2 ay önce ayrıldığım bi ilişkim vardı 1 sene sürdü. Daha önce de çok konusunu açtım. Kendisi ciddi ilişki istemiyordu bana uymuyordu bitirdim. Çok seviyodum ama o hayatına başkasını aldığını söyleyince benim de artık yoluma bakmam gerektiğini anladım. Bi süredir görüşmek isteyen bir çocuk vardı. Onunla 2 kez görüştük. Tabi daha erken ama yine de çok anlayışlı, Çok ince düşünceli biri. Kötü bi enerji sezmedim diğerlerinde olduğu gibi. Çocuk henüz öğrenci bu sene mezun olacak benim gibi. Maddi durumu çok iyi değil öğrenci olduğu için normal karşılıyorum. Ama ben şimdiye kadar hep durumu iyi olanlarla sevgili oldum. Arabası olanlarla. Arabası yok mesela diğer çocuğun vardı diye çok alışmıştım. Buluştuğumuzda ilk hesabı ödedi. İkincide ben teklif ettim farketmez dedi hiç ısrar etmedi. Ama eski sevgilim gerçekten ne kadar üzse de bir kere bile bana ödetmezsin ısrar etmeme rağmen. Mesela bu çocukla buluştuğumuzda yemekte yiyemiyorum. Aç mısın diye soruyor hayır diyorum cebinden para çıkmasın diye. Ben sanırım diğer çocuğun konforuna çok almışım beni evimden arabayla almasına vs. Bi de bu çocukta beni düşündüren şey denizci olması yani ilerde ne olur bilmiyorum ama. Denizci biriyle ne kadar devam edebilirim. Ama çocuk ciddi ilişki çocuğu yani karakter olarak tam istediğim biri. Tek düşündüren işte bu sebepler. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Siz hep karşı taraf yapsın istiyorsunuz ama böyle bir ilişki olmaz. Siz de elinizden geleni yapacaksınız . Erkek diye hep onun ödemesi yanlış olur. Bir gün hesabı ben öderim bir gün o …. Zenginliğe de gelince tabii ki karşı tarafın maddi durumunun iyi olması size cazip gelebilir . Sonuçta ev, araba kolay alınmıyor . Hele ki bu devirde ! Ama empati yapıp kendinize de bakmanız lazım. Sizin durumunuz nasıl ? Karekter bakımından iyi huylu ise ilişkinize devam edin derim . Evlilik iki kişi ise beraber çalışıp ekonomik anlamda da her şeyin en iyisini yapabilirsiniz . Sevgiler ….2 ay önce ayrıldığım bi ilişkim vardı 1 sene sürdü. Daha önce de çok konusunu açtım. Kendisi ciddi ilişki istemiyordu bana uymuyordu bitirdim. Çok seviyodum ama o hayatına başkasını aldığını söyleyince benim de artık yoluma bakmam gerektiğini anladım. Bi süredir görüşmek isteyen bir çocuk vardı. Onunla 2 kez görüştük. Tabi daha erken ama yine de çok anlayışlı, Çok ince düşünceli biri. Kötü bi enerji sezmedim diğerlerinde olduğu gibi. Çocuk henüz öğrenci bu sene mezun olacak benim gibi. Maddi durumu çok iyi değil öğrenci olduğu için normal karşılıyorum. Ama ben şimdiye kadar hep durumu iyi olanlarla sevgili oldum. Arabası olanlarla. Arabası yok mesela diğer çocuğun vardı diye çok alışmıştım. Buluştuğumuzda ilk hesabı ödedi. İkincide ben teklif ettim farketmez dedi hiç ısrar etmedi. Ama eski sevgilim gerçekten ne kadar üzse de bir kere bile bana ödetmezsin ısrar etmeme rağmen. Mesela bu çocukla buluştuğumuzda yemekte yiyemiyorum. Aç mısın diye soruyor hayır diyorum cebinden para çıkmasın diye. Ben sanırım diğer çocuğun konforuna çok almışım beni evimden arabayla almasına vs. Bi de bu çocukta beni düşündüren şey denizci olması yani ilerde ne olur bilmiyorum ama. Denizci biriyle ne kadar devam edebilirim. Ama çocuk ciddi ilişki çocuğu yani karakter olarak tam istediğim biri. Tek düşündüren işte bu sebepler. Ne yapmalıyım bilmiyorum
yoo neden ailemin malı benim malımda olsun ki?Ailemin parası benim de param yahu eşimin evi varsa benim de evim var ailemin vermiş olduğu 21 yaşında evlenirken evim olacak hali yoktu saçmalamayın isterseniz biz aileden maddi durumu iyi olan insanlarız şükür yapmışlar eşim de öyle onun da ailesinden gelen bir maddi imkanı var ayrıca iyi bir işe sahip ben de imkanlarımız el verdiği için çalışmıyorum çalışmak zorunda da değilim.
