• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durumu iyi olmayan biriyle olur muydunuz

Yooo burda bir sürü kadın ev hanımı olmak için can atıyor. Kocalarından sevgililerinden bu konuda hakaret yedikleri halde ev hanımı olmaya çalışıyor. Üç kuruş gelirle yaşamayıp sadece hayatta kaldıkları durumlarda bile çalışmaktan kaçıyor. Yani öyle kimse istemiyor diye bir şey yok.

Denk istemek evet herkesin hakkı ama benden daha iyi olsun diye kriter olmaz. O zaman erkek de kendisinden daha üstünü kriter olarak koyabilir.
Kesinlikle doğru benim annem 55 yaşında bir avmde temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Eleman aranıyor gelen durmuyor . Kaç kadına dedi gelin çalış diye hepsi burun kıvırıyor evde durana çalışmak zor gelir arkadaşlar . İş var beğenen yok

Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdim
Sen erkekleri cüzdan olarak görürsen onlar da seni, cinsel obje olarak görürler. Bi düşün acaba neden herkes sana o gözle yaklaştı.

vajina demek yasak.hem ayıp.
Direkt yasak diyemeyiz, ayıp da değil ama kelimeleri nasıl ne maksatla kullandığınıza göre değişiyor, mesela bu konuda kullanılması maksatlı e o yüzden ceza sebebi oldu ama çok alakalı bir topikte yazınca vajina yazdı auvvv ne ayıp hem de yasak deyip banlamıyoruz.

Ağzımı hayra açmıyorum uçtu kız😐

Yalnız içinde bulunduğumuz dönemde artık erkekler zengin kadın olmasa da çalışan kadın istiyor. Bazıları direkt mal mülk soruyor pek kompleks yapan yok yani…
Eskiden dikkat ederseniz bu forumda eşim çok kıskanç çalışmamı istemiyor konularını görürdünüz şimdiyse çalışmayan kadını istememe durumu var pek kıskançlık falan işlemiyor yani erkeklere… Enflasyon kıskançlığı yeniyor sanki
Çalışsın istiyorlar evet,ex kişisi mesela.Ama Öğrt oluşumu hep eleştirdi içten içe bir fesatlık oldu.Calissin istiyorlar ama bir yandan da ayar vereyim diyorlar

Ben kimseyle ilişkiye bile girmedim hayatımdan gidenlerde bunun için gitti çoğu çünkü tek amaçları sex yapmaktı. Yoksa ben istesem çok güzel paralarını yer istediklerini de verirdim
Bi kadar gururluysanız değerlendirseydiniz o zaman burada bize caka satmaya çalışacağınıza.samimice arkasında durmuyorsunuz hayat tarzınızın.siz de emin değilsiniz bence. Bir karar vermen lazım.aklın hâlâ gidenlerde olduğuna göre cinsellik yaşayın bir de öyle deneyin bakalım.ya da aklınız kalmasın.çözüm ikisinden biri.

İnsanın kriterleri tabi ki olabilir ona söylenen bir şey yok ama benden üstün olsun kısmı problem ki sizin de tecrübe ettiğiniz gibi. Sizden üstün bir adamı tatmin edememişsiniz belli ki. Denklik önemli diyoruz o yüzden.

Benim kriterim tembel olmasın, çalışma azmi olsun, merhametli olsun, aynı şeyleri sevelim, birlikte zaman geçirmekten keyif alalım vs gibi şeylerdi. Bunlara dikkat ederek seçtim hayatıma giren adamları. Çok şükür huzurlu bir evliliğim var. Para çalışınca kazanılır, o yüzden bir kriter değil benim için.
Ben Öğrt o düz memur.Geliri de benden az.Ust değil yani..Olan maaşı borçlarına gidiyordu,benim ise kredi kartı borcum bile yoktu birikim yapıyordum evlendigimizde.Duzenli geliri ve düzenli çalışma saatleri hafta sonu tatili olan biri olsundu iş konusundaki kriterim.Onceden biriyle nisanlanmistim,o da taserondu belediyede.İkisi de kompleks yapıp beni ezmeye çalıştılar.O yüzden ne üst ne alt denk olacak insanlar.
Ben liseden sonra illa sağlam bir bölüm kazanmalıyım dedim aynı seviyede biriyle denk olabilmek için.Once denkliği ayarlamak lazım aslında,üstünü de istemeyeceksin altını da.Benden üst birileriyle sevgili olmuştum geçmişte,evet konfor sağlanıyor iyi bir şey ama bu defa yine ezik hissediyor insan.O yüzden denklik diyorum kendi adıma ben de

O zaman dengini bulacaksın işte.çirkinsen çirkin, fakirsen fakir 😁
Ama yok öyle diilmis erkek parasıyla kadın güzelliğiyle. Sonradan dokunuşları saymazsak öyle dillere destan güzel kaç tane var . Çirkinsem koca parası nasıl yicem ?

Kesinlikle doğru benim annem 55 yaşında bir avmde temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Eleman aranıyor gelen durmuyor . Kaç kadına dedi gelin çalış diye hepsi burun kıvırıyor evde durana çalışmak zor gelir arkadaşlar . İş var beğenen yok
Bazen insanların canlarını çıkartıyorlar ama.

Ben Öğrt o düz memur.Geliri de benden az.Ust değil yani..Olan maaşı borçlarına gidiyordu,benim ise kredi kartı borcum bile yoktu birikim yapıyordum evlendigimizde.Duzenli geliri ve düzenli çalışma saatleri hafta sonu tatili olan biri olsundu iş konusundaki kriterim.Onceden biriyle nisanlanmistim,o da taserondu belediyede.İkisi de kompleks yapıp beni ezmeye çalıştılar.O yüzden ne üst ne alt denk olacak insanlar.
Ben liseden sonra illa sağlam bir bölüm kazanmalıyım dedim aynı seviyede biriyle denk olabilmek için.Once denkliği ayarlamak lazım aslında,üstünü de istemeyeceksin altını da.Benden üst birileriyle sevgili olmuştum geçmişte,evet konfor sağlanıyor iyi bir şey ama bu defa yine ezik hissediyor insan.O yüzden denklik diyorum kendi adıma ben de
Arkadaşımın kocası öğretmen atanamayip başka unvanlı memur olunca kızla kafayı bozmuştu. Sürekli öğretmen asagilayip mesai saatlerinden dolayı eziyet ediyordu . Kendini yetersiz görüyordu

Back
X