- 21 Aralık 2022
- 4.651
- 20.663
Nasıl tüm cevren? Herkes mi kullanıyor bu mereti?Bu paralar nereden geliyor?
Bunlar birbirini yolda görünce bile tanıyormuş sapyo, para kısmını bilemiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tüm cevren? Herkes mi kullanıyor bu mereti?Bu paralar nereden geliyor?
Adam tüm tuşlara basmış.Ben kuzenim kullandı her boku. Kimyasalcıydı. Erketeden hapise girdi. Içerde bıraktı galiba kuran filan okuyo namaz kılıyo. Sonracıma neyse silah sattı bir süre sığır ilk instagram açtığında cahilliğinden story atmıştı ordan biliyorum. Sonraaa cep telefoncuya ortak gibi oldu kaçakçılık devam etti muhtemelen kendine vw eşine bmw aldı bi senede filan. Bi pislik bitse öbürü başlıyo velhasıl
sperm öldürüyor diye duymuştumNe alaka ya, uyuşturucunun doğum kontrol özelliği mi var? Tabii ki hamile kalabilirsin.
Evet ay en önemlisini söylemedim. Üreyebildi yani. Çocuğu var benimkinden 1 yaş civarı büyük.Kuran koyup namaz kılarken mi yapıyo bunları
pisliğe bulaşan zor bırakıyor biri bitse başka bişey başlıyorBen kuzenim kullandı her boku. Kimyasalcıydı. Erketeden hapise girdi. Içerde bıraktı galiba kuran filan okuyo namaz kılıyo. Sonracıma neyse silah sattı bir süre sığır ilk instagram açtığında cahilliğinden story atmıştı ordan biliyorum. Sonraaa cep telefoncuya ortak gibi oldu kaçakçılık devam etti muhtemelen kendine vw eşine bmw aldı bi senede filan. Bi pislik bitse öbürü başlıyo velhasıl
Hıı evet kaynımda da var.sperm öldürüyor diye duymuştum
yobazlığın yan etkilerinden biri. ne kadar sıkarsan o kadar yasağa kaçış olurmetin gramı 700 tl ve çok çabuk biten bişey elimde ne var ne yok sattım ama hiçbir zaman uyuşturucu satmadım ilaç sattım bi dönem bu ortamın içine girince çok şaşırıyor aslında insan ki ben konya da yaşıyorum yobaz bi şehirde nasıl bu kadar madde bağımlsı olabilir
Nasıl tanıyorlar ay Allahım sen koru yavrularımızı.Bu kadar cok yani kullanan. Nasıl oluyor da yakalanmıyor bunı imal edenler pazarlayanlar. Ülkenin pili bitmiş.Bunlar birbirini yolda görünce bile tanıyormuş sapyo, para kısmını bilemiycem
Bunlar birbirini yolda görünce bile tanıyormuş sapyo, para kısmını bilemiycem
evet bölümüm fena değil dondurdum eğer arınabilirsem gidicemBölümün cok iyi ve iş potansiyeli yüksek bi bölüm.Temizleneblirsin.
O salaktı ama. Sen zekisim belli ki. Ve kızlar bu konuda daha bireysel olabilir. Erkolar saf abim abim paylaşmış bi çocuk bunu. Bu da sizlersiniz abileri var eden filan paylaşmış delircem. Malovski mafyacılik d ayapıyo galiba ezik mafya.pisliğe bulaşan zor bırakıyor biri bitse başka bişey başlıyor
Keşke üremeseydi, eşi bilmiyor tabi bu olaylarını değil mi?Evet ay en önemlisini söylemedim. Üreyebildi yani. Çocuğu var benimkinden 1 yaş civarı büyük.
Nasıl tanıyorlar ay Allahım sen koru yavrularımızı.Bu kadar cok yani kullanan. Nasıl oluyor da yakalanıyor bunı imal edenler pazarlayanlar. Ülkenin pili bitmiş.
Nasıl tanıyorlar ay Allahım sen koru yavrularımızı.Bu kadar cok yani kullanan. Nasıl oluyor da yakalanmıyor bunı imal edenler pazarlayanlar. Ülkenin pili
hiç güleceğim yoktu allah ta seni güldürsünO salaktı ama. Sen zekisim belli ki. Ve kızlar bu konuda daha bireysel olabilir. Erkolar saf abim abim paylaşmış bi çocuk bunu. Bu da sizlersiniz abileri var eden filan paylaşmış delircem. Malovski mafyacılik d ayapıyo galiba ezik mafya.
Katdeşi de bir çiçek. Almanca bitirdi ingiltereye lisanüstü eğitime gitmeye çalışacaktı. Rock dinleyen zevk sahibi inanılmaz güzel bir kardeş bu kekonun.
Bölüm güzel ülkemizde de yurt dışında da geçerliliği olan iş potansiyeli var.Lütfen temizlen kendin için yap bunu. Cevreni değiştir okulunu bitir ve yurtdışına gitmeye çalış. Ailen ne durumda?evet bölümüm fena değil dondurdum eğer arınabilirsem gidicem
allah düşmanımın başına vermesin hiçbir anne baba üzülmesin met bipolar oldum ve çoklu kişilik bozukluğum var eriyip gidiyorum ama çare yokAllah kimsenin başına vermesin. Ama keşke aileniz sizi Türkiye’nin bir ucuna bir köye götürse böyle kuş ötmez kervan geçmez. Uzun yıllar orada yaşadıktan sonra psikolojik tedavi alsanız. Çok küçüksün. Allahım dünya nereye gidiyor. Nasıl koruyacağız çocuklarımızı
evet bölümüm fena değil dondurdum eğer arınabilirsem gidicem
çok teşekkür ederim annem babam öğretmen bana çok yardımcı olmaya çalıştılar ama faydası olmadı öğrencileriyle ilgilenmekten bana zaman ayıramadılar ben bu duruma düştükten sonra denediler ama olmadıBölüm güzel ülkemizde de yurt dışında da geçerliliği olan iş potansiyeli var.Lütfen temizlen kendin için yap bunu. Cevreni değiştir okulunu bitir ve yurtdışına gitmeye çalış. Ailen ne durumda?
Bu gece sana dua edeceğim. Allahım seni bu pislikten kurtarsın, hayata tertemiz başla. Ve tüm o pis çevreni sil at. Adres tel her şey değiştirallah düşmanımın başına vermesin hiçbir anne baba üzülmesin met bipolar oldum ve çoklu kişilik bozukluğum var eriyip gidiyorum ama çare yok
inşallah bırakıcam çok zoruluyorum kendimi allahın da izniyle başarıcam teşekkür ederim güzel kalbin içinAy ablacım senin içinde daha ne umudu olacak mis gibi meslek sahibi olacakmışsın ötesi var mı? Yaptır kaydını, bırak şu mereti