Sizinle fikirlerimiz bakış açılarımız çok farklı bence karışıklı hiç fazla konuşmaya gerek ailemin malı benim de malımdır eşimin ailesinin malı da eşimindir biz böyle yetiştik annem babam benden 1 kuruşunu esirgemez çalışmıyorum ve çocuğumu kendim büyütüyorum Allah böyle bir imkanı vermiş sonsuz şükürler olsunyoo neden ailemin malı benim malımda olsun ki?
Lütfeder de verirlerse allah razı olsun ama
çalışmış kazanmışlar bugun hepsini satıp yiyoruz deseler kendinize ait elle tutulur hiç bir şeyiniz yok.
Benimde annemin ve kayinpederimin durumu oldukça iyi ama şuan banane bundan yani varsayimlarla ay ben çok zenginim durumum çok iyi diyip kocamında durumu iyi olsun diye arayışa giremem ki.
Mesela sizin 21 yaşinda evlenirken eviniz olacak hali yok iken kocaanizinda o yaşta evi olacak hali yoktu.
Kendimize gelince 21 yaşımda nasıl olsun diye düşünürken karşı tarafta herşeyi arıyoruz bunu söylemek istiyorum aslında.
çalışıp çalismama durumunuz beni bağlamaz o sizin bileceginiz bir şey.
Ben eşinizin maddi durumunu merak ettim. İyiden kastımız kaç asgari ücret? Ben aynı o kuru kuru aşk diyen takımdan olurdum. Ama tabii ki işsiz koca da istemem. O yüzden karşı tarafın kast ettiği iyi ne çok merak ediyorum.Mesela lisede bir tartışma konusu açmıştı edebiyat hocası aşk mı para mı diye bir taraf parayı seçti bir taraf aşkı seçti ben kuru kuru aşkı seçmemiştim maalesef durum bu17 yaşında da aynı kafam 34 yaşında da aynı kafam
Kusura bakmayın da burada evimize giren geliri paylaşacak değilimBen eşinizin maddi durumunu merak ettim. İyiden kastımız kaç asgari ücret? Ben aynı o kuru kuru aşk diyen takımdan olurdum. Ama tabii ki işsiz koca da istemem. O yüzden karşı tarafın kast ettiği iyi ne çok merak ediyorum.
Sizin iyiniz ile benim iyi aynı olamaz bu göreceli bir kavramdır.Ben eşinizin maddi durumunu merak ettim. İyiden kastımız kaç asgari ücret? Ben aynı o kuru kuru aşk diyen takımdan olurdum. Ama tabii ki işsiz koca da istemem. O yüzden karşı tarafın kast ettiği iyi ne çok merak ediyorum.
Çok ayıp bir yorum bu amaKızlar çok sormuşsunuz konu sahibine senin neyin var? neyin var? diye o da çekiniyor onun yerine ben açıklayayım neyi olduğunu : 250 gramı
yoo neden ailemin malı benim malımda olsun ki?
Lütfeder de verirlerse allah razı olsun ama
çalışmış kazanmışlar bugun hepsini satıp yiyoruz deseler kendinize ait elle tutulur hiç bir şeyiniz yok.
Size hiç guvenmedim bir erkekte umarim güvenmezİyi günde kötü günde diye evet deniliyor zengin birini tercih edince bu maddi durumu kötüye gidince ayrılacağın anlamına gelmiyor ama bir tercihtir maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olmak benim ilk önceliklerim arasındaydı
Evet denizci olması beni de korkutuyorDenizci ile asla olmaz. Uzak dur. Sonu hüsran ile biter. Mutlaka biter. Ziyan olursun.
Maddiyat sorun değil. Para kazanılır. Hayat şartları çok zorlaştı kabul. Ama yaşınız daha genç ne bu acele ?
Siz çalışmadan asalakça yaşayabileceğiniz zengin koca bulun.
Arkadaşımın sevgilisi de öğrenci am arkadaşıma kolyeler hediyeler her şey yapıyorAdam öğrenci farkında mısınız? Yok arabası yok, yok hesabı ödemiyor. Daha ne olacağdı?
Bırakın çocuğu kendine uygun birini bulsun.
Hepsi terk ediyor diye ben mi hatalı oluyorumAşktan bahsetmiyorum bile. Yani dese ki ben maddiyati tercih ettim mantik iliskisi/evliligi isterim ona bile bir nebze tamam.
Içinde kendisine hakaret edilen ilişkiden ne aşk iliskisi olur ne mantik...
Zaten hepsi de terkediyor kendisini, istese de olmuyor o ayri.
Denizcilik okuyor öğrenci henüzDenizci mi ,öğrenci mi ?
Ne kadar iğrençsin umarım kendi zihniyetinde insanlar girer hayatına daKızlar çok sormuşsunuz konu sahibine senin neyin var? neyin var? diye o da çekiniyor onun yerine ben açıklayayım neyi olduğunu : 250 gramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?