• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durumu iyi olmayan biriyle olur muydunuz

Denizciler iyi kazanır diye biliyorum ama siz ayrılın başka yolunacak kaz ara sen

Denizciler iyi kazanır da her limanda artıkları vardır. Tanıdığım iki denizcinin de gayrimeşru çocuğu var biri ispanyol diğeri avustralyalı kadından

Kocasının maaşını bankamatikten çeken çalışmayan bazı KK kadınları kendisine önerilerde bulunabilir :))

Valla yorumlara baktım da herkesin tercihi yani 😂 ben de evlenmeden önce evi olmayan biriyle evlenmem demiştim keza da öyle tercih ettim diğer şartlar da çok önemli tabii ki ama maddiyat da bu devirde çok önemli

Evlendiguniz

Evlendiginizde zengin olup sonradan fakir olsa bosanacakmisiniz maddi durum degiskendir hayatin cok basindasiniz
İyi günde kötü günde diye evet deniliyor zengin birini tercih edince bu maddi durumu kötüye gidince ayrılacağın anlamına gelmiyor ama bir tercihtir maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olmak benim ilk önceliklerim arasındaydı

Sen ne yapsın mesela zengin adam ?
Ne özelliğin var ?
Çok mu güzelsin?
Shshshsh

Zengin insanlar için güzel kadınlar bile sıradan bence arkadaşımın zengin tanıdığı var sevgilileri hepsi model Rus birkaç ay sevgili olup başka birini buluyor 😂

Parasına çökecek birini arıyorsunuz falan yazmışlar da yani kocamın parası benim de paramdır kadınlar güzelliğiyle erkekler parasıyla 😂bas bas paraları Leylaya demişler 😂

Konuyu tekrar oku bence kendisine hakaretler eden insan yerine koymayan adamı ama arabası vardı beni bırakıyordu falan diye bahsediyor güzelliyor bunu konfor alanı olarak görüyor bu çocuğun neymiş arabası yokmuş sen eşinin aynı zaman da sür şofeer olarak mı gördün canımcım 😂 evlenirken bu bir aile babası olabilir mi ev geçindirir mi durumu ahvali nasıl diye bakmak zaten normal bu eleştirilmiyor. Kadının bakış açısı eleştiriliyor.

arabasizlik zor ise babaniz alabilir size bir tane öyle daha kolay olur.
siz sevebileceginiz birini aramiyorsunuz ki, sizin bütün masraflarinizi karşılayan ayağınızı yerden kesen bir enayi istiyorsunuz.
mesela sizin neyiniz var?
arabaniz varmı cebinizde paraniz bolmu sizinle yaşıt daha hayata bile atılmamış ögrenci olan insanlardan bu ne beklenti?
insanlar çoluğunu çocuğunu siz onların rızkını yiyin diye yollamiyor oralara çok yemek yemek istiyorsaniz siz odeyi verin hesaplari

İyi günde kötü günde diye evet deniliyor zengin birini tercih edince bu maddi durumu kötüye gidince ayrılacağın anlamına gelmiyor ama bir tercihtir maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olmak benim ilk önceliklerim arasındaydı
Kendi maddi durumunuz nasıldı mesela?
eşinizle aşşagi yukari yaşıtsinizdir belki 3 5 yaş vardir aranizda karşı taraftan her türlü maddi beklentiye girerken sizin neyiniz vardı mesela?

Eşimle sevgiliyken durumu hiç iyi değildi.O zamanlar bunu hiç sorun etmedim.Evlendikten sonraysa işleri çok güzel açıldı.Şuan o zamanlar tahmin edemeyeceğim şeylere sahip olduk çok şükür.Demem o ki adamın karakterini ve sevginizi baz alın.Bugün olmaz yarın var olur bugün var olan yarın yok olur

Çok yorum var okuyamadim, kendi fikrimi söyleyeceğim
Eğer maddi durumun iyi biriysen, böyle büyüyüp alistiysan daha aşağı biriyle ciddi zorluk çekersin

Ben mesela uçahı olmayan biriyle asla görüşmedim. Uçahtan uçaha gezdim hep. Araba sevmem, mıy mıy. Kocamın iki uçahı var. Birini iş için kullanıyor, birini benim için. İkinci uçahı evlenmeden önce doğum günümde aldırdım, bana özel bir şey olsun dedim.

Eşimle sevgiliyken durumu hiç iyi değildi.O zamanlar bunu hiç sorun etmedim.Evlendikten sonraysa işleri çok güzel açıldı.Şuan o zamanlar tahmin edemeyeceğim şeylere sahip olduk çok şükür.Demem o ki adamın karakterini ve sevginizi baz alın.Bugün olmaz yarın var olur bugün var olan yarın yok olur

Güneş gibi doğmuşsun adamın hayatına desene işleri açılmış 👏Allah hayırlı eş vermeli tabi ki adamın da çalışkan ayağı sağlam basması. Buna doğru insan doğru insanı bulmuş diyorum. 😊

Güneş gibi doğmuşsun adamın hayatına desene işleri açılmış 👏Allah hayırlı eş vermeli tabi ki adamın da çalışkan ayağı sağlam basması. Buna doğru insan doğru insanı bulmuş diyorum. 😊
Biraz öyle oldu kısmetim varmış demek diyorum.Eşim de çalışkandı birşeyler vesile oldu iyi oldu 😇

Back
X