• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durumu iyi olmayan biriyle olur muydunuz

Parasına çökecek birini arıyorsunuz falan yazmışlar da yani kocamın parası benim de paramdır kadınlar güzelliğiyle erkekler parasıyla 😂bas bas paraları Leylaya demişler 😂

Maddi duruma belli ölçüde ben de bakarim, baktim ama kendine kufur eden birine de en azindan arabasi vardi yemegimi ödüyordu kafasina girmek bambaska bir şey. 😀
Ben hic bir erkegin bu kadar itip kakmaya ses cikartmayan peşinde gezen birine de saygi duyacagini dusunmuyorum.
Tercih eden, seçen kişi olmakla birilerinin arabasina binebilmek icin kotu davranişlara katlanmak ayni sey degil.
Olmuyorsa olmuyordur o zaman kendi dengine bakmali insan.

Konu sahibi şimdi sana çok açık konuşacağım .
Insanlar bir ürünü para ile satın alır. Senin her türlü ihtiyacını başka bir insan karşılarsa sen bir ürün olursun. Ürünler de fikir belirtemez. Karşı tarafa ait olduğu için onun istediği yerde ve isteğidi şekilde dururlar. Ha sen bu hayatta bir "ürün" olmayı kabul ediyorsan gittiğin yol doğru yol . Yok benim bir sahsiyetim var diyorsan biraz geriye çekil ve yazdığın yaziyi tekrar oku .

Bir pompalama var sen kadinsin sana erkek ne kadar para harcarsa o kadar değer verir diye. Onun aslı şu bir erkek senin her ihtiyacını karşılar ve sen ona ait olursan artık itaat etmek zorunda kalırsın . Sen sen ol . Her buluştuğunda paranı ödetme. Tabi bir kişiliğin varsa

Konu sahibi şimdi sana çok açık konuşacağım .
Insanlar bir ürünü para ile satın alır. Senin her türlü ihtiyacını başka bir insan karşılarsa sen bir ürün olursun. Ürünler de fikir belirtemez. Karşı tarafa ait olduğu için onun istediği yerde ve isteğidi şekilde dururlar. Ha sen bu hayatta bir "ürün" olmayı kabul ediyorsan gittiğin yol doğru yol . Yok benim bir sahsiyetim var diyorsan biraz geriye çekil ve yazdığın yaziyi tekrar oku .

Bir pompalama var sen kadinsin sana erkek ne kadar para harcarsa o kadar değer verir diye. Onun aslı şu bir erkek senin her ihtiyacını karşılar ve sen ona ait olursan artık itaat etmek zorunda kalırsın . Sen sen ol . Her buluştuğunda paranı ödetme. Tabi bir kişiliğin varsa
Ay evet. Yıllardır zorla kazanılmış haklarımızı sanki bizim lehimize gibi geri almaya çalışıyorlar. İşin kötü yanı çoğu kadın da bu furyaya kapılıyor.

Daha şimdiden bu düşünülür mü ya😣 Uyumlumuyuz, sohbet edebiliyormuyuz, kisiligi bana mutluluk keyif veriyormu diye dusuneceginiz yerde, siz arabadan paradan bahsediyorsunuz. Ne tuhaf...

Kendi maddi durumunuz nasıldı mesela?
eşinizle aşşagi yukari yaşıtsinizdir belki 3 5 yaş vardir aranizda karşı taraftan her türlü maddi beklentiye girerken sizin neyiniz vardı mesela?
Çok şükür eşimin maddi durumuyla eşdeğeriz pek bir fark yok hatta bizim daha iyi

Konuyu tekrar oku bence kendisine hakaretler eden insan yerine koymayan adamı ama arabası vardı beni bırakıyordu falan diye bahsediyor güzelliyor bunu konfor alanı olarak görüyor bu çocuğun neymiş arabası yokmuş sen eşinin aynı zaman da sür şofeer olarak mı gördün canımcım 😂 evlenirken bu bir aile babası olabilir mi ev geçindirir mi durumu ahvali nasıl diye bakmak zaten normal bu eleştirilmiyor. Kadının bakış açısı eleştiriliyor.
Yok detaylı okumadım zaten sadece maddi durumu değerlendirilerek evlilik yapılmaz. Ama maddiyat da bir kıstastır.

