• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Konu ne cikti bilmiyorum ama benim arkadasim adeti 15 gun geciktiginde test yapmisti cok silik cikmisti dogum kontol kullandigi icin hamile olmadigini dusunmuş. Adetini beklerken silik cikmişti. Halbuki düşük yapiyormuş yani o silik ciktiktan 1 hafta sonra adet olmuştu... o yuzden silik cikmis olabilirmi diye dusundum... bir arkadasimda yine adeti gecikmiş test yapmişti iki cizginin net cikmasi gerekirken silik cikmisti o da adet olmustu. Yani dusuk

Hayir korunmasa neden korunmadin , korunsa neden evlilik disi iliskiye giriyorsun surekli ayni tarzda elestiriler. Insanlar derttlerine cozum arayamaya geliyorlar ama laf anlatmaktan cozum de bulamiyorlar. Sonucta herkesin hür iradesi herkes istedigini yapar sonuclarini dusunur veya dusunmez bu kendi sorunu. Anlamiyorum bu insanlari yazik olmus konu sahibine...

Niye kabak hep kadınların başına patlıyo .Stresi ayrı dert,parası yoksa ayrı dert ,toplumdan aileden korkması ayrı dert ......Ağrısı,acısı ......

6 haftaliksa eger cizgi silik degil de daha net cikardi.
Test bozuktur belki . Yeniden yapin testi. Olmadi en guvenilir kan tahlili.

Insallah canim ya .

Böyle ahlak dersi verenlerin, onu bunu kınayanların da genelde en büyük ahlaksızları yaşıyor olması...

Kim bilir bunların da ne derdi var ki millet sevişiyor diye kuduruyorlar. Mutlu insan böyle olmaz. Acınası.

"Hata yapan" sevgili genç kızlarımızın bebeklerine doğurduktan sonra bakacaksanız neden olmasın? Dininizde ne olup olmadığını bilmem ben başka bir dine mensubum sizinle din tartışmasına giremem. Ama şunu biliyorum ki "korunduğu halde" hamile kalan birinin o çocuğu zayi etmesi doğurmamasından daha kötü. Hiç hayatınızda Çocuk Esirgeme'ye gitmediğiniz ne kadar belli. O zavallılarla bir konuşmanızı ne kadar isterim. 12 yaşında çocuk "Keşke beni buraya atacaklarına doğurmasalarmış" diyor. Ne günahı var bu çocuğun? Bakamayacak insan doğurmasın. Korunmadan keyfine birliktelik yaşayıp "Amaan ne olacak aldırırım" diyebilen şuursuzları tenzih ederek diyorum bu söylediklerimi bu arada.

Herkes banlanmis gene.. konu sahibide banlanmis ne yazikki

Peki en iyi korunma bedir? Prezervatife guvenmezsek neye guvenelim sence? Samimi soruyom ha, hapla bile yuzde 99 koruma sansi var.. o yuzde 1 denk gelebilir Rabbim ol dediyse

En iyi korunma seks yapmamak.Kadın dediğin sevişir mi? Edep yahu !!

Bakamayacağı çocuğu aldırmanın cinayet olduğunu düşünenler,
Kınayanlar,
Ahlak bekçiliği yapanlar vs vs.

Konuda banlanan banlanana:oha: Keşke konu sahibi banlanmasaydı, yarın sonucu yazacaktı buraya:bicak:

Merakla bekliyorum bani acilsada haber verse. Insallah hamile degildir.

Noldu noldu sonuç nee

Yani üzerine vazife olmayan şeye burnunu sokup, ahlak dersi vermeye çalışan üyeye saygılar sunuyorum. Onun yüzünden konu sahibi de banlandı, kız gelip sonucu söyleyemiyor

Malum banlıydım, size sonucu bildireyim.
Çarşamba eski sevgilimle birlikte hastaneye gittik özele kan testinde beta hcg değerim 57binlerde çıktı ama ultrasonda kese var bebek görünmüyo dedi kalp atışı da gelmiyodu zaten vajinal ultrasonla baktılar yine kalp atışı yoktu. Yüksek ihtimalle boş gebelik dedi. Doktor sanırım bebeği istediğimi düşündüğü için iki gün sonra tekrar kan testi yapalım artışa bakalım falan dedi ama pek ümit verici konuşmadı bu haftada artık kalp atışının alınması gerekiyo aslında falan dedi. Neyse ben doğurmak istemediğimi kürtaj olmak istediğimi söyledim. Bu arada gittiğimde bebek 8+6 haftalık dedi o sonraki ayki kanamanın da üstüne görme olduğunu söyledi. Yarın da kürtaj için gidicem çok gerginim. Ayrıntılara çok girmek istemiyorum
Ayrıca burda bana sen anne olma zaten diyen bikaç canlıya da içimden etmediğim beddua kalmadı şu an buraya hiçbirini yazmıyorum ama ahımı aldılar.

