harcamayın bilmediği yere saklayın paranızı. Hiç seslenmeyin yetmiyor deyip çekilin kenara . Ben bu şekilde çözmustum zamanında . Hepsi aynı olmasa da para hepimiz için aynı olmayınca ne verebilir ne yiyebilir .

Garip olay adam kendine neden kart cikartmiyormus sanki baska bir is var gibi.
Siz konunun üzerinde durun belki anlatir.

Yakin zamanda en yakin arkadasimda esinin hic bilmedigi bankadan kredi cektigini ögrendi adam kurnaz birde bankanin uygulamasini siliyormus telefondan isi bitince.
Kriptoda kaybetmis paralari🤦‍♀️

Garip olay adam kendine neden kart cikartmiyormus sanki baska bir is var gibi.
Siz konunun üzerinde durun belki anlatir.

Yakin zamanda en yakin arkadasimda esinin hic bilmedigi bankadan kredi cektigini ögrendi adam kurnaz birde bankanin uygulamasini siliyormus telefondan isi bitince.
Kriptoda kaybetmis paralari🤦‍♀️
Off ciddi mi.
Ya emınım kart adamda. Hatta 1 2ay önce banka yenı kart gönderdi. Gıttı eşim yenı kartı adama verdı. Bu adama cok güveniyor. Adam dün telefon alacagım kendıme dıyor. Ee bızım borc ne olacak. Bırde aylardır 9bın TL. Borc hep aynı. Kendıne niye kart cıkartmadı.Abisinin kartını da alabılırdi

Borsaya daha önce benden gızlı para atmıs. Ben ögrenınce bozdurdu. Kaynıma, arkadasına bazen atıyor para. Birde kredi kartını arkadasına vermıs
Bakın sizi üzmek istemem
Ama hiç kimse arkadaşına uzun vadeli kredi kartını vermez
Kredi kartı çıkarmak zor birşey değil
Arkasaşı kendisi adına kart çıkarabilir
Eşiniz sizi kandırıyor kısa ve net

X