Maddi duruma belli ölçüde ben de bakarim, baktim ama kendine kufur eden birine de en azindan arabasi vardi yemegimi ödüyordu kafasina girmek bambaska bir şey. 😀
Ben hic bir erkegin bu kadar itip kakmaya ses cikartmayan peşinde gezen birine de saygi duyacagini dusunmuyorum.
Tercih eden, seçen kişi olmakla birilerinin arabasina binebilmek icin kotu davranişlara katlanmak ayni sey degil.
Olmuyorsa olmuyordur o zaman kendi dengine bakmali insan.
Tabii ki arabası var evi var diye hanzo bir herifle de birlikte olunmaz 😀ama herkesin karşıdaki kişiyi değerlendirme biçimi farklıdır kimisi aşk aşk der kiminin önceliği maddiyattır

Tabii ki arabası var evi var diye hanzo bir herifle de birlikte olunmaz 😀ama herkesin karşıdaki kişiyi değerlendirme biçimi farklıdır kimisi aşk aşk der kiminin önceliği maddiyattır

Aşktan bahsetmiyorum bile. Yani dese ki ben maddiyati tercih ettim mantik iliskisi/evliligi isterim ona bile bir nebze tamam. 😀
Içinde kendisine hakaret edilen ilişkiden ne aşk iliskisi olur ne mantik...
Zaten hepsi de terkediyor kendisini, istese de olmuyor o ayri.

Aşktan bahsetmiyorum bile. Yani dese ki ben maddiyati tercih ettim mantik iliskisi/evliligi isterim ona bile bir nebze tamam. 😀
Içinde kendisine hakaret edilen ilişkiden ne aşk iliskisi olur ne mantik...
Zaten hepsi de terkediyor kendisini, istese de olmuyor o ayri.
Ben detaylı okumadım biraz okudum yorumlara da baktım o kadar her şey tabii ki para değildir.

Ülkenin hali belli, para olmadan maalesef geçinmek çok zor. Ama illaki çok zengin olmasına gerek yok. Para her zaman kazanılabilir. Karşınızdaki insan nasıl biri size karşı tutumu nasıl değer verir mi el üstünde tutar mı? Çalışkan mı çömert mi? Bunlar biraz daha önemli. Arabası varsın olmasın. İlerde olmayacağı anlamına gelmiyor.

Tabi ki ama herkes farklı düşünüyor. 😊
Mesela lisede bir tartışma konusu açmıştı edebiyat hocası aşk mı para mı diye bir taraf parayı seçti bir taraf aşkı seçti ben kuru kuru aşkı seçmemiştim maalesef durum bu 🤭17 yaşında da aynı kafam 34 yaşında da aynı kafam 😂

