Sevgilim en yakın arkadaşımdan mı etkileniyor diye tüm gece onları izledim anormal miyim

Madem sormuşsunuz, anormalsiniz evet.
Ayrıca yorumlar akıllara zarar. Sevgiliyi, kocayı arkadaşla tanıştırma, aman ha birbirlerini kaparlar, sen açıkta kalırsın... Yok artık, zihniyete bak. Güvensizliğin de bu kadarı. Şuraları okuyunca şükrediyorum kendi kız arkadaşlarıma ve akrabalarıma yeminle. Bekar bir kadınım. Beni otobüs durağından alması için eşlerini gönderenler, eşiyle sevgilisiyle tanıştırmak için can atanlar,... vs. Kaldı ki ben kocalarına, kocaları da bana göz koyacak diye ödleri patlayacak ha... Şükür ki iğrenç ve hasta zihniyetler benim çevremde yok.

Insan arkadasina guvenir
Sevgilisine de guvenir
Guvenmiyorsa arkadasiyla arkadas olmaz, sevgilisiyle de sevgili olmaz.
Olay aslinda bu kadar basit.
Ben gercekten anlamiyorum insanlar sadece sevgilileriyle ya da esleriyle kendilerine bir dunyayi neden yaratiyorlar. Dunyanizda baskalarina neden hic yer yok?
Neden kimseye guven olmazmis ben pen cok insan taniyorum kimsenin kocasini sevgilisini ayartmayacak veya yine pek cok insan taniyorum esini sevgilisini aldatmayacak.
Nasil cevreleriniz var arkadaslar hayret ediyorum. Kimselere guvenemiyor burdaki insanlar cok ilginc. Caresi cok basit adam gibi adamlardan olusmuyor demek ki cevreleriniz. Biraz ozelestiri yapmali

her şey olabilir yani olmayacağı varsa olacağı da tutabilir. aldatırsa sizi kaybeder yani bu kadar takmaya gerek yok bence, aldatana yol verin gitsin. bir de ben böyle sevgili+arkadaş(lar)+ben şeklinde kombinasyon gezmeleri, etkinlikleri falan sevmiyorum. arkadaşlarla sevgiliyi pek iç içe sokan bir insan değilim, gereksiz buluyorum. gideceksem ya sevgilimle giderim ya da arkadaşımla giderim eğlenmeye, yani arada bir tek ya da tek takılan kişilere gerek yok diye düşünüyorum etkinliklerde. sevgilimi kapacaklar falan diye değil de ne bileyim. aldatacak olan insan zaten arkadaşla tanıştırmasak da aldatır.

Ayla bişeyler anlatırken hep Berk'e baktım mesela Aylanın Dekoltesine bakıyor mu diye.
Ayla böyle cilveli bir kızdır bazı hareketleri falan tam kelimeyi bulamadım ama cilveli-kadınsı gibi.
Yine o şekilde bi konu anlatıyordu hep berk e baktım. Etkileniyor mu acaba diye.
Bir ara ayla tuvalete gidecekti yine berke baktım kızı arkadan izliyor mu diye.
Gece eve gelip yatağa girdiğimde o geceyi düşündüm ve fark ettim ki yaptığım tek şey berk ve aylayı izlemek olmuş
Kendime çok acıdım ve kendimden utandım
Kız benim 20 küsur senelik arkadaşım Sevgilim dünya tatlısı beni üzmeyen bi çocuk

Bakmiyorsa niye bakmiyorsun ulan diyecek hale gelmissin neredeyse. Gercekten yazik. Bayan garsona da bakabilir, sokaktan gecen birine de , metroda yaninda duran kiza da ... Isin zor.

Kiz arkadasin guzel ve alimli diye kiskanmissin.

Kendine ve sevgiline guvenmiyorsan ki guvenmiyorsun, o halde fazla biraraya getirme onlari

En iyi cozum bu

Burası birbirine yardım etme sitesi mi yoksa upuzun yazıdan cümle seçip laf sokmaya çalışma sitesi mi? Ben her bildirimde sevinip bana yardım edebilecek bir mesaj geldiğini düşünüp tıklıyorum. Sonuç bu mu. Baya iyi :)
Merhaba burasi hayat.. Ve kimse robotta degil hersey istediginiz gbi olmaz hayatta oldugu gbi guzel yazanida olur kotu yazanida bunlara hazir degilseniz konunuzu kapattirin kesinlikle iyi niyetle yazdim

Merhaba burasi hayat.. Ve kimse robotta degil hersey istediginiz gbi olmaz hayatta oldugu gbi guzel yazanida olur kotu yazanida bunlara hazir degilseniz konunuzu kapattirin kesinlikle iyi niyetle yazdim
Hazır olmamak değil mesele. Ben kötü yorum kaldıramıyor falan değilim. İsterse çok kötü yorumlar gelsin konumu kapattırmak istemem. Evet iyi yazan da olur kötü yazan da ama Allah aşkına o kötü yazmak mı? Yazı bile değil. Boş bi cevap yani..

