Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istemiyorum zaten ama uyuşturucu sperm öldürüyor diye düşünüyorum ella içtim ama emin değilimKalırsın bir akrabamız doğum yaptı ama kalma yani çocuğa yazık, ne verebileceksiniz çocuğa günah
Tabii ki kalabilirsin ve bebeğin de bağımlı olarak doğar ve yoksunluk sendromu yaşar.kızlar ben uyuşturucu bağımlısıyım met kullanıyorum heryerde araştırdım ama bi sonuç bulamadım met kullanırken hamile kalabilir miyim sizce karşı taraf da kullanıyor
bende istemiyorum zaten ama uyuşturucu sperm öldürüyor diye düşünüyorum ella içtim ama emin değilim
yargına sağlıkKalinir tabiki. Artik tuplerini mi baglariyorsun rahmini mi aldiriyorsun ASLA ureme.
kızlar ben uyuşturucu bağımlısıyım met kullanıyorum heryerde araştırdım ama bi sonuç bulamadım met kullanırken hamile kalabilir miyim sizce karşı taraf da kullanıyor
ben zaten çocuk istemiyorum benim kendime bakacak mecalim yok hiçbir çocuk uyuşturucu bağımlısı bi anne istemezyargına sağlık
bende istemiyorum zaten ama uyuşturucu sperm öldürüyor diye düşünüyorum ella içtim ama emin değilim
Bırakmak için tedavi görmeyi düşünmüyor musun?ben zaten çocuk istemiyorum benim kendime bakacak mecalim yok hiçbir çocuk uyuşturucu bağımlısı bi anne istemez
o çocuklar kendi istekleri ile gelmiyor bu hayata. senin benim isteklerimle geliyor. korunmayı isteyip tercih etmek gibiben zaten çocuk istemiyorum benim kendime bakacak mecalim yok hiçbir çocuk uyuşturucu bağımlısı bi anne istemez
ben zaten çocuk istemiyorum benim kendime bakacak mecalim yok hiçbir çocuk uyuşturucu bağımlısı bi anne istemez
ben 19 yaşındayım 13 yaşımdan beri kullanıyorum her yolu denedim bırakamadım artık ailem bile kabullendi amateme de yattım kafamda bitiremiyorum beni bu hayata bağlayacak hiçbir sebebim yokBırakmak için tedavi görmeyi düşünmüyor musun?
19 yaşındayım 13 yaşımdan beri kullanıyorum bırakamıyorum olmuyorHayatım, yardım alsan? Biliyorum bu çok imkansız görünüyor senin için ama değil. Yaşın kaç, aile durumun nasıl? Lütfen kendine bu kötülüğü yapma, başka bir hayat mümkün
13 yasında nereden temin ettin de içtin?ben 19 yaşındayım 13 yaşımdan beri kullanıyorum her yolu denedim bırakamadım artık ailem bile kabullendi amateme de yattım kafamda bitiremiyorum beni bu hayata bağlayacak hiçbir sebebim yok
19 yaşındayım 13 yaşımdan beri kullanıyorum bırakamıyorum olmuyor
lisede pislik bi mahlleden bi tanıdığım vardı o verdi ilk metle başladım bıraktığım zaman da oldu ama geri döndüm13 yasında nereden temin ettin de içtin?
Neden bunu kendine yapıyorsun? Genceciksin..ben zaten çocuk istemiyorum benim kendime bakacak mecalim yok hiçbir çocuk uyuşturucu bağımlısı bi anne istemez