MAC Ürünleri Kullanıcı Yorumları

Mac in her ürününden çok çok memnunum fırçaları olsun farları olsun kapatıcıları olsun fakat tek anlaşamadığımız ürünü fondöten sanırım çünkü karma olan cildimi kuruttu diyebilirim gerçi kişiden kişiye göre değişebilir bu durum ama dediğim gibi fondöten konusunda benden geçerli not alamasa da diğer ürünlerine hayranım. :21:

Bu da 1 numara diye duyduğum makyaj markası benim için de 1 numara:) kullananlar vardır eminim .Fondöten arama olayımı bitiren marka,sonunda :KK70: Her şeyi denedim sonunda buldum fondöteni :KK70: ne diyim harika bence

kesinlikle mac bir harika bence kapatıcıyı ve pudrayı da denemelisin

Herşeyiyle farklı bir marka. Her gördüğüm yerde mutlaka girerim mağazaya,mutlaka birşeyler denerim. Favorim russian red ruj.
Bundan sonra başka bir markadan kozmetik alışverişi yapacağımı da sanmıyorum.

Sevgili Mac kullanan arkadaşlarım, cildim çok hassas. Hemen her fondoten ve pudraya tepki veriyor. Doktorum bitkisel ürünleri önerdi ama onlarında kapatıcı etkisi yok :KK76:
Benimle aynı durumu yaşayıp da yine de Mac ürünleri iyidir diyen var mı acaba aranızda :S yardımcı olursanız çok sevinirim :KK17: kaliteli bir ürün almak istiyorum ama yine aynı cilt problemleriyle karşılaşıp paramı çöpe atmış olmak istemiyorum :S

Bende mac kulaniyorum kucuk kalin bi sisede ve cok cok memnunum dahs önce bir cok marka denedim fakat ne kapatici ozeligi ne rengleri hosuma gitmiyordu ama artik aradigimi buldum ve bir cok kosmetik urun saten kisiler urunlerini satmak icin resmen insani kandiriyorlar ben bugday tenliyim kesinlikle pembe goruntu istemiyorim dedikce orda guzel gorunupte eve geldigimde kulandigimda mor bir goruntuye ulastiran kulanmadigim okadar cok fondeten varki cope giden paralar yazik yazik

Mac'in fondotenleri bende alerji yapıyor.

Onun dışında Studio Fix pudrasından, farlarından memnunum. Farları pigmentli olduğundan az miktar kullanmak yetiyor, uzun süre gidiyor. 3-4 senelik farlarım var. Düzenli makyaj yapmama rağmen bitiremedim, bozulmadı da.

Rujları çok orjinal renkler değilse alınmasa da olur. Tamam çok kalıcılar, çok güzeller ama muadili başka markada bulunuyorsa o kadar para vermeye gerek yok. Mesela Deborah'ın rujları da en az Mac kadar kalıcı. Ama Mac'te olan Rebel, Russian Red gibi Türkiye'de muadili olmayan renkler zevkinize uyuyorsa ve ihtiyacınız varsa alınabilir.

Göz kalemleri, rimelleri bence güzel değil. Piyasa da daha uygun fiyatlı daha iyi seçenekler var.

Dudak kalemine ise kimse kusura bakmasın ama 35 TL vermek gereksiz…

Fludline ise devamlı eyeliner çeken ve becerebilen biri iseniz güzel bir ürün. Oldukça kalıcı, ama Fludline ile 208 no'lu fırçayı almanız gerekli. 208 no'lu fırça açılı kaş fırçası olarak geçse bile eyeliner çekmek için iadel bir fırça. Ara sıra eyeliner çekerim diyorsanız iki parça ürüne o kadar para vermek yerine iki far alırsınız.

Paintpot'u far bazı olarak kullanacaksanız her kullananı memnun edecek bir ürün olmadığını söylemeliyim. Hali hazırda kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varsa değiştirmeyin. Yağlı göz kapağına sahipseniz tavsiye etmem.

Gözaltı kapatıcıları bence çok başarılı.

