- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Boş gebelik nasıl bir şey oluyor?Hamile olmam gerekiyo ama bebek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş gebelik nasıl bir şey oluyor?Hamile olmam gerekiyo ama bebek yok
hic ihtimal vermemistim hamile olmana sasirdim valla.ama hakkinda hayirlisi da boyleymis demek iki turli de kurtaj olacaktin.bos gebelik olmasi iyi olmus sanirim.hakkinda hayirlisi olsun.
Kalbi atan bir bebek olsaydı belki daha çok üzülebilirdin, vicdanen rahatsızlık duyabilirdin. Böyle olması daha iyi olmuş gibime geldi, iki türlü de mecburi kürtaj olacağın için. Hakkında hayırlısı olsun, bu da yaşaman gereken bir deneyimmiş demek ki. O insanlara da bakma, şu an senin anne olmanın ne yeri ne de zamanı. Önlem almana rağmen olmuş istemsiz bir durum. Zamanı gelince ve isteyince eminim iyi bir anne olacaksın.
Bos gebelik olmasina sevindim bir yandan en azindan kalbini durdurup da kurtaj olmuyorsun. Rabbim niyetine gore nasip etti demekki. Herseyin hayirlisi olsun.
Konunu açtığında banliydim genel itibariyle hayatini bildiğim için inşallah değilsindir diye dua ettim hep. Çok üzüldüm bu deneyimi yasayacak olmana ki gerçekten ben yaşamışım gibi üzüldüm. Buradaki yorumlara kulak asma,cevap verme. Konuşmak falan isteyince yaz hep buraya.
Merhaba, nasıl gecti bugun? Nasılsın? Umarım sorunsuzca bitmiştir. Sevgiler
Öncelikle hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün yeni yeni kendime gelebildim. Kürtajdan sonra doktor bana antibiyotik verdi ama ağrıkesici vermedi kasıklarımda inanılmaz ağrı hissettim sonra tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldım ama bi sorun yokmuş ağrı kesici verip yolladılar. Onun dışında ben tamamen uyutulmayı tercih ettim o narkozum etkisiyle sürekli uyuyup kalıyodum ve sürekli rüyamda bi bebeğim olduğunu görüyodu . En son dün gece de rüyamda çok tatlı bi oğlum oluyodu böyle yapılı sağlıklı bi bebek. İki dk uyusam bile rüyamda kendimi ya hamile ya çocuklu görüyorum ve rüyaların da aşırı etkisinde kalıyorum. Boş gebelik olduğu için kendimi çok tuhaf hissediyorum. Bi yandan omuzlarımdaki yük hafifledi bi yandan da hep böyle mi olcak hiç anne olamıycak mıyım acaba yaşasaydı kız mı olurdu erkek mi hangimize benzerdi diye düşünüp duruyorum. Biraz sancılı bi süreç aklıma geldikçe üzülüyorumOo taşlamışlar seni şekerim. Umarım çabuk atlatırsın bakma sen bazılarına , onlara göre dinlerının günah dediği herşey gayriahlaki ve kötü, dinlerinin sevap dediği hersey de öyle ahlaki ve ulvi. Ayaklarının altındaki halıyı çekmeye bakar o zerre şüphe duymadan iltimas ettikleri değerlerin altının boşluğunu göstermek. Sen kendi hayatına bak, ayaklarının üstünde dur yeter. Geçmiş olsun şimdiden!
