1 kere ödemişsiniz onu da dert ediyorsunuzÖdüyorum zaten
Merve sen ilişki ne nasıl yaşanır bilmiyorsun. Saçma sapan hediyeleşmekle ilişki yaşanmaz. Birbirine destek olursun, birlikte yapmaktan zevk aldığın şeyler olur, sohbetinden keyif alırsın vb.Hediye alıcam ben de mesela ona haftaya
Mesele maddi durum denkliği değil ki, kim beni elde etmek için daha fazla harcarsa ona giderim gibi bişey. Açık artırmaya çıkarmış kendini hatun. Siz de laf anlatmaya çalışıyorsunuzBaşlığa cevabım hayır olmazdım. Ama ben 30larında kendi işi gücü olan belli bir standartta yaşayan kadınım. Güzel yemekler için başkasının elini cebine atmasına ihtiyaç duymayan biri yani. Siz de bu konuma geldiğinizde bu durumu sorgularsınız olur mu?
Hey allamm ya
Tabiki kadın erkek herkes çalışmalı bu devirde fakat ülkede herkese yetecek kadar iş yok neyazikki.Ev hanımı olmayı istemiyor kimse,iş yok.Demek istediğim insanlar kriterleri ayarlarken kendinden üstü olacak şekilde ayarlıyor.Çalışmıyorsa yan geliri de yoksa bir erkeğin maaşına kalıyorsa kendi bileceği iş elbette
Yani çalışmıyorsa çalışmaya başlaması lazım bir zahmet milenyumun ortalarına geliyoruz artık z kuşağından olup ev hanımı olmayı istemek ayrı bir vizyonsuzluk
Yooo burda bir sürü kadın ev hanımı olmak için can atıyor. Kocalarından sevgililerinden bu konuda hakaret yedikleri halde ev hanımı olmaya çalışıyor. Üç kuruş gelirle yaşamayıp sadece hayatta kaldıkları durumlarda bile çalışmaktan kaçıyor. Yani öyle kimse istemiyor diye bir şey yok.Tabiki kadın erkek herkes çalışmalı bu devirde fakat ülkede herkese yetecek kadar iş yok neyazikki.Ev hanımı olmayı istemiyor kimse,iş yok.Demek istediğim insanlar kriterleri ayarlarken kendinden üstü olacak şekilde ayarlıyor.
Erkekler kendinden üstünü istemesinler bir zahmet, komplekse giriyorlar olmuyor.Evet öyleleri de var, örneğin bizim gelin.Calisiyorken evlendi işi bıraktı,öyle de kaldı, çalışmak istemiyor.Cunku geliri paylaşmak istemiyor, bana kalmayacaksa çalışmam daha iyi diyor.Yooo burda bir sürü kadın ev hanımı olmak için can atıyor. Kocalarından sevgililerinden bu konuda hakaret yedikleri halde ev hanımı olmaya çalışıyor. Üç kuruş gelirle yaşamayıp sadece hayatta kaldıkları durumlarda bile çalışmaktan kaçıyor. Yani öyle kimse istemiyor diye bir şey yok.
Denk istemek evet herkesin hakkı ama benden daha iyi olsun diye kriter olmaz. O zaman erkek de kendisinden daha üstünü kriter olarak koyabilir.
Ülkede herkese yetecek kadar iş yok kısmına kısmen katılıyorum ancak çalışmak isteyen kadın eğitimsiz dahi olsa çalışır. Gider temizlikçi olur yine çalışır. Bakın benim eski oturduğum yerde kadını 20 yıllık eşi boşadı kadın ev ev gezdi broşür dağıttı evlere köfte baklava geleneksel yemekler vs… Hemen hemen hepimiz siparişler verdik kadından hala bile gider ziyaret ederim ortaklaşa ev yemekleri üzerine kendi gibi bir bayanla yer açtılar en sonundaTabiki kadın erkek herkes çalışmalı bu devirde fakat ülkede herkese yetecek kadar iş yok neyazikki.Ev hanımı olmayı istemiyor kimse,iş yok.Demek istediğim insanlar kriterleri ayarlarken kendinden üstü olacak şekilde ayarlıyor.
Yalnız içinde bulunduğumuz dönemde artık erkekler zengin kadın olmasa da çalışan kadın istiyor. Bazıları direkt mal mülk soruyor pek kompleks yapan yok yani…Erkekler kendinden üstünü istemesinler bir zahmet, komplekse giriyorlar olmuyor.Evet öyleleri de var, örneğin bizim gelin.Calisiyorken evlendi işi bıraktı,öyle de kaldı, çalışmak istemiyor.Cunku geliri paylaşmak istemiyor, bana kalmayacaksa çalışmam daha iyi diyor.
Ben benden kültürlü,benden donanımlı olsun,kariyer olarak da benim gibi olsun dedim.Dedim de ne oldu,adamin işi vsr ama paraları borca harca gidiyordu,bu da var.Benden kültürlüydu ama beni eziyordu bir şey sorunca.Kriter koysan da boş
İnsanın kriterleri tabi ki olabilir ona söylenen bir şey yok ama benden üstün olsun kısmı problem ki sizin de tecrübe ettiğiniz gibi. Sizden üstün bir adamı tatmin edememişsiniz belli ki. Denklik önemli diyoruz o yüzden.Erkekler kendinden üstünü istemesinler bir zahmet, komplekse giriyorlar olmuyor.Evet öyleleri de var, örneğin bizim gelin.Calisiyorken evlendi işi bıraktı,öyle de kaldı, çalışmak istemiyor.Cunku geliri paylaşmak istemiyor, bana kalmayacaksa çalışmam daha iyi diyor.
Ben benden kültürlü,benden donanımlı olsun,kariyer olarak da benim gibi olsun dedim.Dedim de ne oldu,adamin işi vsr ama paraları borca harca gidiyordu,bu da var.Benden kültürlüydu ama beni eziyordu bir şey sorunca.Kriter koysan da boş
Ne kadar iğrençsin umarım kendi zihniyetinde insanlar girer hayatına da
Çok ayıp bir yorum bu ama
İlk defa başıma geliyor o yüzden1 kere ödemişsiniz onu da dert ediyorsunuz
Hediyenin bi anlamı var. Söylediği bir şeydi benim de içimden geldi yapıcam mutlu olsun diye.Merve sen ilişki ne nasıl yaşanır bilmiyorsun. Saçma sapan hediyeleşmekle ilişki yaşanmaz. Birbirine destek olursun, birlikte yapmaktan zevk aldığın şeyler olur, sohbetinden keyif alırsın vb.
Çok çocukça bu söylediğin şeyler.
Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdimDoğrusu bu ama.
Zengin misin? Yok, çalışıyor musun? Yok. Araban var mı? Yok. Paran var mı? Yok.
Hiç bir şeyi olmayıp her şeyi talep ediyor neden? Çünkü şeyi var.
Eee herşey aynı anda olmuyormuş işte.Ayrıl barış çok oldu ve bana karşı saygısız, kaba davranıyordu
Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdim
Onu da yapmak istemiyor. Hep ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin. Kuru kuruya dörtlük dörtlük hizmet bekliyor.Doğrusu bu ama.
Zengin misin? Yok, çalışıyor musun? Yok. Araban var mı? Yok. Paran var mı? Yok.
Hiç bir şeyi olmayıp her şeyi talep ediyor neden? Çünkü şeyi var.
Sen çok yapıyosun herhaldeOnu da yapmak istemiyor. Hep ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin. Kuru kuruya dörtlük dörtlük hizmet bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?