• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Hala yapıp yapıp diyor size mi soracaklar yaparken bunun kararını siz mi veriyorsunuz ister aldırır ister sevişir siz de anca konuşursunuz
Bir de ben şeye gülüyorum. “Yapıp yapıp burada konu açıyor” diye eleştirenlerin istisnasız her hamilelik konusunda aktif olmasına :KK45:

Çıkaramıycağınız b...ku yemeseniz daha iyi olur arkadasım bir bebeğimiz olsun diye hastane hastane gezip milyar döken anne baba adaylarından biri olarak bu haltı yiyip sonra da o cana kıymak için yol aramanız çok büyük şımarıklık ve nankörlük diye düşünüyorum inşallah hamile değilsinizdir sizin gibiler anne olmasın
Başkasının arzuladığı fakat sizin şikayetçi olduğunuz şeyler de vardır hayatta. O zaman Allah onları sizden alsın mı? Bu kadar insafsız olmayın. Kız bundan 5 sene sonra belki harika bir anne olacak. Böyle bir itham çok üzücü.

Çıkaramıycağınız b...ku yemeseniz daha iyi olur arkadasım bir bebeğimiz olsun diye hastane hastane gezip milyar döken anne baba adaylarından biri olarak bu haltı yiyip sonra da o cana kıymak için yol aramanız çok büyük şımarıklık ve nankörlük diye düşünüyorum inşallah hamile değilsinizdir sizin gibiler anne olmasın

Çok yersiz bir yorum oldu bu. Konu sahibi korunmuş zaten çocuk sahibi olmak istemiyor. Eğer korunmasaydı kürtaj böyle kolay mı diye karşı çıkardık hepimiz emin olun.

Şımarıklık ve nankörlük olarak görmeniz normal tabii ki bu sizin fikriniz. Bir başkasına da sizin çocuk sahibi olmak için para harcamanız savurganlık ve şımarıklık olarak gelebilir. Bu parayla başka bir çocuğu okutabilir, evlat edinebilir ama illa kendi doğurmak istiyor diyebilir insanlar. O yüzden böyle uç fikirleri içimizde saklı tutsak daha sağlıklı olur. Yoksa hem siz başkalarını kırarsınız hem de başkaları sizi kırar.

Çocuk sahibi olmak isteyip olamamanız nasıl kötü bir durumsa çocuk istemeyen bir kadının hamile kalması da öyle kötü bir durum bence. Umarım isteyen herkesin çocuğu olur :dua:

Yahu böyle istenmeyen hamilelik konularında niye öyle karşıt yorum yapılıyor anlamıyorum sanki fikrini degistirebikeceksiniz

Herkese Allah akıl fikir vermiş olmuş bi kaza istemiyorsa zor durumda kalacaksa ne yapsın çocuğu arti aldirsin da demiyorum ama başka yapacak biseyide yoksa çocuğu sersefil edecekse ne yapabilir

Yapıcı yorumlar yapılsa herkes birbirinin halinden anlasa ne güzel olur
Yok zina yapmışsın da halt yemeyi biliyorsunuz da yapmayın arkadaşlar insan olanın başına herşey gelebilir

Tecavüz sonucu hamile kalmış ta olabilirdi o zaman yorumlar nasılsın olurdu merak ediyorum

Üstüne görme olabilir malesef. Şurdan biliyorum rahatsizlik sebebiyle 15 gün adet olmustum ama oyle boyle degil parcali ve cok kanamali. Bitince doktora gittim muayne etti rahim kalin gebe olabilirsin dedi. Nasil olur 15 gun adet oldum dedim. Ustune gormus olabilirsin dedi ve kan testi yapti. Tabi benim ki negatifti ama doktor bunda bile supheye girdiyse ihtimal dahilinde demektir

Üstüne görme olabilir malesef. Şurdan biliyorum rahatsizlik sebebiyle 15 gün adet olmustum ama oyle boyle degil parcali ve cok kanamali. Bitince doktora gittim muayne etti rahim kalin gebe olabilirsin dedi. Nasil olur 15 gun adet oldum dedim. Ustune gormus olabilirsin dedi ve kan testi yapti. Tabi benim ki negatifti ama doktor bunda bile supheye girdiyse ihtimal dahilinde demektir
Meraktan soruyorum nasip olursa ben de anne olmayı düşünürüm birkaç sene içinde ve şunu merak ediyorum. Üstüne görme olayı regl gibi olabiliyorsa, ve belirtiler 2-3 ay kendini net belli etmiyorsa(çoğu kişi neredeyse karnı şişmeye başlayınca kusmaya aşermeye vs başlıyor çünkü) o zaman biz karnımız şişene kadar hamile olduğumuzu anlayamayacak mıyız? Hayır evlendikten sonra büyük bir sorun değil belki tamam da yani ben 4. Ayda öğrenmek istemem hamile olduğumu. E regl oluyorken de neden kıllanayım :KK69:Yok mu bunun erken yolu :ıslık:

Meraktan soruyorum nasip olursa ben de anne olmayı düşünürüm birkaç sene içinde ve şunu merak ediyorum. Üstüne görme olayı regl gibi olabiliyorsa, ve belirtiler 2-3 ay kendini net belli etmiyorsa(çoğu kişi neredeyse karnı şişmeye başlayınca kusmaya aşermeye vs başlıyor çünkü) o zaman biz karnımız şişene kadar hamile olduğumuzu anlayamayacak mıyız? Hayır evlendikten sonra büyük bir sorun değil belki tamam da yani ben 4. Ayda öğrenmek istemem hamile olduğumu. E regl oluyorken de neden kıllanayım :KK69:Yok mu bunun erken yolu :ıslık:
Canim benimde basima gelmedi ama bildigim kadariyla iliskiden sonraki ilk regl ini oluyorsun ama ikincisi gelmiyor yani o zaman da test yaparsin muhtemelen. Hem herkesin basina gelen birsey degil nadir olan birsey