Zamanı geldiği zaman tabiki anne olacaksın. Bu şartlarda en iyisi geldi başına,boş gebelik. Diğer turlu cok yipranirdin üzülürdün,kendimi senin yerine çok koydum çok zor bir durum allah yardımcın olsun. Kendini yıpratma eminim çok iyi bilinçli bir anne olacaksın. Erkek arkadaşınla aranız nasıl peki,tepkisi ne oldu onun?Öncelikle hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün yeni yeni kendime gelebildim. Kürtajdan sonra doktor bana antibiyotik verdi ama ağrıkesici vermedi kasıklarımda inanılmaz ağrı hissettim sonra tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldım ama bi sorun yokmuş ağrı kesici verip yolladılar. Onun dışında ben tamamen uyutulmayı tercih ettim o narkozum etkisiyle sürekli uyuyup kalıyodum ve sürekli rüyamda bi bebeğim olduğunu görüyodu . En son dün gece de rüyamda çok tatlı bi oğlum oluyodu böyle yapılı sağlıklı bi bebek. İki dk uyusam bile rüyamda kendimi ya hamile ya çocuklu görüyorum ve rüyaların da aşırı etkisinde kalıyorum. Boş gebelik olduğu için kendimi çok tuhaf hissediyorum. Bi yandan omuzlarımdaki yük hafifledi bi yandan da hep böyle mi olcak hiç anne olamıycak mıyım acaba yaşasaydı kız mı olurdu erkek mi hangimize benzerdi diye düşünüp duruyorum. Biraz sancılı bi süreç aklıma geldikçe üzülüyorum
Kendisi biz sevgiliyken zaten sürekli evlilikten çocuktan vs bahsediyodu hastaneye giderken de hiç endişeli değildi konuştuğunda hamileysem kararı benim verebileceğimi eğer doğurmak istemezsem bunu anlayışla karşılayacağını doğurmak istersem de gereken her şeyi yapacağını söyledi. bilmiyorum belki hariçten gazel okudu ama o an söyledikleri beni çok rahatlattı. boş gebelik olduğunu öğrendiğimizde ben de biraz üzüldüm ama bayağı üzüldü. pazartesi sürekli yanımdaydı hastaneden sonra beni kendi evime bıraktı akşam çok ağrım olunca tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine götürdü çünkü ev arkadaşlarım durumdan habersiz bi şey olursa ben müdahale edebileyim dedi. Kendisi de işten izin aldı haftasonu da burda kalıcam sonra kendi evime gidicem. Evin içinde pek fazla konuşmamaya gayret ediyorum çünkü barışmak istemiyorum ama demiştim ya mesajımda rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum ve istisnasız rüyalarımın hepsinde çok çok çok iyi baba. Kendisi de barışmakla ilgili bi konuşma yapmadı ama arada sen gelince ev ısındı resmen sen gittikten sonra hiç neşesi kalmadı falan diyo. Ben de duymamış gibi yapıyorum.. ama hakkını yiyemem bana çok yardımcı oluyoZamanı geldiği zaman tabiki anne olacaksın. Bu şartlarda en iyisi geldi başına,boş gebelik. Diğer turlu cok yipranirdin üzülürdün,kendimi senin yerine çok koydum çok zor bir durum allah yardımcın olsun. Kendini yıpratma eminim çok iyi bilinçli bir anne olacaksın. Erkek arkadaşınla aranız nasıl peki,tepkisi ne oldu onun?