Eski ilişkinizle yenisini kıyaslamayı bırakın bir kere... Durumunuz gerçekten kötü çünkü sevgiliniz ya da arkadaşınıza değil kendinize güveniniz yok gibi.

Emin olun hepimizden daha güzelleri daha alımlıları var. Ama sizin de kim bilir ne güzel özellikleriniz var ki size aşık olmuş adam. Yazık bir de insani şekilde baksa suçsuzken suçlu olacakmiş.

Bu arada sevgilinizle arkadaşlarınızı tanıştırmanız gayet normal bir durum. Nasıl çevreleri var insanların böyle herkes birbirinin üstüne mi atlıyor nedir?

Tez elden kendinizi bir gözden geçirin, yalnız olmuyorsa yardım alın. Hem ilişkinize hem arkadaşınıza yazık etmeyin derim.

Sevgiliyi arkadaşla tanıştırmam diyenler,sevgili ve kocalarınızı kafese kapatın da arkadaşınız kapmasın mazallah çünkü dışarıda başka kadın yok.

Kusurabakma ama bu anormallik.
Eşler ve sevgililer haydiii fanusacılar yazmıştır eminim neden arkadasinla tanistirdin diye :)
Sosyal ortamlara da sokamayacak kadar güvensiz bir ilişki yaşıyorsanız bırakın arkadaş.
Tamam psikolojin bozulmus olabilir ama boyle suphelerle anca kendini yer bitirirsin.

Merhabalar.
Ben eski ve uzun süren ilişkisinde aldatılan biri olduğum için psikolojisi o zamanlar bozulmuş biriyim.
Aradan yaklaşık 2seneden fazla geçti. Uzun süredir beraber olduğum ve çok sevdiğim çokta güvendiğim bi sevgilim var
Geçen gün ben en yakın kız arkadaşım (bebeklikten beri) ve sevgilim gece eğlenmeye çıktık. Normalde aklımda hiç böyle bir düşünce yokken durduk yere bütün gece arkadaşımla sevgilimi gözlemledim. İsimleri ayla ve Berk olsun. Ayla o gün dekolteli bi kıyafet giymişti
Ayla bişeyler anlatırken hep Berk'e baktım mesela Aylanın Dekoltesine bakıyor mu diye.
Ayla böyle cilveli bir kızdır bazı hareketleri falan tam kelimeyi bulamadım ama cilveli-kadınsı gibi.
Yine o şekilde bi konu anlatıyordu hep berk e baktım. Etkileniyor mu acaba diye.
Gece eve gelip yatağa girdiğimde o geceyi düşündüm ve fark ettim ki yaptığım tek şey berk ve aylayı izlemek olmuş
Kız benim 20 küsur senelik arkadaşım Sevgilim dünya tatlısı beni üzmeyen bi çocuk
Sizce ben anormal miyim? Geçmiş ilişkim yüzünden hala psikolojim bozuk olabilir mi bu tarz konularda? Ne yapmalıyım?(beni aldatan eski sevgilimi başka bi çok yakın liseden arkadaşımla tanıştırmıştım. O sıralar aramız bozuktu çocukla. Ve bana kız gittikten sonra arkadaşımı çok güzel bulduğunu hareketlerini falan çok beğendiğini ağır başlı olduğunu benim gibi olmadığını söylemişti. O zamandan kalma bir şey de olabilir)
Cok ayıp bebeklik arkadasım dediğin birine bunu yakıştırman

En sevmediğim durum çiftin yanındaki tek kişiler n3 işleri var orda ya evimin katşısında park var canım pencereden seyrediyorum iki sevgili masalı bankda sarılmış oturuyo erkek kızı mıncırıyo ve karşılarında bi kız daha var oğlan ayağıyla onu da dürtüyo şok geçirdim ya çocuk değiller ki saçma durum kız da arkadaşım demiş getirmiş belki
Sen sen ol yek arkadaş alma yanınıza çift olutsa buyursunlar sen tedbirini al da ne olur ne olmaz ablasının kocasını alan var elinden oda ablasıyla büyüyüyo ama

Güven ya da güvenme aklını bulandiriyorsa kendine eziyet etme kimseyle birlikte eğlenmeye gitme derim paranoya yapıyorsun madem .hem iyi bir arkadaşın olabilir ama sevgilini almayacak diye birşey yok kocan değil neticede