Canim benimde basima gelmedi ama bildigim kadariyla iliskiden sonraki ilk regl ini oluyorsun ama ikincisi gelmiyor yani o zaman da test yaparsin muhtemelen. Hem herkesin basina gelen birsey degil nadir olan birsey
Ya arkadaşım üniversite birinci sınıfta hamile kalıp evlendi. Evlendiğinde 4 aylık hamileydi. Tam da dediğim olay. Üçüncü ayda öğrenmiş. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Reglimiz bizim canımız. Ona da güvenemeyeceksek :21:

Ya arkadaşım üniversite birinci sınıfta hamile kalıp evlendi. Evlendiğinde 4 aylık hamileydi. Tam da dediğim olay. Üçüncü ayda öğrenmiş. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Reglimiz bizim canımız. Ona da güvenemeyeceksek :21:
Kimisi ilk aylarda mide bulantisi, zayiflama, bas donmesi vs. neler yasiyor. Demekki arkadasin da hic belirti yokmus ilginc:KK51:

Parasızım, bakamam, ailem yardımcı olmaz vs evet bunlar geçerli sebepler açıklamanı bunlarla sınırlasaydın hak da verirdim.
Konu sevişip sevişmemekse evet senin kararın, senin vücudun ama atan kalp sana ait değilse benim kararım, benim vücudum diyerek sadece duygusuz ve vicdan yoksunu olmanı ortaya koyuyorsun.
Umarım hamile değilsindir. Bu derece duygusuz, bi canlıyı benim bedenim benim kararım gibi soğuk bir cümleyle rahatlıkla öldürebilecek zihniyette biri çocuk sahibi olmamalı zaten.
ayyy ne alaka allah aşkına ?
dogurup çöp konteynerine mi atsın millet gibi ? ya da bi hastane tuvaletinde dogursun.

Kürtaj a karşıyım ama yok yani kızın imkanı vicdansizlikla ne alaka ?

oluk oluk dogurup sokağa hırsızlık dilencilik için salan annelerden çok daha mantikli bu kadın.

en azından bakamayacagini biliyor üfff gece gece yani ........

Kimisi ilk aylarda mide bulantisi, zayiflama, bas donmesi vs. neler yasiyor. Demekki arkadasin da hic belirti yokmus ilginc:KK51:
Bir diğer arkadaşım hiçbir belirti yokken birdenbire çocuklara sempati duymaya ve içimde varlığını hissetmeye başladım, test yaptım hamileymişim demişti. Yani fizyolojik değil psikolojik hisler de olabiliyor. Konu sahibinin hamile olduğunu da sanmıyorum. 10 haftalık hamile olsa belli bir duygusal bağı olurdu bebekle. Bahsettiğim arkadaşım direkt annelik dürtüsünün yerleştiğinden bahsetmişti iki aylık hamileydi öğrendiğinde. Konu sahibi bence bugün yarın regl olacak. Şu an banlandığı için yazamıyor. Bu arada kendisine daha önce de başka bir üyeye önerdiğim rahim genişlemesinin tespit edilmesine yarayan parmak testini öneririm. Yarına kadar beklemeden yapabilir. Nasıl yapıldığının ayrıntılarını arama motoruna yazarak bulabilir.

Bir diğer arkadaşım hiçbir belirti yokken birdenbire çocuklara sempati duymaya ve içimde varlığını hissetmeye başladım, test yaptım hamileymişim demişti. Yani fizyolojik değil psikolojik hisler de olabiliyor. Konu sahibinin hamile olduğunu da sanmıyorum. 10 haftalık hamile olsa belli bir duygusal bağı olurdu bebekle. Bahsettiğim arkadaşım direkt annelik dürtüsünün yerleştiğinden bahsetmişti iki aylık hamileydi öğrendiğinde. Konu sahibi bence bugün yarın regl olacak. Şu an banlandığı için yazamıyor. Bu arada kendisine daha önce de başka bir üyeye önerdiğim rahim genişlemesinin tespit edilmesine yarayan parmak testini öneririm. Yarına kadar beklemeden yapabilir. Nasıl yapıldığının ayrıntılarını arama motoruna yazarak bulabilir.
Bencede gebe degil, stres yaptigi icin olmuyor muhtemelen. Bu arada iliskiye girdiginde ovulasyon doneminde de degilse ihtimal azaliyor zaten

Eger hamile cikarsa cok sasiririm. Muhtemelen stresten regl olmuyordur. Eger prezervatif patlak degilse cok cok zor bir ihtimal. Kaldi ki ustune bir regl gormus. Ustune görme olayi yerlesme kanamasi gibi bir sey olsa gerek.bu arada konu sahibinin bani bugün kalkiyordur inş da bilgilendirir bizi.

üstüne görme çok sık yaşanan bir durum değil ve yerleşme kanaması ile karıştırmayın bunu. üstüne görmede bildiğiniz regl oluyorsunuz ve çok nadir görülen bir durum. yerleşme kanaması normal regl tarihinizde gelen lekelenme şeklinde 1 yada 2 gün sürüyor. zaten onu anlamamak imkansız.
herkesin bünyesi ve vücudunun tepkileri farklı elbet ancak herkes kendi bünyesini bildiğinden anlamamak pek mümkün değil bence.

Merakla bekliyorum bani acilsada haber verse. Insallah hamile degildir.

Back