- 30 Kasım 2019
- 12.116
- 38.672
- 598
Nasıl daha iyi konumdasın mesela ? Araban var mı ? Çok alışmışsın ya hani.Şu an konuştuğum çocuktan daha iyi konumdayım ama işte karakterini beğendim ciddi ilişki insanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl daha iyi konumdasın mesela ? Araban var mı ? Çok alışmışsın ya hani.Şu an konuştuğum çocuktan daha iyi konumdayım ama işte karakterini beğendim ciddi ilişki insanı
E Kasım 25'te şunu yazan sen değil miydin?Şu an konuştuğum çocuktan daha iyi konumdayım ama işte karakterini beğendim ciddi ilişki insanı
Sen de daha okul okuyorsun, senin de daha işin yok, sen de ailene bağlı yaşıyorsun. Tam olarak hangi konumda daha iyi olduğunu düşünüyorsun?25 yaşındayım. Hala üniversite okuyorum son sınıfım. Benim yaşıtlarım evlendi çalışıyor. Ben hala aileme bağlı yaşıyorum. Okul bitecek ne yapıcam belli değil.
Eee görüyoruz etrafta varOhoo sen de hem zengin hem karakteri iyi adam istiyorsun çok mu kdrama izledin acaba hanım abla
Kendini sadrazamın sol billuru sanıyor hasbamE Kasım 25'te şunu yazan sen değil miydin?
Sen de daha okul okuyorsun, senin de daha işin yok, sen de ailene bağlı yaşıyorsun. Tam olarak hangi konumda daha iyi olduğunu düşünüyorsun?
Sen ne yapsın mesela zengin adam ?Eee görüyoruz etrafta var
Ben bile unutmuşum kurduğu cümleleri helal olsunO çocuk sevgilin değildi ki, evinden alıyordu yemek ismarliyordu ama canı isteyince iki güzel söz söyler öper koklar oynaşirdi, istemeyince telefonlarını bile açmıyordu, küfürlü konuşuyordu, 'ben kimsenin peşinde kosmam, benden ciddi ilişki bekleme' der köpek çekerdi .
Bu adam mı alıştığın sevgili?
Araba çok rahatsa kredi cek kendi arabani kendin al, böylece kimseye kendini 'aldirmak' zorunda kalmazsin
Olanlar sana niye gelsin ablam. Senin zihniyetinde birine niye varsınlar ?Eee görüyoruz etrafta var
E Allah'ın günü küfürlü sslerini paylaştığın için gayet hakimim eski sevgiline:)Ben bile unutmuşum kurduğu cümleleri helal olsun
Psikolojik durumu da bir diğer eksisi hanfendinin de farkında değilKendini sadrazamın sol billuru sanıyor hasbam
evetSen ne yapsın mesela zengin adam ?
Ne özelliğin var ?
Çok mu güzelsin?
Shshshsh
Erkekle kafayı bozmuş belli kiPsikolojik durumu da bir diğer eksisi hanfendinin de farkında değil
Merve güzeli havada karada kaparlar gülüm, yeme bizi
Psikolojimde ne varPsikolojik durumu da bir diğer eksisi hanfendinin de farkında değil
Ne alaka diğer çocuk beni bıraktı diye mi böyle düşünüyorsunMerve güzeli havada karada kaparlar gülüm, yeme bizi
Yooo :))Ne alaka diğer çocuk beni bıraktı diye mi böyle düşünüyorsun
O zaman babaciğina söyle sana araba alsın ki başkasindan araba beklentisine girme yada sırf arabası var diye sana köpek çekenlere katlanmak zorunda kalmassin.Şu an konuştuğum çocuktan daha iyi konumdayım ama işte karakterini beğendim ciddi ilişki insanı