Kıyamam kendini yıpratma lütfen. Neden ayrıldınız bilmiyorum çok çok büyük problemler yoksa gözden geçirebilirsin tekrar aslında.Kendisi biz sevgiliyken zaten sürekli evlilikten çocuktan vs bahsediyodu hastaneye giderken de hiç endişeli değildi konuştuğunda hamileysem kararı benim verebileceğimi eğer doğurmak istemezsem bunu anlayışla karşılayacağını doğurmak istersem de gereken her şeyi yapacağını söyledi. bilmiyorum belki hariçten gazel okudu ama o an söyledikleri beni çok rahatlattı. boş gebelik olduğunu öğrendiğimizde ben de biraz üzüldüm ama bayağı üzüldü. pazartesi sürekli yanımdaydı hastaneden sonra beni kendi evime bıraktı akşam çok ağrım olunca tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine götürdü çünkü ev arkadaşlarım durumdan habersiz bi şey olursa ben müdahale edebileyim dedi. Kendisi de işten izin aldı haftasonu da burda kalıcam sonra kendi evime gidicem. Evin içinde pek fazla konuşmamaya gayret ediyorum çünkü barışmak istemiyorum ama demiştim ya mesajımda rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum ve istisnasız rüyalarımın hepsinde çok çok çok iyi baba. Kendisi de barışmakla ilgili bi konuşma yapmadı ama arada sen gelince ev ısındı resmen sen gittikten sonra hiç neşesi kalmadı falan diyo. Ben de duymamış gibi yapıyorum.. ama hakkını yiyemem bana çok yardımcı oluyo
hamile olabilirsin diyenlerden biride bendim.. neyseki bos gebelikmis o kdr sevindimkiÖncelikle hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün yeni yeni kendime gelebildim. Kürtajdan sonra doktor bana antibiyotik verdi ama ağrıkesici vermedi kasıklarımda inanılmaz ağrı hissettim sonra tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldım ama bi sorun yokmuş ağrı kesici verip yolladılar. Onun dışında ben tamamen uyutulmayı tercih ettim o narkozum etkisiyle sürekli uyuyup kalıyodum ve sürekli rüyamda bi bebeğim olduğunu görüyodu . En son dün gece de rüyamda çok tatlı bi oğlum oluyodu böyle yapılı sağlıklı bi bebek. İki dk uyusam bile rüyamda kendimi ya hamile ya çocuklu görüyorum ve rüyaların da aşırı etkisinde kalıyorum. Boş gebelik olduğu için kendimi çok tuhaf hissediyorum. Bi yandan omuzlarımdaki yük hafifledi bi yandan da hep böyle mi olcak hiç anne olamıycak mıyım acaba yaşasaydı kız mı olurdu erkek mi hangimize benzerdi diye düşünüp duruyorum. Biraz sancılı bi süreç aklıma geldikçe üzülüyorum
Kese oluyo ama icinde bebek olmuyor yaniBoş gebelik nasıl bir şey oluyor?
Psikolojini anlayabiliyorum canim . Bir daha yine anne olursun insallah vakti saati geldiginde. Herseyin hayirlisi olsun. Bir an once iyiles hayatina devam et. Yaptigin hatalari tekrardan tekrarlama. Kurtaj olmak bak kolay degil. bende dusuk yapmistim kurtajin acisini bilirim. hersey gonlunce olsun canim benim.Öncelikle hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün yeni yeni kendime gelebildim. Kürtajdan sonra doktor bana antibiyotik verdi ama ağrıkesici vermedi kasıklarımda inanılmaz ağrı hissettim sonra tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldım ama bi sorun yokmuş ağrı kesici verip yolladılar. Onun dışında ben tamamen uyutulmayı tercih ettim o narkozum etkisiyle sürekli uyuyup kalıyodum ve sürekli rüyamda bi bebeğim olduğunu görüyodu . En son dün gece de rüyamda çok tatlı bi oğlum oluyodu böyle yapılı sağlıklı bi bebek. İki dk uyusam bile rüyamda kendimi ya hamile ya çocuklu görüyorum ve rüyaların da aşırı etkisinde kalıyorum. Boş gebelik olduğu için kendimi çok tuhaf hissediyorum. Bi yandan omuzlarımdaki yük hafifledi bi yandan da hep böyle mi olcak hiç anne olamıycak mıyım acaba yaşasaydı kız mı olurdu erkek mi hangimize benzerdi diye düşünüp duruyorum. Biraz sancılı bi süreç aklıma geldikçe üzülüyorum
