- 4 Ekim 2012
- 16.511
- 32.566
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye değer bilsin senin gibi araba meraklısı menfatci kız çok sen gidersin başkası gelir.Karakteri tam istediğim gibi ama. Dediğim gibi zenginlerle de görüştüm ama asla değer bilen insan değillerdi
Ohoo sen de hem zengin hem karakteri iyi adam istiyorsun çok mu kdrama izledin acaba hanım abla
Doğru haklısınAma yanında mı şuan da değil. Biraz insani yönlerine bakarsan sevilirsin sende hayatında. Kendi arabanı kendin al dışarda sonra yedirdim içirdim parazitti diye anlatıyorlar yorumlar da okuyorum erkeklerin.
İlerde sorun çıkıyor çünkü evlilikte benceHayat müşterektir.Ha siz çok varlıklı bir aileden geliyorsanız ortak paydanız pek yoksa,karşınızdaki sizin maddi durumunuz karşısında komplekse kapılıyorsa anlarım.Ama kadın olsun erkek olsun, karşısındakini evlilik için önce maddi konfor olarak değerlendirenleri asla anlayamam.
Hayır aksine kendimi kötü hissediyorum mesela yemek yemiyorum aç olduğum halde çünkü o ödemek istedi kendimi yük gibi hissettimEşimle sevgiliyken babası iş batirdigi için durumları bir anda tepetaklak olmuştu ve bizim dolmuş parası denklestiremedigi için bulusamadigimiz günlerimiz oluyordu. Zor muydu evet,sorun ettim mi hayır çünkü çok seviyordum. Sonuçta benim sabrım kazandı. Evlendik,4.5 aylık bir oğlumuz var. Ama bu benim maddiyata hiç önem vermeyişimle alakalı bişey. Aslında maddiyata önem verenleri de anlarım hatta bazı yerlerde haklı da bulurum da sizin ki biraz kullanacak adam aramak gibi geldi.
O kişiye duygum tam bitmedi evet yalan diyemem ama hayatına devam ediyo sevgilisi var. Ben de bu çocuktan hoşlandım. Şans vermek istedim o yüzden sonuçta bitti o ilişkim tamamen kapatmak istemedim kendimi aşka. Yarabandı amaçlı da değil hislerim olmasa devam etmezdimHer ilişkinin kendi dinamikleri farklı kıyas yapmamalısın emin olarak ilişkiye başlamalısın çünkü bana diğer kişiyi seviyorum dedin 3-5 gün önce.
Emin olmalısın yaralarına kahraman mı arıyorsun yoksa gerçekten hoşlanıyor musun? Kimseyi kırıp karmanı doldurma.
Şu an konuştuğum çocuktan daha iyi konumdayım ama işte karakterini beğendim ciddi ilişki insanıZenginler sadece kendilerinden olana değer verirler çünkü. Kendi aralarında görüşürler ki çok normal bence. Sizin maddi durumunuz nasıl? Zenginseniz siz de zaten zenginle görüşün,davul bile dengi dengine.
Henüz öğrenci işteDenizciler iyi kazanır diye biliyorum ama siz ayrılın başka yolunacak kaz ara sen
Olmazdım ama sizin tarzınızda değil kusura bakmayın sizinki biraz kendinde olmayanı elde arama ( en kibar hali buydu ) maddi durumu bana denk birini ararım aşağıda birini kolay kolay kabul etmem yaşım gereği benimle yaşıt ya da yaşı büyük birinin bazı şeyleri oturtmuş olmasını beklerim ama ben öğrenciysem karşımdaki de öğrenciyse maddi durum iyi olsun diye çabalamam aksine kaçarım kendimi denk hissetmek isterim yani sizin arabanız paranız iyi bir mesleğiniz yoksa yaşı size denk birinden bunları beklemeniz biraz yamanmaya yer aramak oluyor e aynı yaştasınız seninkiler nerde derler adama2 ay önce ayrıldığım bi ilişkim vardı 1 sene sürdü. Daha önce de çok konusunu açtım. Kendisi ciddi ilişki istemiyordu bana uymuyordu bitirdim. Çok seviyodum ama o hayatına başkasını aldığını söyleyince benim de artık yoluma bakmam gerektiğini anladım. Bi süredir görüşmek isteyen bir çocuk vardı. Onunla 2 kez görüştük. Tabi daha erken ama yine de çok anlayışlı, Çok ince düşünceli biri. Kötü bi enerji sezmedim diğerlerinde olduğu gibi. Çocuk henüz öğrenci bu sene mezun olacak benim gibi. Maddi durumu çok iyi değil öğrenci olduğu için normal karşılıyorum. Ama ben şimdiye kadar hep durumu iyi olanlarla sevgili oldum. Arabası olanlarla. Arabası yok mesela diğer çocuğun vardı diye çok alışmıştım. Buluştuğumuzda ilk hesabı ödedi. İkincide ben teklif ettim farketmez dedi hiç ısrar etmedi. Ama eski sevgilim gerçekten ne kadar üzse de bir kere bile bana ödetmezsin ısrar etmeme rağmen. Mesela bu çocukla buluştuğumuzda yemekte yiyemiyorum. Aç mısın diye soruyor hayır diyorum cebinden para çıkmasın diye. Ben sanırım diğer çocuğun konforuna çok almışım beni evimden arabayla almasına vs. Bi de bu çocukta beni düşündüren şey denizci olması yani ilerde ne olur bilmiyorum ama. Denizci biriyle ne kadar devam edebilirim. Ama çocuk ciddi ilişki çocuğu yani karakter olarak tam istediğim biri. Tek düşündüren işte bu sebepler. Ne yapmalıyım bilmiyorum