2 ay önce ayrıldığım bi ilişkim vardı 1 sene sürdü. Daha önce de çok konusunu açtım. Kendisi ciddi ilişki istemiyordu bana uymuyordu bitirdim. Çok seviyodum ama o hayatına başkasını aldığını söyleyince benim de artık yoluma bakmam gerektiğini anladım. Bi süredir görüşmek isteyen bir çocuk vardı. Onunla 2 kez görüştük. Tabi daha erken ama yine de çok anlayışlı, Çok ince düşünceli biri. Kötü bi enerji sezmedim diğerlerinde olduğu gibi. Çocuk henüz öğrenci bu sene mezun olacak benim gibi. Maddi durumu çok iyi değil öğrenci olduğu için normal karşılıyorum. Ama ben şimdiye kadar hep durumu iyi olanlarla sevgili oldum. Arabası olanlarla. Arabası yok mesela diğer çocuğun vardı diye çok alışmıştım. Buluştuğumuzda ilk hesabı ödedi. İkincide ben teklif ettim farketmez dedi hiç ısrar etmedi. Ama eski sevgilim gerçekten ne kadar üzse de bir kere bile bana ödetmezsin ısrar etmeme rağmen. Mesela bu çocukla buluştuğumuzda yemekte yiyemiyorum. Aç mısın diye soruyor hayır diyorum cebinden para çıkmasın diye. Ben sanırım diğer çocuğun konforuna çok almışım beni evimden arabayla almasına vs. Bi de bu çocukta beni düşündüren şey denizci olması yani ilerde ne olur bilmiyorum ama. Denizci biriyle ne kadar devam edebilirim. Ama çocuk ciddi ilişki çocuğu yani karakter olarak tam istediğim biri. Tek düşündüren işte bu sebepler. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Olmam.
Pembe hayallere gerek yok.

Çok şükür eşimin maddi durumuyla eşdeğeriz pek bir fark yok hatta bizim daha iyi
ailenizden bahsetmiyorum, sizin kendinize ait neyiniz vardi?
yani karşı taraftan ev, araba bol para beklerken siz kendinize ailenizden bağımsiz bu imkanları sağlayabiliyormuydunuz?

Mesela lisede bir tartışma konusu açmıştı edebiyat hocası aşk mı para mı diye bir taraf parayı seçti bir taraf aşkı seçti ben kuru kuru aşkı seçmemiştim maalesef durum bu 🤭17 yaşında da aynı kafam 34 yaşında da aynı kafam 😂

Valla insanın kuru haliyle bolluklu birisini araması da çok ütopik nerde bulacaksın arkadaşım? diye sorarlar 😊 Dolandırılan kadınlarımız var bu arada sosyal medyada bana fabrikatörüm dedi diyen Müge de senle işi ne diye hiç mi sorgulamadın kendini diyor.
aksi halde aynı ortamda olmaları için çalışmaları gerekiyor denk olabilmek için çünkü herşeyleri lüks oluyor bu arkadaşların lüks mekan lüks arabalar falan bazıları hayata 3-0 önde başlıyor. Bu kişiler zaten doğuştan sahip diğerleri kendi çabası ile gelmeye çalışır.
Hayır nerde karşılaşacaksın dizilerde acayip güzelsen kazanırsın gazı var zengin adam fakir kadın o işler pek öyle olmuyor istisnalar kaideyi bozmaz para parayı çeker herkes dengi ile uzun birliktelik ve evliliğe gidiyor.
Demek o ki kadın öncelikle kendinde birşeyleri başarması gerekiyor öyle ben güzelim demekle olmuyor.
Ama evlenirken durumuna bakmak normal çalışmayan bir baltaya sap olamamıs ile de sırf sevdiğin için evlenmezsin. Kadınlar içgüdüsel olarak kendine yeten güçlü karakterleri seçer bu biraz eski güdü olsa bile kadın çalışmayan birine bakmak istemez.

ailenizden bahsetmiyorum, sizin kendinize ait neyiniz vardi?
yani karşı taraftan ev, araba bol para beklerken siz kendinize ailenizden bağımsiz bu imkanları sağlayabiliyormuydunuz?
Ailemin parası benim de param yahu eşimin evi varsa benim de evim var ailemin vermiş olduğu 21 yaşında evlenirken evim olacak hali yoktu saçmalamayın isterseniz biz aileden maddi durumu iyi olan insanlarız şükür yapmışlar eşim de öyle onun da ailesinden gelen bir maddi imkanı var ayrıca iyi bir işe sahip ben de imkanlarımız el verdiği için çalışmıyorum çalışmak zorunda da değilim çalışsam zaten elimde bir mesleğim var onu yapmıyorum hobi amaçlı satış yapıyorum.

Back
X