Fırçaları tartışmasız çok güzel, ancak yeni başlayanlar veya sık makyaj yapmayanlar için The Body Shop, EcoTools fırçaları daha iyi birer seçenek. Yok ille Mac fırça istiyorsanız bence olmazsa olmaz fırçası 224 no'lu fırçası.

Cilt ürünleri içinden de deneyip çok çok memnun kaldığım, benim için Lancome bi-facil'ın pabucunu dama atan ürün Gently off Eye and Lip Makeup Remover. Kesinlikle suya dayanıklı ürünler kullanıyorsanız, koyu renk göz makyajı yapıyorsanız tavsiye ederim.

Mac'in fondotenleri bende alerji yapıyor.

Onun dışında Studio Fix pudrasından, farlarından memnunum. Farları pigmentli olduğundan az miktar kullanmak yetiyor, uzun süre gidiyor. 3-4 senelik farlarım var. Düzenli makyaj yapmama rağmen bitiremedim, bozulmadı da.

Rujları çok orjinal renkler değilse alınmasa da olur. Tamam çok kalıcılar, çok güzeller ama muadili başka markada bulunuyorsa o kadar para vermeye gerek yok. Mesela Deborah'ın rujları da en az Mac kadar kalıcı. Ama Mac'te olan Rebel, Russian Red gibi Türkiye'de muadili olmayan renkler zevkinize uyuyorsa ve ihtiyacınız varsa alınabilir.

Göz kalemleri, rimelleri bence güzel değil. Piyasa da daha uygun fiyatlı daha iyi seçenekler var.

Dudak kalemine ise kimse kusura bakmasın ama 35 TL vermek gereksiz…

Fludline ise devamlı eyeliner çeken ve becerebilen biri iseniz güzel bir ürün. Oldukça kalıcı, ama Fludline ile 208 no'lu fırçayı almanız gerekli. 208 no'lu fırça açılı kaş fırçası olarak geçse bile eyeliner çekmek için iadel bir fırça. Ara sıra eyeliner çekerim diyorsanız iki parça ürüne o kadar para vermek yerine iki far alırsınız.

Paintpot'u far bazı olarak kullanacaksanız her kullananı memnun edecek bir ürün olmadığını söylemeliyim. Hali hazırda kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varsa değiştirmeyin. Yağlı göz kapağına sahipseniz tavsiye etmem.

Gözaltı kapatıcıları bence çok başarılı.

Fırçaları tartışmasız çok güzel, ancak yeni başlayanlar veya sık makyaj yapmayanlar için The Body Shop, EcoTools fırçaları daha iyi birer seçenek. Yok ille Mac fırça istiyorsanız bence olmazsa olmaz fırçası 224 no'lu fırçası.

Cilt ürünleri içinden de deneyip çok çok memnun kaldığım, benim için Lancome bi-facil'ın pabucunu dama atan ürün Gently off Eye and Lip Makeup Remover. Kesinlikle suya dayanıklı ürünler kullanıyorsanız, koyu renk göz makyajı yapıyorsanız tavsiye ederim.

Güzel bi yorum icin, fikirlerini paylastigin icin tesekkürler :KK16:
ben bütün make up artisler neden mac kullaniyor diye sasiriyordum, meger mac make up artristlere yüzde 40 indirim veriyormus...
adamlar isini biliyor... bu isi profosyonel olarak yapan bi insan kullaniyorsa en iyisi odur diyorsun etkileniyorsun,
ama senin 20ye aldigin seyi onlar 12ye aliyormus haberimiz yok... :KK34:

kızlaaar ben kk yeni üyesiyim konu arıyodum ve buldum:) makyaj yapan biri değilim ama acaba kapatıcı ile fondoten arasında ne fark var hangisi daha az zararılıdır?ya da pudar mı ne öneneirsiniz tavsiyenizzz

Güzel bi yorum icin, fikirlerini paylastigin icin tesekkürler :KK16:
ben bütün make up artisler neden mac kullaniyor diye sasiriyordum, meger mac make up artristlere yüzde 40 indirim veriyormus...
adamlar isini biliyor... bu isi profosyonel olarak yapan bi insan kullaniyorsa en iyisi odur diyorsun etkileniyorsun,
ama senin 20ye aldigin seyi onlar 12ye aliyormus haberimiz yok... :KK34:

Rica ederim. MAC'in indirimi sadece mua'lara değil sahne sanatçıları içinde geçerli. Tiyatrocular, dansçılar gibi… Yalnız indirim oranı %30 diye biliyorum.