Merhabalar.
Ben eski ve uzun süren ilişkisinde aldatılan biri olduğum için psikolojisi o zamanlar bozulmuş biriyim.
Aradan yaklaşık 2seneden fazla geçti. Uzun süredir beraber olduğum ve çok sevdiğim çokta güvendiğim bi sevgilim var
Geçen gün ben en yakın kız arkadaşım (bebeklikten beri) ve sevgilim gece eğlenmeye çıktık. Normalde aklımda hiç böyle bir düşünce yokken durduk yere bütün gece arkadaşımla sevgilimi gözlemledim. İsimleri ayla ve Berk olsun. Ayla o gün dekolteli bi kıyafet giymişti
Sizce ben anormal miyim? Geçmiş ilişkim yüzünden hala psikolojim bozuk olabilir mi bu tarz konularda? Ne yapmalıyım?(beni aldatan eski sevgilimi başka bi çok yakın liseden arkadaşımla tanıştırmıştım. O sıralar aramız bozuktu çocukla. Ve bana kız gittikten sonra arkadaşımı çok güzel bulduğunu hareketlerini falan çok beğendiğini ağır başlı olduğunu benim gibi olmadığını söylemişti. O zamandan kalma bir şey de olabilir)
kız arkadașın sevgilinle tanıșıcak dekolte giyip geliyor gerisine yorum yapmıyorum

Benim arızalı kuzenim de sevgileriyle beni tanıştırırdı. Sonra çocuklara o mu güzel yoksa ben mi diye soruyomuş. Bi de bunları bana anlatırdı. Evlendi eşini de kıskanırdı. O benim eşimle yakın muhabbet içindedir. Ama onun o pis huyundan dolayı ben meraba meraba davranıyorum onun eşine. Aramızda akrabalık ilişkisi yok onun bu hastalıklı tavırları yüzünden.

Bi kendinize güvenin. Siz sakladığınızı düşğnseniz de inanın dışardan bakınca haliniz çok belli oluyo. Tereddütleriniz varsa da kimseyş tanıştırmazsınız sevgilinizle olur biter.

Ben seni anlıyorum ben de aldatıldım hem de çok kötü. Yani her aldatılma travmatik olabilir ama gözle görüp birebir yaşamak daha ağır geliyor insana. O yüzden uzun süre atamadım ben de üzerimden, ama ilişkilerimde karşı tarafı sürekli olarak rahatsız etmeye hakkım olmadığını düşünmeye başladım. Eski erkek arkadaşımın beni aldatması şimdikinin suçu değil. En azından kendime bu kadar eziyet çektirmenin doğru olmadığını fark ettim.

Şöyle düşündüm. Ben aldatılacağımı bilerek ilişkiye başlamamıştım. Aldatılmak benim suçum muydu, değildi. Bir biber acı çıktı diye tüm biberler acı olmak zorunda mıydı, hayır. Korkmak bana bir şey kazandırmıyordu, aldatılacağım varsa yine aldatılacaktım. Şeref yoksunu bir insan ben ne kadar kısıtlasam da korksam da beni kandırabilirdi. Amaaa şimdiye kadar ne gizli kalmış ki bu kalsın? Önünde sonunda öğreniyorsun. O yüzden ilişkimi bunları düşünmeden yaşamaya karar verdim. Kolay olmadı ama en azından şimdiki ilişkime yansıtmamayı başardım. Sevgilim çok kötü aldatıldığımı biliyordu, en büyük desteği de ondan gördüm. Asla onu kısıtlamadım, rapor istemedim, ne yapıyor diye sinsi sinsi gözlemedim. Şimdi kısmetse sözleniyoruz. Aldatabilir mi, evet. Bunu garantiye alabilmek mümkün değil o yüzden sürekli şüphede kalmaktansa akışına bırakmak, ilişkini özgürce yaşamak en güzeli.

Çok uzattım, sevgiler. :)

Eğer gerçekten sevgiline güveniyosan bunlara takılma. Eskiden yaşadığın olay etkili olabilir,haklısın.Ama kız arkadaşın cilveli,güzel vs diye erkek arkadaşınla görüştürmemen saçma olurdu bence. Yani kısacası hayatında kimseyi zorla tutamazsın başkasına bakıyo ya da hoşlanıyosa onda artık bitmişim der yoluna bakarsın.Çok kasmaya gerel yok:KK66:

ya insanız. burada sana anormalsin diyenlerin bile mutlaka bir an olsun içinden geçmiştir bu veya benzer şeyler.... illa ki birbirinizin çevresini tanıyacaksınız. Mesela eşimden önce biriyle görüşüyordum. en yakın arkadaşlarımdan birini tanıştırdım çalıştığım kurumda oda arkadaşımdı aynı zamanda. ikisini yalnız dahi bıraksam aklımın ucundan geçmez. ama başka bir arkadaşım vardı ki karakterini biliyorum. pratikte yavşamasa bile kim okursa olsun bu arkadaşının sevgilisi de olsa bir erkek tarafından beğenilmeyi arzulanmayı isteyen bir kızdı. biz kadınlar en iyi yine birbirimizi tanır hissederiz. bu yüzden onla aynı ortama sokmadım. ha o zaman ki sevgilim bakar mıydı bakmaz mıydı veya kendime olan güvensizlik değildi mesele kendimi o tribe sokmak istemedim. çünkü dünyanın en namuslu ve en çirkin adamını da karşısına koysam fıtratı gereği işvelenecekti arkadaşım :)

Şüphe çok tehlikelidir paranoyak olmadan kendi iyiliğin için psikolojik yardım almalısın..

Back