Çarşamba eski sevgilimle birlikte hastaneye gittik özele kan testinde beta hcg değerim 57binlerde çıktı ama ultrasonda kese var bebek görünmüyo dedi kalp atışı da gelmiyodu zaten vajinal ultrasonla baktılar yine kalp atışı yoktu. Yüksek ihtimalle boş gebelik dedi. Doktor sanırım bebeği istediğimi düşündüğü için iki gün sonra tekrar kan testi yapalım artışa bakalım falan dedi ama pek ümit verici konuşmadı bu haftada artık kalp atışının alınması gerekiyo aslında falan dedi. Neyse ben doğurmak istemediğimi kürtaj olmak istediğimi söyledim. Bu arada gittiğimde bebek 8+6 haftalık dedi o sonraki ayki kanamanın da üstüne görme olduğunu söyledi. Yarın da kürtaj için gidicem çok gerginim. Ayrıntılara çok girmek istemiyorum
Ayrıca burda bana sen anne olma zaten diyen bikaç canlıya da içimden etmediğim beddua kalmadı şu an buraya hiçbirini yazmıyorum ama ahımı aldılar.
hamile misin yani

:skandal:hic ihtimal vermemistim hamile olmana sasirdim valla.ama hakkinda hayirlisi da boyleymis demek iki turli de kurtaj olacaktin.bos gebelik olmasi iyi olmus sanirim.hakkinda hayirlisi olsun.

Kalbi atan bir bebek olsaydı belki daha çok üzülebilirdin, vicdanen rahatsızlık duyabilirdin. Böyle olması daha iyi olmuş gibime geldi, iki türlü de mecburi kürtaj olacağın için. Hakkında hayırlısı olsun, bu da yaşaman gereken bir deneyimmiş demek ki. O insanlara da bakma, şu an senin anne olmanın ne yeri ne de zamanı. Önlem almana rağmen olmuş istemsiz bir durum. Zamanı gelince ve isteyince eminim iyi bir anne olacaksın.

Bos gebelik olmasina sevindim bir yandan en azindan kalbini durdurup da kurtaj olmuyorsun. Rabbim niyetine gore nasip etti demekki. Herseyin hayirlisi olsun.

Konunu açtığında banliydim genel itibariyle hayatini bildiğim için inşallah değilsindir diye dua ettim hep. Çok üzüldüm bu deneyimi yasayacak olmana ki gerçekten ben yaşamışım gibi üzüldüm. Buradaki yorumlara kulak asma,cevap verme. Konuşmak falan isteyince yaz hep buraya.

Oo taşlamışlar seni şekerim. Umarım çabuk atlatırsın bakma sen bazılarına , onlara göre dinlerının günah dediği herşey gayriahlaki ve kötü, dinlerinin sevap dediği hersey de öyle ahlaki ve ulvi. Ayaklarının altındaki halıyı çekmeye bakar o zerre şüphe duymadan iltimas ettikleri değerlerin altının boşluğunu göstermek. Sen kendi hayatına bak, ayaklarının üstünde dur yeter. Geçmiş olsun şimdiden!

Oo taşlamışlar seni şekerim. Umarım çabuk atlatırsın bakma sen bazılarına , onlara göre dinlerının günah dediği herşey gayriahlaki ve kötü, dinlerinin sevap dediği hersey de öyle ahlaki ve ulvi. Ayaklarının altındaki halıyı çekmeye bakar o zerre şüphe duymadan iltimas ettikleri değerlerin altının boşluğunu göstermek. Sen kendi hayatına bak, ayaklarının üstünde dur yeter. Geçmiş olsun şimdiden!

Cok guzel ve doğru yazdın, ellerine sağlık!

Back