Barışmasanız bile bu gebelik olayı aranızda kopması zor bir bağ oluşturmuş olacak. Kim bilir, belki bir gün ilişkiniz harika bir boyuta döner. Bu vesile olmuş olur. Tabii şimdiden duygusal düşünüp hata yapmamak lazım ama bu ihtimali de düşünmenizi öneririm. Kısmette ne var bilinmez. Hem boş gebelikmiş. Yani 28 yaşında olup, evli mutlu ve doğurmaya hazır da olsanız zaten anne olamayacaktınız. Ortada bebek olmadığına göre üzülecek bir şey de yok. Vicdan yapmayı bırakın. Hayat bu. İnsanın başına her şey gelebilir. Allah insanı boyunca evladıyla sınıyor. Öyle olsa daha mı iyi? Nasip böyleymiş. Tecrübe oldu. Demek ki koruma yöntemlerini duble yapmak gerekiyormuş. Bundan sonra dikkat edersiniz olur biter.Kendisi biz sevgiliyken zaten sürekli evlilikten çocuktan vs bahsediyodu hastaneye giderken de hiç endişeli değildi konuştuğunda hamileysem kararı benim verebileceğimi eğer doğurmak istemezsem bunu anlayışla karşılayacağını doğurmak istersem de gereken her şeyi yapacağını söyledi. bilmiyorum belki hariçten gazel okudu ama o an söyledikleri beni çok rahatlattı. boş gebelik olduğunu öğrendiğimizde ben de biraz üzüldüm ama bayağı üzüldü. pazartesi sürekli yanımdaydı hastaneden sonra beni kendi evime bıraktı akşam çok ağrım olunca tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine götürdü çünkü ev arkadaşlarım durumdan habersiz bi şey olursa ben müdahale edebileyim dedi. Kendisi de işten izin aldı haftasonu da burda kalıcam sonra kendi evime gidicem. Evin içinde pek fazla konuşmamaya gayret ediyorum çünkü barışmak istemiyorum ama demiştim ya mesajımda rüyalarımın çok etkisinde kalıyorum ve istisnasız rüyalarımın hepsinde çok çok çok iyi baba. Kendisi de barışmakla ilgili bi konuşma yapmadı ama arada sen gelince ev ısındı resmen sen gittikten sonra hiç neşesi kalmadı falan diyo. Ben de duymamış gibi yapıyorum.. ama hakkını yiyemem bana çok yardımcı oluyo
kendisi bana barışmak için ben savaşa gidiyorum diye resmen yalan söyledi nasıl barışayım ben bu adamla. Tamam ben de çok normal değilim ama o bayağı tuhaf biriKıyamam kendini yıpratma lütfen. Neden ayrıldınız bilmiyorum çok çok büyük problemler yoksa gözden geçirebilirsin tekrar aslında.
Ev arkadaşlarının durumunu biliyorum cunku,onlardan da bir cacık olmaz çünkü.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerniz içinPsikolojini anlayabiliyorum canim . Bir daha yine anne olursun insallah vakti saati geldiginde. Herseyin hayirlisi olsun. Bir an once iyiles hayatina devam et. Yaptigin hatalari tekrardan tekrarlama. Kurtaj olmak bak kolay degil. bende dusuk yapmistim kurtajin acisini bilirim. hersey gonlunce olsun canim benim.
Kötü bir yalan ama bence saçmalamış sadece. Belki de bu sekilde seninle konusabilecegini falan düşünmüştür birtek. Yaşı büyük ama belli ki iliski konusunda biraz ergenlik yapabiliyor :)kendisi bana barışmak için ben savaşa gidiyorum diye resmen yalan söyledi nasıl barışayım ben bu adamla. Tamam ben de çok normal değilim ama o bayağı tuhaf biri
Hamile kalmissin kese varsa icinde olmasa bile hamilelik Allah seni korumus kesenin icinde bebek olunca daha cok uzulurdun sonucta can. Hayatta cok zorlugun olmus ama yinede sansin varmis bu yonden dusun.Allah bi kapiyi kapatir oteki kapiyi acar.uzulme bu bos gebelik zor olyo diyorlar ya ins kolatca atlatirsin.Hamile olmam gerekiyo ama bebek yok