Mac ürünleri, gerçekten başarili, ancak cildinizde çok saklamak istediğiniz kusurlar yoksa, özellikle fondötenini ve fondöten pudrasini günlük kullanim için önermiyorum.. Hem cildinize yazik hem cebinize. Geçenlerde fondöten pudrasini aldim fakat almasaydim dedim evde kaldi su an.. O kadar iyi ki kullanamiyorum ağir geliyor:)

Kızlar MAC ürünleri makyajda en iyisi. Benim çok fazla çeşit makyaj malzemem yok. Uygun fiyatlı çok fazla şey alacağıma temel bir kaç malzemeyi paraya kıyıp kaliteli alıyorum ve günlük sade bir makyaj yapıyorum. Malzeme iyi olunca makyaj da çok güzel ve doğal duruyor.
Fondöten olarak MAC studio fix kullanıyorum. Bunu MAC 187 numaralı fondöten fırçası ile uygulayınca azıcık fondötenle tüm yüz kapanıyor. İnce bir tabaka halinde sürülmüş oluyor ve fondöten çok uzun süre dayanıyor. Ben hafta içi her gün fondöten sürerim ve bu şekilde bile bir şişe 9 ay gidiyor.
Allık olarak da springsheen kullanıyorum. Bunu da yine MAC in kendi allık fırçası ile uygulayınca mükemmel oluyor. Çok güzel dağılıyor, fırça izi kalmıyor yanakta.
MAC in sadece maskarasını beğenmedim. Hem sonuçta diğer ürünleri gibi pahalı hem de performansı kötü. Maskarada lancome, mac, clinique, yves rocher... bir sürü marka denedim en iyisi maybelline. Maybelline illegal length çok iyi. Bir de göz kalemi sürüyorum günlük makyajım bitiyor. Kaliteli malzeme ile az makyaj yapınca gerçekten daha güzel oluyor kızlar.

Kızlar MAC ürünleri makyajda en iyisi. Benim çok fazla çeşit makyaj malzemem yok. Uygun fiyatlı çok fazla şey alacağıma temel bir kaç malzemeyi paraya kıyıp kaliteli alıyorum ve günlük sade bir makyaj yapıyorum. Malzeme iyi olunca makyaj da çok güzel ve doğal duruyor.
Fondöten olarak MAC studio fix kullanıyorum. Bunu MAC 187 numaralı fondöten fırçası ile uygulayınca azıcık fondötenle tüm yüz kapanıyor. İnce bir tabaka halinde sürülmüş oluyor ve fondöten çok uzun süre dayanıyor. Ben hafta içi her gün fondöten sürerim ve bu şekilde bile bir şişe 9 ay gidiyor.
Allık olarak da springsheen kullanıyorum. Bunu da yine MAC in kendi allık fırçası ile uygulayınca mükemmel oluyor. Çok güzel dağılıyor, fırça izi kalmıyor yanakta.
MAC in sadece maskarasını beğenmedim. Hem sonuçta diğer ürünleri gibi pahalı hem de performansı kötü. Maskarada lancome, mac, clinique, yves rocher... bir sürü marka denedim en iyisi maybelline. Maybelline illegal length çok iyi. Bir de göz kalemi sürüyorum günlük makyajım bitiyor. Kaliteli malzeme ile az makyaj yapınca gerçekten daha güzel oluyor kızlar.

mac 18 li fırça setini bu adreste 60 tl ye düşürmüşler tabi hmen sipariş verdm geldi ve gerçktn harşka fırçanın ne kdar rol oynadgnı gördüm
https://www.facebook.com/pages/Kozmetik-Diyari/1393363367587423?ref=settings

X